*CATALAN*
کاربر سایت
یعنی رفت هفته دیگه !معمولا هر 3شنبه تخفیفات میان.
این کال اف دیوتی مدرن وارفار. قرار نیست تخفیف بخوره ?
یعنی رفت هفته دیگه !معمولا هر 3شنبه تخفیفات میان.
Days gone را بگیر بخوای پلاتش کنی بالای ۱۰۰ ساعت وقتتو میبره با اپدیت هایی هم که داده بازی خیلی بهتر شده هرچند به نظرم توی همون لانچ هم بازی خوبی بود بهش کم لطفی شد.باسلام
دوستان spring sale از امروز شروع شده کسایی که اهل خرید دیجیتالی هستن میتونن عناوین خوبی رو پیدا کنن. مخصوصا الان که قیمت دیسک به طرز عجیبی تخیلی شده.
یه سوالم داشتم از دوستان به نظرتون بین devil may cry و days gone و control کدوم ارزش خرید بیشتری دارن با توجه به اینکه سه تاشون تخفیف خوردن؟
البته میدونم سبک کاملا متفاوته ولی خب ادم با این شریاط خیلی نمیتونه ول خرجی کنه
نسبت به قیمت بنظرم دیز گان خیلی خوبه تو 10 12 ساعت اول یذره حوصله سر بره ولی از اواسط بازی هم داستان خوب میشه هم با اپگرید خودت و موتورت خیلی حال میکنی محیط بازیم ارضات میکنه همراه با اب و هوای داینامیکش که بنظرم بهترینه تو این نسل.باسلام
دوستان spring sale از امروز شروع شده کسایی که اهل خرید دیجیتالی هستن میتونن عناوین خوبی رو پیدا کنن. مخصوصا الان که قیمت دیسک به طرز عجیبی تخیلی شده.
یه سوالم داشتم از دوستان به نظرتون بین devil may cry و days gone و control کدوم ارزش خرید بیشتری دارن با توجه به اینکه سه تاشون تخفیف خوردن؟
عزیز control تو psnow هست بیخود هزینه نکنباسلام
داداش هروقت ارور داد cancel and delete رو نزن به یه نت دیگه مثل گوشیوصل شو بزن ادامه دانلود. چند مگابایت که دانلود شد دوباره برو رو اون نتی که میخوای دانلود کنی. معمولا برای من اینجوری جواب میدهلطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
یه اشتراک ps now گرفتم تا بازی shadow of tomb rider دانلود کنم اما تا 4 گیگ دان میکنه ارور can not download میده تا به حال 4 تا 4گیگ دانلود کردم نمیشه سر 4 گیگ ارور میده
سیف مود هم رفتم ریبولد کردم نشد
دانلودهای که از استور یا پلاس دارم هیچوقت به این مشکل برخورد نکرده راحت دانلود میکنه فقط این psnow نمیدونم چه دردی گرفته در ب در
سوال داره؟من بین فیفا و PES موندم که واسه انلاین بازی کردن کدوم نت کد بهتری داره ؟ نمیخوام لگ بزنه .
تجربه فیفا 18 آنلاین رو داشتم اما تاحالا PES انلاین نزدم
فیفا بهتره سروراش، در ضمن مود fut فیفا برا خودش یه دنیا هستمن بین فیفا و PES موندم که واسه انلاین بازی کردن کدوم نت کد بهتری داره ؟ نمیخوام لگ بزنه .
تجربه فیفا 18 آنلاین رو داشتم اما تاحالا PES انلاین نزدم
من اوایل اومدن داشتم ولی نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش، گان پلی خوب نبود و به نظرم خیلی تکراری اومدDays Gone بازی خیلی خوبیه . پشیمون نمیشید از خریدنش .
من اوایل اومدن داشتم ولی نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش، گان پلی خوب نبود و به نظرم خیلی تکراری اومد
ولی باز وسوسه میشم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk