SleepyTurtel
کاربر سایت
بچه ها الان پلاس یکساله بگیرم میتونم ۳ ۴ ماه دیگه یا زودتر بزنم اکتیو بشه؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
بچه ها الان پلاس یکساله بگیرم میتونم ۳ ۴ ماه دیگه یا زودتر بزنم اکتیو بشه؟
کد پلاس مثل کارت شارژ میمونه بعد از استفاده باطل میشه.دوستان وقتی کد پلاس رو از فروشنده دریافت میکنیم و در سونی وارد میکنیم ، اون فروشنده باز هم کد پلاس خریداری شده رو میتونه بفروشه ؟ یا دیگه غیر قابل استفاده میشه ؟
من اینطور شنیدم که هر وقتی بزنی همون موقع اکتیو میشه
تا هرموقع استفاده نشه تاریخ انقضا نداره؟کد پلاس مثل کارت شارژ میمونه بعد از استفاده باطل میشه.
معمولا تاریخ انقضا ندارن .تا هرموقع استفاده نشه تاریخ انقضا نداره؟
بهترین خرید زندگیتو کردی واقعا دنبالشم بد ولی دیسکشو میخوامالان نگاه کردم 15 دلار خریدمش
این کارت ها و کدها اکثراً تاریخ انقضا دارند خصوصا اگر قبل خریداری شده باشندمعمولا تاریخ انقضا ندارن .
ولی یه نکته خدمت دوستان عرض کنم
بنده قبلا شاهد بحث بین یه کاربر با سابقه و یه فروشنده ی شناخته شده و معتبر (کد های psn و غیره) بودم . خریدار شاکی بود که بعضی از کد ها بعد از سه ماه از طرف سونی منقضی شدن در صورتی که این کد ها تاریخ انقضا ندارن. چند وقت پیش هم این کد ها اف خورده بود خواستم بخرم از یه فروشنده ی معتبر دیگه تا بعدا روی ps5 اکتیو کنم که فروشنده توصیه کرد فقط موقع اکتیو این کد ها خرید کنید . در هر صورت سورس (منبع) خرید فروشنده ها مشخص نیست به دلیل اینکه قیمتشون رقابتی باشه نمیان معرفی کنن .پس توصیه میشه فقط موقع اکتیو کردن خرید کنید.
من خواستم ghost of Tsushima رو بخرم طمع کردم که تخفیف بیشتر بزنه برای کریسمس و امیدوارم تو پاچه ام نره ?☹?