آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام به همه
الان رفتم از تخفیفات EA بازی خرید کنم
دیدم یهو تخفیفات رفتن و تخفیفات فروش سری Call Of Duty شروع شده
این در صورتی هستش که ظهر چک کردم دیدم تخفیفات EA تا 13.03.2017 وقت داشت
یهو چی شد ؟!!!
بعضی بازی ها تا امروز بودند بعضی ها تا هفته بعد مثل فیفا 17

سلام به همه
الان رفتم از تخفیفات EA بازی خرید کنم
دیدم یهو تخفیفات رفتن و تخفیفات فروش سری Call Of Duty شروع شده
این در صورتی هستش که ظهر چک کردم دیدم تخفیفات EA تا 13.03.2017 وقت داشت
یهو چی شد ؟!!!
اون بازی هایی که تا 14 مارس تخفیف داشتن هنوز هم تخفیفشون پابرجاست فقط از قسمت تخفیفات حذف شدن و باید دستی سرچ کنید مثلا این لینک فیفا 17 هست
https://store.playstation.com/#!/en...tion/cid=UP0006-CUSA03257_00-FIFAFOOTBALL2017

• Like
Reactions: nimaprince
ریجن۲ اروپا مثل اینکه تخفیفات بهارش شروع شده ..کسی هست بره چک کنه

تو گف که میگفتن ۳۷۰ تا بازی تخفیف خورده

آخرین ویرایش:
ریجن۲ اروپا مثل اینکه تخفیفات بهارش شروع شده ..کسی هست بره چک کنه

تو گف که میگفتن ۳۷۰ تا بازی تخفیف خورده
من دیدم
10 صفحه کامل فقط ایندی تخفیف خورده
یه 5 صفحه ای هم بازیهای غیر ایندی تخفیف خوده که بالاترینش 33% آف خوده بود

تخفیفات اروپا بکار نمیاد قبلا هم گفته بودم

آقایون فیفا 17 واسه پلاس دارا چند شده ؟ می خواستم بدونم اول پلاس بگیرم بعد بخرمش یا فرقی نداره ؟ فعلا پلاس ضرورتی نداره واسم آخه

دوستان عزیز یه سوال داشتم
طبق اعلام رسمی سونی تا پایان این ماه میلادی تا اگر پلاس یکساله شارژ کنیم ، سه ماه اضافه تر میشه
امروز پلاس رو شارژ کردم ولی تاریخ expire date بازی های پلاس یکساله شده ، مگه قرار نبود 15 ماهه باشه ؟

طبق اعلام رسمی سونی تا پایان این ماه میلادی تا اگر پلاس یکساله شارژ کنیم ، سه ماه اضافه تر میشه
امروز پلاس رو شارژ کردم ولی تاریخ expire date بازی های پلاس یکساله شده ، مگه قرار نبود 15 ماهه باشه ؟
طبق گفته بقیه دوستان 48 ساعت بعد میاد کد 3 ماهه ، به ایمیلتون ارسال میشه

من خودم هم منتظرم چیزی هنوز برام نیومده

• Like
Reactions: arsenalmom
شما گیفت یکساله زدی یا ۶۰ دلار ریختی تو اکانت و مستیم از استور پلاس گرفتی؟
طبق گفته بعضی از دوستان مثل اینکه با گیفت یکساله جواب نمی‌ده و حتما باید مستقیم از استور خرید بشه

شما گیفت یکساله زدی یا ۶۰ دلار ریختی تو اکانت و مستیم از استور پلاس گرفتی؟
طبق گفته بعضی از دوستان مثل اینکه با گیفت یکساله جواب نمی‌ده و حتما باید مستقیم از استور خرید بشه
من اکانت یکساله پلاس us گرفتم و کد رو تو redeem code وارد کردم البته تو app سونی برای اندروید هست وارد کردم

شما باید گیفت کارت 60 دلاری میخردی بعد مستقیم از طریق والت پلاس رو از استور خریداری میکردید که اون 3 ماه اضافه رو بهتون بده
من پلاس 1 ساله گرفتم و وارد کردم ولی شما میگی باید گیفت کارت 60 دلاری بگیری بعد کدش رو وارد کنی ، پس به من تعلق نمیگیره:|
عجیبه من فکر نمی کردم اینطوری باشه ، البته گیفت کارت 60 دلاری حدود 220 تا 225 هست و من پلاس یکساله us با قیمت 177 خریدم

Last edited by a moderator:
من پلاس 1 ساله گرفتم و وارد کردم ولی شما میگی باید گیفت کارت 60 دلاری بگیری بعد کدش رو وارد کنی ، پس به من تعلق نمیگیره:|
عجیبه من فکر نمی کردم اینطوری باشه ، البته گیفت کارت 60 دلاری حدود 220 تا 225 هست و من پلاس یکساله us با قیمت 177 خریدم
تو استور که نوشته باید 60 دلار خرید ولی دوستان که با گیفت هم گرفتن براشون اومده سه ماهه
کارای سونی هیچ حساب کتابی نداره
من خودم ماه پیش 100 دلار خرید کردم 15 تا قرار بود اشانتیون بدن ولی هنوز که بهم ندادن

• Like
Reactions: arsenalmom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or