20 اره بیشتر از این نهWatch Dogs Legion ارزش ۲۰ دلار رو داره؟
برای PS5
ظرفیتیش میتونی ۲۸۰بخریWatch Dogs Legion ارزش ۲۰ دلار رو داره؟
برای PS5
یعنی با نت 5G هم نمیشه استریم کرد؟؟از برکات اینترنت کشور عزیزمان می باشد
تمام
دوست عزیز طبق توضیحات خود سونی حداقل سرعت دانلود مورد نیاز 5 مگه تا سرویس بالا بیاد برای تجربه بدون لگ که سرعت خیلی بیشتری میخوادیعنی با نت 5G هم نمیشه استریم کرد؟؟
یه موقع ایران تهریمه با فیلترشکن بشه
دوستان لطفا یه تستی بزنید
پس با این حساب یه ps3 سه ملیونی کپی خور بگیریم بهترهدوست عزیز طبق توضیحات خود سونی حداقل سرعت دانلود مورد نیاز 5 مگه تا سرویس بالا بیاد برای تجربه بدون لگ که سرعت خیلی بیشتری میخواد
الان من با 4g بیشتر از دو مگ نمیتونم سرعت دانلود بگیرم تازه اگه بتونی به این سرعت دانلود هم برسی ماهیانه یک ترابایت حجم لازم داری که به نظر من بهتره توی ایران بیخیال استریم بشی
بیشتر مسئله پینگ هست به نظرم. من با همراه اول حدود 10 12 مگابایت روی کنسول دانلود میکنم. ولی هر کاری کردم چه با کنسول و یا pc نتونستم now رو استریم کنم.دوست عزیز طبق توضیحات خود سونی حداقل سرعت دانلود مورد نیاز 5 مگه تا سرویس بالا بیاد برای تجربه بدون لگ که سرعت خیلی بیشتری میخواد
الان من با 4g بیشتر از دو مگ نمیتونم سرعت دانلود بگیرم تازه اگه بتونی به این سرعت دانلود هم برسی ماهیانه یک ترابایت حجم لازم داری که به نظر من بهتره توی ایران بیخیال استریم بشی
تازه من موبایل رو وصل میکنم به مودم بیشتر از دو مگ نمیتونم بگیرم احتمالا فقط وضعیت تهرانی ها توی سرعت دانلود خوب باشه ولی وقتی میشه با سه تومن به تمام بازی های پلی 3 دسترسی داشت ارزش نداره دنبال این چیزا بیفتیبیشتر مسئله پینگ هست به نظرم. من با همراه اول حدود 10 12 مگابایت روی کنسول دانلود میکنم. ولی هر کاری کردم چه با کنسول و یا pc نتونستم now رو استریم کنم.
تازه یه کنسول دوست داشتنی پلی ۳ هم داری تازشم به بازی های بیشتری دسترسی داریم:تازه من موبایل رو وصل میکنم به مودم بیشتر از دو مگ نمیتونم بگیرم احتمالا فقط وضعیت تهرانی ها توی سرعت دانلود خوب باشه ولی وقتی میشه با سه تومن به تمام بازی های پلی 3 دسترسی داشت ارزش نداره دنبال این چیزا بیفتی
با سرعت 60 مگ جواب نداد تست کردممن هنوز 3 ماه دیگه اشتراکشو دارم، تو سایت که میرم زده Owned
هیچ راهی سراغ داری؟