کدوم تروفی؟ بابا منظورم اون پستی هست که نوشتی زخم بستر گرفتی، میگم خوب شد آنلاین براش نذاشتن وگرنه مثل مازیار میشدی(زخم بستر میگرفت )هر چند متوجه نمیشم چی میگی ، پس میتونم حدس بزنم
یعنی تو از اون روز سر جریان تروفی زخمت خوب نشده؟؟
کدوم تروفی؟ بابا منظورم اون پستی هست که نوشتی زخم بستر گرفتی، میگم خوب شد آنلاین براش نذاشتن وگرنه مثل مازیار میشدی(زخم بستر میگرفت )هر چند متوجه نمیشم چی میگی ، پس میتونم حدس بزنم
یعنی تو از اون روز سر جریان تروفی زخمت خوب نشده؟؟
هستن بعضی سایتا که 3 دلاری میفروشن.بچه ها یه چیز خنده دار
امروز دیدم بازی Death Stranding چهل درصد تخفیف خورده اومده بگیرم دیدم 40 سنت کم دارم
خیلی زور داره که بخاطر 40 سنت 10دلار بخرم
هستن بعضی سایتا که 3 دلاری میفروشن.
سرچ بزن میاد.
فکر کنم سه دلاری نسلش منقرض شده میری داخل سایت نوشته موجود نیست
بازیش خیلی بورینگ و meh هستبدتراز 10 دلار میدونی چی زور داره این که 60 هزار تومن بدی به 3 دلاری همون نگیریم بهتره اینجور که تخفیف گذاشته بعداز عید به 30 دلار یا همون 20 دلار میرسه
دلیل اینکه اینقد تخفیف خورده رو کسی میدونه؟دوستان بازی Division 2 Standard Edition تخفیف خورده شده ۳ دلار ، اگه میخواهید بگیرید.
اینم کد برای تم رایگان جدید بازی The Last of Us Part II :
امریکا: 4FMP-BBNM-J5L3
بقیه ریجن ها: 9DEK-PKNG-N445
مرسی من بازیو خریدم ولی فک کنم فیلتره البته مودم i60 دارم مال مبین نت خودش شیر vpn دارهدوستان بازی Division 2 Standard Edition تخفیف خورده شده ۳ دلار ، اگه میخواهید بگیرید.
اینم کد برای تم رایگان جدید بازی The Last of Us Part II :
امریکا: 4FMP-BBNM-J5L3
بقیه ریجن ها: 9DEK-PKNG-N445
dlc جدید بازی داره میاد که قیمتش 30 دلاره میخوان بازیکنای جدید بکشن به بازی تا dlc رو بخرن اگه مودمی که بشه روش vpn تنظیم کرد ندارید اصلا سمت بازی نریددلیل اینکه اینقد تخفیف خورده رو کسی میدونه؟
تماما آنلاینهسلام افلاین ارزش خرید داره این بازی Division 2 Standard