godofwar4
کاربر سایت
یک سوال بعد این همه مدت اقا چطوری ابید تو انلاین شنونه رفت که بزنه طرف رو همش اونا میزنن!آره
من نزدیک 500 ساعت uncharted 4 مولتی زدم
چه طوری بالای 100 ساعت شما Days Gone بازی کردید ؟ من بعد از 50 ساعت دیگه هیچ کاری نبود که تو بازی انجام نداده باشم اخرش من موندم و یه مپ خالی
پلاتش کن بره دیگه حیفه.با RDR 2 زندگی کردم
View attachment 127268
من عادت دارم که معمولا بازی ها رو شخم بزنم مخصوصا اگر اپن ورد باشه خیلی گشت میزنم و تو مپ میچرخم و عکس میگیرم , در واقع یکم لفتش میدم و البته ناگفته نماند که یه بار شب خیلی خوابم میومد خوابم برد تا صبح و بازی و دستگاه هم برا خودشون روشن بودن آمار CTR رو دیدم خودم پشمام ریخت ! چه خبرهچه طوری بالای 100 ساعت شما Days Gone بازی کردید ؟ من بعد از 50 ساعت دیگه هیچ کاری نبود که تو بازی انجام نداده باشم اخرش من موندم و یه مپ خالی
یعنی اینقدر پلاتش طولانی بود؟ خوب شد تروفی آنلاین نذاشتن براش وگرنه مثل مازیار ازدست میرفتیمن عادت دارم که معمولا بازی ها رو شخم بزنم مخصوصا اگر اپن ورد باشه خیلی گشت میزنم و تو مپ میچرخم و عکس میگیرم , در واقع یکم لفتش میدم و البته ناگفته نماند که یه بار شب خیلی خوابم میومد خوابم برد تا صبح و بازی و دستگاه هم برا خودشون روشن بودن آمار CTR رو دیدم خودم پشمام ریخت ! چه خبره
مولتیش رو دوست ندارم البته خود بازیش هم ندارم ، فیزیکی داشتم ردش کردمپلاتش کن بره دیگه حیفه.
منم تمام تروفیا مولتیشو وقتی گرفتم که همه چی شیلتر بود..با قند شکن (کریو)مولتیش رو دوست ندارم البته خود بازیش هم ندارم ، فیزیکی داشتم ردش کردم
سروراشم که ...
هر چند متوجه نمیشم چی میگی ، پس میتونم حدس بزنمیعنی اینقدر پلاتش طولانی بود؟ خوب شد تروفی آنلاین نذاشتن براش وگرنه مثل مازیار ازدست میرفتی