آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوم اترنال 19 دلار میرزه؟من 6 ماه پیش یه گیفت 50 دلاری گرفتم.اگه دوم رو بگیرم کلا 19 دلار برام میمونه واسه همین میپرسم
من خریدم
بازی خیلی خوبیه ولی اعصاب می خواد چون هم خیلی سرعتی هست هم باس های قوی ای داره
کلا باید دووم باز باشی تا لذت ببری ولی در مجموع من خیلی پسندیدم

من خریدم
بازی خیلی خوبیه ولی اعصاب می خواد چون هم خیلی سرعتی هست هم باس های قوی ای داره
کلا باید دووم باز باشی تا لذت ببری ولی در مجموع من خیلی پسندیدم
نه دوم باز نیستم خیلی سال قبل نسخه های اولیشو بازی کردم.دلم یه اکشن شوتر میخواست تعریف بازی رو هم زیاد شنیده بودم.کلا بازی درجه سختی آسونتر نداره که بشه بازی کرد؟

نه دوم باز نیستم خیلی سال قبل نسخه های اولیشو بازی کردم.دلم یه اکشن شوتر میخواست تعریف بازی رو هم زیاد شنیده بودم.کلا بازی درجه سختی آسونتر نداره که بشه بازی کرد؟
آخه دووم قشنگیش به سختیش هست چون کلا داستان خاصی که نداره بزن بکش برو جلو هست ...
درجه سختی هم چندین درجه داره دیگه مثل همه دووم های قبلی

• Like
Reactions: rabin88
سکیرو یه تخفیف داشت اوایل شاید هم اواسط سال 75 درصد بود فک کنم... که من گرفتم دقیق یادم نیست چقدر شده بود حدودا 15 دلار

آخرین ویرایش:
این پلاس کالکشن از کجا میشه خرید؟
میشه خرید چند ماه بعد استفاده کرد؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
خریدنی نیست، کافیه پلاس داشته باشی و از طریق ps5 وارد استور بشی بازی هارو اد کنی و خلاص
با ps4 شدنی نیست

• Like
Reactions: SleepyTurtel
یه روشم هست فک کنم اینطوریه که یه نفر ps5 داره اکانت میسازه روش براش پلاس فعال میکنه، بعد مشخصات اکانت رو میده شما روی ps4 میزنی و بازیا رو اد میکنی
پ.ن: اخیرا سونی کسایی که این کارو میکنن بن میکنه.

• Like
Reactions: saeed_sg
سلام دوستان
سوالی داشتم ازتون
من پلی استیشن فعلا ندارم ، میخواستم بدونم اگر اکانت پلاس پلی استیشن رو بخرم میتونم بازیهای رایگانی که در این ماه گذاشته شده رو به اکانتم اضافه کنم ؟ ( از طریق سایت سونی )

یا حتما باید کنسول داشته باشم ؟

ممنونم

سلام دوستان
سوالی داشتم ازتون
من پلی استیشن فعلا ندارم ، میخواستم بدونم اگر اکانت پلاس پلی استیشن رو بخرم میتونم بازیهای رایگانی که در این ماه گذاشته شده رو به اکانتم اضافه کنم ؟ ( از طریق سایت سونی )

یا حتما باید کنسول داشته باشم ؟

ممنونم
می تونی نیازی به کنسول نیست

• Like
Reactions: MbhT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or