آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

شماها مشکلتون اینه نمیتونین به نظر کسی احترام بزارین
من شمارو مخاطب قرار ندادم . سمت حرفم به بازی
ولی شما به من داری توهین میکنی اونم به خاطر یه بازی
من نه نقل قول کردم کسی رو نه مستقیم به کسی حرفی زدم فقط نظر شخصیم گفتم حالا خوشت نیومده قرار نیست به من توهین کنی

1- هر مهملی که به ذهتون می رسه نباید به عنوان نظر پست بدید
2- فروم جای تبادل نظره، پس اگر نظرات گوهربارتون رو می گید و جواب می گیرید نباید ناراحت بشید، قاعدتا کسی تمایل نداره فقط نظرات گوهربار شما رو بخونده و توی ذهن خودش پردازشش کنه، یا نظرتون رو پست ندید یا اگر می دید تحمل جواب شنیدنشم داشته باشید، در عیر این صورت یک notepad باز کنید صبح تا شب توش نظر شخصی بنویسید ;)
3- شما رسما سبکی از بازی ها رو به تمسخر گرفتی و بدهیه که طرفدار های اون سبک از پست شما برداشت تحفیر و توهین آمیر بکنن، لازم نیست حتما به صورت مستقیم به چند نفر بد و بیراه بگی تا بهشون توهین بشه ;)

آخرین ویرایش:
سلام

بحثه GOW رو اینجا تموم کنید چون ربطی به تاپیک نداره

وقتی می بینید کسی برای متشنج کردن فضای تاپیک پست میده، لطفاً نقل قولش نکنید و اگر توهینی در کار بود فقط پست رو گزارش کنید، اگر هم کاربری نظرش رو میگه (حتی اگه عجیب و برخلافه بقیه باشه) و نقل قولش می کنید بدون توهین و تعصب جواب بدید در غیر اینطورت متاسفانه چاره ای جز برخورد نمی مونه.

لطفاً پستی در این مورد دیگه ارسال نشه.
مرسی

آقا یک هامبل باندل اومده برای PS از سمت سگا و Capcom
Humble Capcom X SEGA PlayStation Bundle (pay what you want and help charity)

هرچقدر دوست دارید بدید:
PS4:
Dead Rising

PSVita:
Dust Force
Super Monkey Ball: Banana Splitz

PS3:
Crazy Taxi

بیشتر از 11.80 دلار بدید: بازی های بالا +
PS4:
Resident Evil HD REMASTER
Mega Man Legacy Collection
Alien: Isolation

Resident Evil Code Veronica X

PS3:
Binary Domain
Sonic Generations

بیشتر از 15 دلار بدید: بازی های بالا +
PS4:
Dead Rising 2
Valkyria Chronicles Remastered

اگه به کردیت کارت دسترسی دارید، باندل بالا رو از دست ندید...من یه کردیت کارت واسه خرید بازیای بکوارد X1 خریده بودم و اینجا استفاده کردم و جواب داد...12 دلار داشتم و تونستم اون 10 تا بازی اول رو بخرم...همراهش چنتا کد تخفیف هم واسم فرستاده شده که خودم لازم ندارم و خودم قبلا بازیشون کردم.
هر کسی اینارو لازم داره و حتما می‌خواد بازیو بخره، واسم توی خصوصی پیام بفرسته تا کد رو براش بفرستم <:-P
- کد تخفیف 50 درصدی واسه Dead Rising 4: Frank's Big Package
- کد تخفیف 40 درصدی واسه Resident Evil 7 Gold Edition
- کد تخفیف 40 درصدی واسه Valkyria Revolution
تاریخ انقضای کدها هم واسه 5 ژوئن هستش...یعنی تا یه ماه فرصت دارید استفاده کنید <:-P
همشون هم واسه ریجن آمریکا هستن.
خیلی منتظر گلدن ویک بودم ولی دوبازی که میخواستم اصلا تخفیف درست حسابی نخوردن:|
یاکوزا 0 که اصلا تخفیف نخورد و انگار قسمت نیست کلا بازیش کنم:-s
دانگانرونپا سه هم تخفیفش به درد عمه ی سازنده اش میخوره:D
درکل تخفیف پارسال خیلی خیلی بهتر بود:-"
یه کد تخفیف 50 درصدی واسه Yakuza 0 واست فرستادم ;) واقعا قسمت بوده که حتما بازیش کنی :D

اقا این کد تخفیف چیه قضیش؟ من پرسونا رو میخوام بخرم کد تخفیف از کجا بگیرم ؟ راستی قبلا plus داشتم تموم شده الان یه پلاس یه یک روزه ایی چیزی نیست من فعال کنم فقط خریدم رو انجام بدم ؟

اقا این کد تخفیف چیه قضیش؟ من پرسونا رو میخوام بخرم کد تخفیف از کجا بگیرم ؟ راستی قبلا plus داشتم تموم شده الان یه پلاس یه یک روزه ایی چیزی نیست من فعال کنم فقط خریدم رو انجام بدم ؟
برو تو بخش سیو بازیا اونجا میتونی 2 روز رایگان بگیری

دوستان پرسونا 5 رو بگیرم حتما بنظرتون ؟ کاملا سرگرم کننده هست ؟ ( زبانم متوسطه )

55 درصد تخفیف خورده یکی از دوستان عزیز اینجا لطف کردن یک کد 20 درصد تخفیف هم برام فرستادن با این حساب می ارزه ؟

چون dlc بازی nier هم می خوام بگیرم ( عاشق این بازی هستم واقعا )

ممنون راهنمایی کنید سریعتر

دوستان پرسونا 5 رو بگیرم حتما بنظرتون ؟ کاملا سرگرم کننده هست ؟ ( زبانم متوسطه )

55 درصد تخفیف خورده یکی از دوستان عزیز اینجا لطف کردن یک کد 20 درصد تخفیف هم برام فرستادن با این حساب می ارزه ؟

اره بگیر عالیه.
اگه با سبک گیم پلی که نوبتیه مشکلی نداری.

• Like
Reactions: Abolfazl3007

نظر منو میخوای حتما بگیرش. برای یه بازی که 100 ساعت گیم پلی فوق العاده سرگرم کننده داره و حتی اواخرشم محتوای جدید داره 60$ هزینه کردن هم میارزه دیگه چه برسه به اینکه بخوای با 75% تخفیف بخریش.
من دو بار بازیو تموم و پلات کردم و سرجمع فکر کنم 200 ساعت شد هنوزم دوست دارم وقتم خالی شد بشینم یه دل سیر از اول بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or