account240
کاربر سایت
تخفیف تا کی هست؟خوب شد سری قبل 29 دلار فیفا رو نخریدم ... الان که شده 19 دلار واقعا می ارزه
تخفیف تا کی هست؟خوب شد سری قبل 29 دلار فیفا رو نخریدم ... الان که شده 19 دلار واقعا می ارزه
خب موتور گرافیکیش شده frostbite. موتور گرافیکی بتلفیلد و استاروارز. گرافیک بازی مخصوصا چمنش زیر و رو شده. البته به جز فیس ها که pes قوی تره.چند تا ویدیوی گیم پلی فول اچ دی تو یوتیوب ببینی متوجه میشی.منظورت چیه از نظر گرافیکی بهتر شده؟ چقدر تفاوت داره با اصلش؟
من فکر کردم داری دراگون ایج رو میگی، آخه جلو حرفی که زدی نوشتی دراگون ایجخب موتور گرافیکیش شده frostbite. موتور گرافیکی بتلفیلد و استاروارز. گرافیک بازی مخصوصا چمنش زیر و رو شده. البته به جز فیس ها که pes قوی تره.چند تا ویدیوی گیم پلی فول اچ دی تو یوتیوب ببینی متوجه میشی.
چمن فیفا 17 رو من می بینم واقعا لذت می برم. 3 بعدی و با تکسچرای قوی. کلا با این قیمت حدود 75 تومن دست دوشم گیر نمیاد په برسه به دیجیتالیش.
که به اعتقاد من بازی ورزشی دیجیتالیش بهتره. وسط گیمای اکشن سریع یکی دو دست می زنی و حال هوات عوض می شه.بدون نیاز به تعویض دیسک.
تا سه شنبه 14 مارس ... وقت زیادیه واسه جمع کردن 75 تومنتخفیف تا کی هست؟
چرا 75؟ شریکی با دوستم میخرمتا سه شنبه 14 مارس ... وقت زیادیه واسه جمع کردن 75 تومن
نه جمله اول مال dragon age بود که اونم عالیه اگه کسی نقش افرینی باز باشه. جمله دوم مال FIFA.من فکر کردم داری دراگون ایج رو میگی، آخه جلو حرفی که زدی نوشتی دراگون ایج
ما که دوستی نداریم چیکار کنیم یه دونه رفیق داشتیم اونم ماه پیش ظرفیت سه رو خرید 75 تومنچرا 75؟ شریکی با دوستم میخرم
دقیقااوه اوه
EA عجب تخفیفاتی زده !!
خدایی بس که پول خرج کردم و بازی نکردم داغون شدم
منم همین بلا سرم اومده .. تو تخفیفات سال گذشته یه ۶۰ تا بازی خریدم ... سه چهار تاش رو بیشتر تموم نکردم ... رفیقم میگه چرا بازی رو تموم نمیکنی بعد یکی دیگه بخری .. میگم دانشمند اینطوری به جای 5 دلار باید بیست سی دلار بخرم بازیا رودقیقا
تو این یکی دو ماه اخبر تو تخفیفات 22 تا بازی خریدم ولی فقط فیفا و درایو کلابو بازی کردم
اولا جاي اين سوال تو اين تاپيك نيست دوما ريجن دستگاه هيچ اهميتي نداره شما اكانت هر كشوري رو كه بخواي ميتوني بسازهسلام دوستان. من چندتا سوال داشتم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
اول اینکه من کنسولم ریجن 2 هستش ، آیا میتونم یه اکانت US بسازم و باهاش از us store بازی بخرم و دانلود کنم و آنلاین بازی کنم؟ چون اروپا به پوند و یورو هست و گرونه.اگر میشه ، پس من وصل میشم به سرور آمریکا یا چون ریجن 2 هستش مشکلی ایجاد میشه؟
سوال بعدی من اینه که وضعیت پینگ توی سرور های اروپا و آمریکا چطوره؟ یعنی برای ما که در ایرانیم کدوم بهتره و فرقشون جقدره؟
مرسی