آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

راهنممایی کنید بچه ها
اون بخش Save واسه همه تخفیف ها هست.
بخش پلاس-باندل ها و غیره
nnqr_untitled.png

• Like
Reactions: rezaa2016
اون بخش Save واسه همه تخفیف ها هست.
بخش پلاس-باندل ها و غیره
nnqr_untitled.png

مرسی دادا. میگم چرا PES2017 دو تا تخفیف خورده؟ یکی شده 19 دلار یکی شده 13دلار... هر دوشون مگه نسخه استاندارد نیستن؟ امکانش هست از این بیشتر تخفیف بخوره؟

پی نوشت.. اها الان دیدم اون نسخه 13 دلاری برای PS3 هست! با توجه به این که نسخهPES 2018 داره میاد امکان تخفیف بیشتر هست؟

مرسی دادا. میگم چرا PES2017 دو تا تخفیف خورده؟ یکی شده 19 دلار یکی شده 13دلار... هر دوشون مگه نسخه استاندارد نیستن؟ امکانش هست از این بیشتر تخفیف بخوره؟
خواهش میکنم، یکی واسه ps3 هست، یکی واسه ps4 در کل pes خیلی اشغاله همون فیفا رو بگیر دیگه تا بیشترین حد ممکن تخفیف خورده:D
ولله چی بگم، الان دیگه خوب تخفیف خورده، ولی موقعه عرضه پس 2018 مطمئن قیمتش پایینتر میاد ولی تا تخفیف بعدیش فقط خدا میدونه :_))))

• Like
Reactions: S0lid Snake
خواهش میکنم، یکی واسه ps3 هست، یکی واسه ps4 در کل pes خیلی اشغاله همون فیفا رو بگیر دیگه تا بیشترین حد ممکن تخفیف خورده:D
ولله چی بگم، الان دیگه خوب تخفیف خورده، ولی موقعه عرضه پس 2018 مطمئن قیمتش پایینتر میاد ولی تا تخفیف بعدیش فقط خدا میدونه :_))))
میشود بفرمایید pes چرا مزخرفه؟اتفاقا pes 2017 یکی از بهترین فوتبال هایی هست که عرضه شده.

بنظر من توی بازی های ورزشی هردو فیفا و pes هر دو بهترین ها هستن و ارزش خرید دارن
هرچی باشه از هاکی و راگبی این جور بازی ها بهتره
در ضمن قیمت pes2017 دست دوم تو بازار 110 هست در نتیجه اختلاف قیمت زیادی با اینجا نداره

بله، چون در مقابل فیفا کژواله، البته معضرت میخوام بابت بد لفظی :-)
اتفاقا از لحاظ گیم پلی نسخه pes 2017 از fifa 17 شسته رفته تر بود.بزرگترین مشکل pes نداشتن لایسنس هست که اونم با آپشن فایل ها تا حد زیادی برطرف میشه.لحنتم کاملا اوکیه مشکلی نداره:D:x

• Like
Reactions: Paradise Lost
اتفاقا از لحاظ گیم پلی نسخه pes 2017 از fifa 17 شسته رفته تر بود.بزرگترین مشکل pes نداشتن لایسنس هست که اونم با آپشن فایل ها تا حد زیادی برطرف میشه.لحنتم کاملا اوکیه مشکلی نداره:D:x
پس حتما یک سر بهش میزنم، من پس رو از 2009 بود فکر کنم بیخیال شدم و رفتم فیفا، نسخه 2011 رو هم زیاد بازی میکردم، ولی در کل فیفا شبیه سازی بهتری داشت، در کل امیدوارم هر دو بهترین باشن.:D

• Like
Reactions: BitsandBytes
دوستان میدونم یک تخفیف ویژه واسه تابستون برای خیلی از بازی ها میزنن ( فکر کنم تیر ماه هست )
اون تخفیف ویژه میشه همین تخفیف دو هفته دیگه واسه مراسم E3 ؟ یا فرق داره ؟

• Like
Reactions: tooraj.zi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or