EARTHGAME.ORG
کاربر سایت
من خریدمدوم اترنال 19 دلار میرزه؟من 6 ماه پیش یه گیفت 50 دلاری گرفتم.اگه دوم رو بگیرم کلا 19 دلار برام میمونه واسه همین میپرسم
نه دوم باز نیستم خیلی سال قبل نسخه های اولیشو بازی کردم.دلم یه اکشن شوتر میخواست تعریف بازی رو هم زیاد شنیده بودم.کلا بازی درجه سختی آسونتر نداره که بشه بازی کرد؟من خریدم
بازی خیلی خوبیه ولی اعصاب می خواد چون هم خیلی سرعتی هست هم باس های قوی ای داره
کلا باید دووم باز باشی تا لذت ببری ولی در مجموع من خیلی پسندیدم
اگه باشه میشه تخفیفات ژانویه بعد بلک فرایدی. احتمالا از ۲ ۳ دسامبر به مدت ۴ هفته.تخفیفات سری دوم نداره؟
یادمه قبلا داشت
آخه دووم قشنگیش به سختیش هست چون کلا داستان خاصی که نداره بزن بکش برو جلو هست ...نه دوم باز نیستم خیلی سال قبل نسخه های اولیشو بازی کردم.دلم یه اکشن شوتر میخواست تعریف بازی رو هم زیاد شنیده بودم.کلا بازی درجه سختی آسونتر نداره که بشه بازی کرد؟
خریدنی نیست، کافیه پلاس داشته باشی و از طریق ps5 وارد استور بشی بازی هارو اد کنی و خلاصاین پلاس کالکشن از کجا میشه خرید؟
میشه خرید چند ماه بعد استفاده کرد؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
می تونی نیازی به کنسول نیستسلام دوستان
سوالی داشتم ازتون
من پلی استیشن فعلا ندارم ، میخواستم بدونم اگر اکانت پلاس پلی استیشن رو بخرم میتونم بازیهای رایگانی که در این ماه گذاشته شده رو به اکانتم اضافه کنم ؟ ( از طریق سایت سونی )
یا حتما باید کنسول داشته باشم ؟
ممنونم
بیشترین تخفیف سکیرو 35 درصد بوده. 39 دلار شده بود.سکیرو یه تخفیف داشت اوایل شاید هم اواسط سال 75 درصد بود فک کنم... که من گرفتم دقیق یادم نیست چقدر شده بود حدودا 15 دلار