آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بین
اینفاموس فرست لایت
اوردر
میرور ادج
کیلزون

گیر کردم عجیب ! کدوم رو بخرم اینفاموس چند ساعته؟!
و دیگه هر چقدرم کیلزون و اوردر افتضاح باشن دیگه این قیمت می ارزن گرفتن دیتاشون گرون تر میشه

بین
اینفاموس فرست لایت
اوردر
میرور ادج
کیلزون

و دیگه هر چقدرم کیلزون و اوردر افتضاح باشن دیگه این قیمت می ارزن گرفتن دیتاشون گرون تر میشه

داستان اصلی اش حدود 4 ساعت گیم پلی داره
Order اصلا نمی ارزه، باور کن 1 دلار هم نمی ارزه
کیلزون اگه داستانش رو بزاری کنار و به عنوان کیلزون هم بهش نگاه نکنی، ارزش خرید داره، داستانش فیلم هندیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg and vaan 2
بین
اینفاموس فرست لایت
اوردر
میرور ادج
کیلزون

من کیلزون و میرور اج رو بازی نکردم اما بین فرست لایت و اوردر ، پیشنهاد میکنم اوردر رو بگیری (بازی جالبیه و داستان جالبی هم داره !)

توی تخفیفات هفته قبل بازی Divinity Original Sin Enhanced Edition رو گرفتم و از تمام زندگیم عقب افتادم ! روز 12 ساعت دارم بازیش میکنم ! من اصلا نباید طرف RPG های کلاسیک برم ، اینا زیادی اعتیاد آور هستن !

بین
اینفاموس فرست لایت
اوردر
میرور ادج
کیلزون

میرور که من اصلن باهاش حال نمیکنم!
بین اینا اول اوردر بعدم کیلزون.
البته اگه با اوپن وورد حال میکنی فرست لایت هم خوبه.

• Like
Reactions: vaan 2
تخفیفات این هفته شروع شدن و شامل پکیج سری call of duty به جز ww2 میشه.یه راهنمایی کنم مختص به دوستانی که قصد تجربه مولتی پلیر دارن:
نسخه های Ghost , modern warfer remaster , infinit warfer سرورهاشون اختصاصی هستن و پلیر خارجی راحت پیدا میکنن اما بقیه نسخه ها مثل ادونس وارفر ، بلک اوپس۳ و یا ww2 متاسفانه p2p هست و در ساعات خاص فقط ایرانی پیدا میکنه و کلا پلیرهاش کمن.پس پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید دارید فقط عناوینی که گفتم اختصاصی هستن رو بخرید وگرنه اذیت میشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or