قبلا برای پلاس رایگان بوده فکر کنم. یه وقت تو اکانت نداریش؟ادد نمیشه...همش مینویسه
Something went wrong. Try again later.
.... چیکارش کنم؟
قبلا برای پلاس رایگان بوده فکر کنم. یه وقت تو اکانت نداریش؟ادد نمیشه...همش مینویسه
Something went wrong. Try again later.
.... چیکارش کنم؟
فک میکنم سه یا چهار ماه این مراسم Play at home باشه و هر ماه یه بازی رایگان!انگار برای ماههای بعد هم سونی قراره مقداری دست و دلبازی بکنه درسته؟بازی مجانی فقط برای این ماه نیست
قبلا برای پلاس رایگان بوده فکر کنم. یه وقت تو اکانت نداریش؟
نهدوستان کسی تونسته با نت ایران بازی های پلی 3 رو استریم کنه ؟
ای بابا خیلی دلم میخواد کیلزون بزنم یعنی اضافه کردن قابلیت دانلود برای بازی های پلی 3 انقدر سخته ؟نه
از برکات اینترنت کشور عزیزمان می باشدای بابا خیلی دلم میخواد کیلزون بزنم یعنی اضافه کردن قابلیت دانلود برای بازی های پلی 3 انقدر سخته ؟
من هنوز 3 ماه دیگه اشتراکشو دارم، تو سایت که میرم زده Ownedتا تاریخ 03/29 میتونید اشتراک 1 ماه Playstation Now رو فقط با قیمت 1 دلار بخرید !!
View attachment 199829
پ.ن: رحم نکنید !!
بازیهای بدرد بخور چی داره؟ 1 دلارم یه دلاره برا من!تا تاریخ 03/29 میتونید اشتراک 1 ماه Playstation Now رو فقط با قیمت 1 دلار بخرید !!
View attachment 199829
پ.ن: رحم نکنید !!
من هنوز 3 ماه دیگه اشتراکشو دارم، تو سایت که میرم زده Owned
هیچ راهی سراغ داری؟
واسه من کردیت نخواست امروز هم فکر کنم آخرین مهلت خرید اشتراک یک ماهه با یه دلار باشهدوستان من اكانتم رو ١٠ دلار شارژ كردم واسه psnow منتهي نتونستم بخرم ايا حتما كرديت كارت ميخواد؟
يا ميشه اكانت پي پال ساخت يا راهي داره؟