آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان این gta 5 رو من روی ps3 بازی کردم الان تخیف خورده شده 20 دلار ,میخوام ببینم گرافیکش نسبت به ps3 چقدر بالاست,در کل ارزش خریدن داره؟
یه مقدار گرافیک رفته بالا و حالت اول شخص اضافه شده. چیز خاص دیگه ای اضافه نشده. گرافیک هم در حد یک ریمستر معمولی حساب کن. روی PS3 اگه یه مقدار تار بود اینجا تار نیست و خیلی قشنگ شده اما به جز این من تغییر زیادی ندیدم.
پوشش گیاهی خیلی زیاد شده و حیوانات جدید اضافه شدن. اگه انلاین بازی میکنی ارزشش رو داره دوباره

سلام دوستان به نظرتون بیشترین تخفیف برا خریدن پلاس یکساله چه موقع میخوره؟؟ حدودی چقدر تخفیف میخوره
قطعا بیشتر از ۱۰ دلار تخفیف نمیخوره.پارسال همین موقع ها تخفیف خورد دیگه تخفیف نخورد تا الان.اگه میخوای بگیری الان بهترین وقته

دوستان جایی است گیفت کارت ترکیه بفروشه مثل گیفت امارات؟ تخفیف یعنی استور ترکیه بالای ۷۰ درصد نید فور اسپید ۵۰ در درصد گاد آف وار و ۳۰ در صد هم پلاس تخفیف گذاشته. با لیر ۱۴۰۰ هم حساب کنید دیگه!

دیگه با این قیمت دلار هیچی ارزش خرید نداره با هر تخفیفی دلار ظرف چندماه دو برابر تقریبا شده شوخی نیست که البته حساب یه عده ای که رو گنج نشستن جداست همیشه.. حداقل باز دم استیم گرم ریجن اکانتت رو هر موقع بخوای عوض میکنی و قیمتهاشم خیلی بهتر از این پی اس ان هست.. اینجا نمیشه ریجن رو عوض کرد و فکر نکنم بشه گیفت خیلی از کشورها رو هم پیدا کرد

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

دیگه با این قیمت دلار هیچی ارزش خرید نداره با هر تخفیفی دلار ظرف چندماه دو برابر تقریبا شده شوخی نیست که البته حساب یه عده ای که رو گنج نشستن جداست همیشه.. حداقل باز دم استیم گرم ریجن اکانتت رو هر موقع بخوای عوض میکنی و قیمتهاشم خیلی بهتر از این پی اس ان هست.. اینجا نمیشه ریجن رو عوض کرد و فکر نکنم بشه گیفت خیلی از کشورها رو هم پیدا کرد

ميتونيد اكانتهاي dg بسازيد دانلود كنيد بريد تو اكانت اصليتون بازي كنيد

دوستان جایی است گیفت کارت ترکیه بفروشه مثل گیفت امارات؟ تخفیف یعنی استور ترکیه بالای ۷۰ درصد نید فور اسپید ۵۰ در درصد گاد آف وار و ۳۰ در صد هم پلاس تخفیف گذاشته. با لیر ۱۴۰۰ هم حساب کنید دیگه!
ترکیه گیفتی نداره!دنبالش نباشید!با لیر نوشته میشه با کریت کارت خریداری میشه!بعدشم دقت کنید بعضی ها منو اینگلیسی ندارن!!!
شما برای خرید از استور ترکیه حتما باید کردیت کارت داشته باشید

من یه سری نشستم حساب کردم دیدم با گیفت کارت هر کشوری از استور اونجا بخری بازم با تفاوت کم همون قیمت استور آمریکا درمیاد ، اگه اشتباه میکنم بگید.

---- این تخفیفا چند روزیه هست استور امریکا:

Ps Plus: 12 Month Membership −16% $49.99
Grand Theft Auto V −67% $19.79
9.99 $
The Last Of Us Remastered −50%
Horizon Zero Dawn: Complete Edition $19.99

gta بیشترین تخفیفی هست که تا حالا خورده

• Like
Reactions: all4u
یه سوال اگر گیفت کارت 50 دلاری بخریم میتونم یه پلاس یه ساله بخرم یا بهش مالیات هم میخوره و بعد مجبور میشم یه گیفت 10 دلاری هم باز بخرم؟ اکانت امریکا ایا هر ایالتش با بقیه فرق داره؟ مالیات داره ؟ نداره؟ چطوریه؟

یه سوال اگر گیفت کارت 50 دلاری بخریم میتونم یه پلاس یه ساله بخرم یا بهش مالیات هم میخوره و بعد مجبور میشم یه گیفت 10 دلاری هم باز بخرم؟ اکانت امریکا ایا هر ایالتش با بقیه فرق داره؟ مالیات داره ؟ نداره؟ چطوریه؟
بستگی به انتخاب مکان اکانتتون داره . ایالت الاسکا رو تو تنظیمات بزنید تا بهتون مالیات نخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or