آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

وای که چه تخفیف خوبی زده جفت dlc های witcher تخفیفه خوردن من خریدم
جالبه dlc های inquisition هر کدوم 14 دلار قیمتشه که سه تا هم هستن ولی نسخه کامل با سه تاdlc رو گذاشته 17 دلار
با اینکه نسخه فیزیکیو دارم اینم گرفتم خیلی می صرفید در کل تخفیف های خوبی زدن

یکی از بهترین تخفیفات چند وقت اخیره .. حیف شد ویچر رو فیزیکی گرفتم ... وگرنه کامپلت ادیشنش بد چشمک میزد ... باقی بازی ها هم خیلی خوبن .
شدیدا منتظر تخفیفات بهاره هستم اونجا تخفیفا هر سال بهترین تخفیفا بوده

ویچر چنده الان؟
میشه لیست تخفیف ها رو بگن دوستان!؟
نسخه Complete Edition برای پلاس 25 دلار
________
دوستانی که Destiny رو هنوز بازی نکردن قیمت Collection که شامل همه چی از روز عرضه تا الان هست 40 دلار که مفت مفته واقعا!دیگم براش محتوای پولی نمیاد تا چندماه دیگه که تازه بخواد نسخه دومش معرفی بشه حسابی سرگرم میشین(تو اپریلم یه اپدیت بزرگ میده رایگان)

فرق این دوتا چیه دقیقا؟
Dragon Age™: Inquisition Deluxe Edition
Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition
اولی 8 دلاره دومی 20 دلار
اولی یه سری ایتم اضافه داره نصبت به نسخه ی معمولی ولی دومی که 20 دلار هست تمام اون آیتمها به اضافه ی 3تا DLCه بازیو داره!

• Like
Reactions: White Injun
battlefield 4 رو 5 دلار خریدم. خیلی مفت بود :D
چیز دیگه ای تو این تخفیفات بنظرتون خوب هست؟
اگه کسی اهلش باشه و نرفته باشه 16 دلار خیلی خوبه : Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition
باز اگه کسی اهلش باشه اونم این نسخه دگرگون شده خصوصا از نظر گرافیکی 19.5 دلار قیمت خیلی خوبی هست. تقریبا 75 تومن : FIFA 17

• Like
Reactions: account240
اگه کسی اهلش باشه و نرفته باشه 16 دلار خیلی خوبه : Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition
باز اگه کسی اهلش باشه اونم این نسخه دگرگون شده خصوصا از نظر گرافیکی 19.5 دلار قیمت خیلی خوبی هست. تقریبا 75 تومن : FIFA 17
منظورت چیه از نظر گرافیکی بهتر شده؟ چقدر تفاوت داره با اصلش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or