آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من خیلی به این ظرفیت ها آشنایی ندارم یه سرچی زدم دستم اومد یه چیزایی فقط یه چیز متوجه نشدم که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.کسی ظرفیت دو داره در واقع مثل کسیه که صاحب اصلی اکانت بوده وساختتش درسته؟بعد خب چطور هست که همزمان با ظرفیت دو بقیه ظرفیت ها هم به فروش میرن،خب اونی که دو رو میخره نمیتونه محدود کنه دسترسی بقیه رو؟
و اینکه هرکس واسه اسپایدرمن پایه بود از الان اعلام کنه،من هستم دی:

من خیلی به این ظرفیت ها آشنایی ندارم یه سرچی زدم دستم اومد یه چیزایی فقط یه چیز متوجه نشدم که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.کسی ظرفیت دو داره در واقع مثل کسیه که صاحب اصلی اکانت بوده وساختتش درسته؟بعد خب چطور هست که همزمان با ظرفیت دو بقیه ظرفیت ها هم به فروش میرن،خب اونی که دو رو میخره نمیتونه محدود کنه دسترسی بقیه رو؟
و اینکه هرکس واسه اسپایدرمن پایه بود از الان اعلام کنه،من هستم دی:
اول ظرفیت 1 فروش میره بعد از سایت دی اکتیو میشه و بعد از اون ظرفیت 2 و 3 . ظرفیت سه باید همیشه انلاین باشه و با خود اکانت باید بازی کنه که در این صورت تروفی ها روی اکانت شخصیش سیو نمیشه. ظرفیت دو هم افلاین و هم انلاینه و با اکانت خودتون میتونید بازی کنید. ظرفیت سوم میتونه چنج بزنه به ظرفیت دو ولی با گزارش به فروشنده حل میشه. در کل بهترین حالت ظرفیت دو هست.

خب میبینم که به لطف و یاری امام عصر به جایی رسیدیم که بازی ۱۰ دلاری هم نمیتونیم بگیریم و تو این تاپیک همه دنبال هکی و ظرفیتی افتادن.
خدا بخیر کنه.
اینا به کنار، مردم عادی قیمت بازیهای دست دومشون رو بردن بالا. انگار با 10 تومن و 50 تومن بالاتر میتونن بازی 450 تومنی بخرن
بعد بعضی از دوستان چندی قبل تقاضا داشتن قیمت بازیها تا مثلاً 100 دلار بره بالا ولی لوت باکس و ... ازشون حذف بشه :)

خب میبینم که به لطف و یاری امام عصر به جایی رسیدیم که بازی ۱۰ دلاری هم نمیتونیم بگیریم و تو این تاپیک همه دنبال هکی و ظرفیتی افتادن.
خدا بخیر کنه.
بازی های psn ارزونترن .در حد ۲ دلار.گاهی بازی های خوبی توشون پیدا میشه.ولی خوب بازی های AAA قبلا در دسترس افراد عادی نبودن الان در خیالشون هم نیستن

• Like
Reactions: saeed_sg
دوستان کد تخفیف 20 درصدی از Gow دارم میخوام ببینم رو پیش خرید هم جواب میده ؟ اصلا مزایایی داره پیش خرید کردن یه بازی ؟ صبر کنیم ریلیز بشه بخریم چه فرقی میکنه ؟

دوستان کد تخفیف 20 درصدی از Gow دارم میخوام ببینم رو پیش خرید هم جواب میده ؟ اصلا مزایایی داره پیش خرید کردن یه بازی ؟ صبر کنیم ریلیز بشه بخریم چه فرقی میکنه ؟
رو پیش خرید کار نمیکنه
پیش خرید هر بازی مزایاش فرق میکنه معمولا تم، آواتار و محتوای مخصوص پیش خرید میدن

سلام.کد های تخفیف به هیچ عنوان روی عناوین پیش خریدی کار نمیده و باید بازی ریلیز شه حتما و حتی روی تمدید اشتراک پلاس هم کار نمیکنه.
مزایای پیش خرید که برای هر بازی متفاوته ولی معمولا تم،اسلحه،لباس ، آواتار و ماموریت اضافه رو شامل میشه.
شما کدت تاریخ انقضاش برای کی هست؟؟؟اگر تا وسط شهریور که اسپایدرمن و‌ یا تا پاییز هست که موج بازی ها میان بزار اون موقع استفاده کن اگر هم‌ که تاریخ انقضاش کمه مثلا میتونی crew2 رو بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or