داداش شما دوست نداری دلیل نمیشه مضخرف باشن ! باز خوبه مانستر هانترم سر متاش یه هایپی ایجاد کرد وگرنه کلش مضخرف میشد!بجز مانستر مابقی مزخرفن
والا این بازیا بیشتر فیلمن تا بازی
دو نفر میان رو صفحه و باید هی دکمه رو بزنی تا رد شه بره . بشینی تماشا هم کنی تا صبح تمومی نداره
یا اینکه میرن تو یه میدون با تخیلات همدیگه میجنگن(باز این خوبه)
انیمه رو ورداشن بازی کردن
Persona - Naruto
کنسولم کپی خور بود این دوتارو زدم ببینم چجوریه سبکش . یه ساعت بعد پاک کردم
معدود نفراتی اینارو بازی میکنن.
منکه خوشم نیومد
فوتبالیستای میکرو از اینا بهتره. تازه ژاپنی هم یاد میگیری![]()
قشنگ معلومه هیچ کدوم رو بازی نکردی چون چیزی که میگی فقط در مورد Danganronpa تا حدودی صادقهوالا این بازیا بیشتر فیلمن تا بازی
دو نفر میان رو صفحه و باید هی دکمه رو بزنی تا رد شه بره . بشینی تماشا هم کنی تا صبح تمومی نداره
یا اینکه میرن تو یه میدون با تخیلات همدیگه میجنگن(باز این خوبه)
انیمه رو ورداشن بازی کردن
Persona - Naruto
کنسولم کپی خور بود این دوتارو زدم ببینم چجوریه سبکش . یه ساعت بعد پاک کردم
معدود نفراتی اینارو بازی میکنن.
منکه خوشم نیومد
فوتبالیستای میکرو از اینا بهتره. تازه ژاپنی هم یاد میگیری![]()
نظرت اهمیتی نداره .آقا بیخیال میشین یا نه
اصن خیلیم قشنگه. دیگه مهد کودکش نکنید.
نظرمو گفتم دیگه . چقد تعصبی هستین
اصن من از گاد آو وارم متنفرم از نظر من بازی چرتیه هرچند ارادت خاصی دارم بهش
برسین به موضوع اصلی همون کد تخفیف دادن به بچه ها ای بابا
بدک نیست من همون موقع ریلیز خریدمش .یکی از ضعیف ترین استار اوشن های ساخته شده هست اما به هر حال تو این جور سبک ها بازی کمهStar Ocean: Integrity and Faithlessness این بازی تخفیف خورده میخواستم بدونم ارزش داره برای ps4 بگیرم بازیو یا نه
Star Ocean: Integrity and Faithlessness این بازی تخفیف خورده میخواستم بدونم ارزش داره برای ps4 بگیرم بازیو یا نه
آقا بیخیال میشین یا نه
اصن خیلیم قشنگه. دیگه مهد کودکش نکنید.
نظرمو گفتم دیگه . چقد تعصبی هستین
اصن من از گاد آو وارم متنفرم از نظر من بازی چرتیه هرچند ارادت خاصی دارم بهش
برسین به موضوع اصلی همون کد تخفیف دادن به بچه ها ای بابا
بدک نیست من همون موقع ریلیز خریدمش .یکی از ضعیف ترین استار اوشن های ساخته شده هست اما به هر حال تو این جور سبک ها بازی کمه
نمیدونم من خیلی حال نکردم 3 که خودت گفتی از همه بهتر بود last hope را هم من بیشتر دوست داشتم داستانش قشنگتر بود به نظرم.من داستان تو بازی های jrpg برام از همه چی مهمتره خیلی داستان مالی نداشت بعد اکثر داستان هم توی دیالوگ ها گفته میشد خبری از کات سین نبود .2 شماره قبلی پر از کات سین های حماسی بودغیر 3 کدوم استار اوشن ازش بهتره؟ بازی تاپ و خفنی نیست ولی بازی خوبیه و ارزش بازی کردن داره
مشکل با مزخرف خطاب کردن بازیها نیست، مشکل با دروغ گفتنهشماها مشکلتون اینه نمیتونین به نظر کسی احترام بزارین
من شمارو مخاطب قرار ندادم . سمت حرفم به بازی
ولی شما به من داری توهین میکنی اونم به خاطر یه بازی
من نه نقل قول کردم کسی رو نه مستقیم به کسی حرفی زدم فقط نظر شخصیم گفتم حالا خوشت نیومده قرار نیست به من توهین کنی