به ایمیل اکانتتون میاد. خیلی وقته که سونی چیزی نفرستاده. این اخر سالی انتظار داشتم سونی یه سری کد بفرسته.کد تخفیف اگه بیاد کجا ارسال میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
به ایمیل اکانتتون میاد. خیلی وقته که سونی چیزی نفرستاده. این اخر سالی انتظار داشتم سونی یه سری کد بفرسته.کد تخفیف اگه بیاد کجا ارسال میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
به این چیزا نیست. رندوم میفرسته. من از استور انگلستان کلا یه بار 3 سال پیش یه بازی خریدم دو هفته پیش کد تخفیف 30 درصد فرستاد واسم!من بیشتر از 20 تای بازیهای اخیری که خریدم دیجیتالی بوده اما دریغ از یک کد تخفیف !
سونی حسابی گدا شده
داداش شانسیه. من یه ساله از استور چیزی نخریدم. چند روز پیش برام گیفت 10 دلاری فرستاده ایمیلممن بیشتر از 20 تای بازیهای اخیری که خریدم دیجیتالی بوده اما دریغ از یک کد تخفیف !
سونی حسابی گدا شده
الان تخفیف خورده شده 45$ .بچه ها هر سال ps plus چ زمانی تخفیف میخوره معمولا ؟
افتضاحه کامران.بچه ها یه تنیس هست تخفیف خورده خوبه؟
به بازی امتیازات بدی داده شدهبچه ها یه تنیس هست تخفیف خورده خوبه؟
برای اکانت های اروپا(در اصل...خاورمیانه) از این حرکات نزدن؟اکانتتون رو اینجا بزنید و خلاصه کارهاتون رو تو 2019 ببینید . پایین سمت راست reward رو بزنید بعد یه کد میده که باهاش میتونید 1 تم و 7 8 تا آواتار بگیرید .
PlayStation 2019 Wrap-Up
این چی بود دیکه یعنی من 400 ساعت بلک آپس بازی کردم !!!!! 200 ساعتم دیویژناکانتتون رو اینجا بزنید و خلاصه کارهاتون رو تو 2019 ببینید . پایین سمت راست reward رو بزنید بعد یه کد میده که باهاش میتونید 1 تم و 7 8 تا آواتار بگیرید .
PlayStation 2019 Wrap-Up