آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

نه داداش :D با ۱۰ دلار برو یک میررور اج بگیر بازی کن بگو ببینم منم بگیرمش یا نه؟
پیشنهاد بهتر از این؟
میرور اج رو چندسال پیش با 360 بازی کردم چندان جالب نبود. فک کنم بیشتر برای طرفدارهای پارکور جذاب باشه!!

• Like
Reactions: all4u
دوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
چهار تا سبک مختلفن.
بین اینا Oxenfree پیشنهاد منه. یه بازی معمایی نه چندان سخت با یه داستان خوب، امکان چند بار بازی کردن به دلیل وجود انتخابهای متنوع و پایانهای متفاوت، صداگزاری بسیار عالی و فضاسازی خیلی خوب.

به نظر من اصلا bastion و unravel رو از دست نده درسته bastion یکم قدیمی شده ولی واقعا شاهکاره
ترانزیستور هم به خاطر سبک مبارزاتش ممکنه همه پسند نباشه ولی بازم تجربش پیشنهاد میشه

پارسال سونی یه فلش سیل درست بعد تعطیلات داشت که بازی های زیر ۵ دلار بود. یه عالمه بازی خفن تخفیف خورد خیلی انتظار داشتم امسال هم همینطور باشه که نشد...... این فلش سیل زیر ۵ دلار امسال بازی ها تقریبا همون پارسالی هاس با این تفاوت که تنها یه بخشی کوچیکی از اون بازی ها!

پارسال سونی یه فلش سیل درست بعد تعطیلات داشت که بازی های زیر ۵ دلار بود. یه عالمه بازی خفن تخفیف خورد خیلی انتظار داشتم امسال هم همینطور باشه که نشد...... این فلش سیل زیر ۵ دلار امسال بازی ها تقریبا همون پارسالی هاس با این تفاوت که تنها یه بخشی کوچیکی از اون بازی ها!
با توجه به قیمت 4700 دلار الان بازی ها کمتر از 75 درصد تخفیف بخورن اصلا دیگه ارزش خرید ندارن

چون هم بحث قیمت خرید بازی هست هم اینکه باید یک مقدار هم برای دانلودش از اینترنت هزینه کنی

پیشنهاد من 100% ترانزیستوره! فوق العادست این بازی! :x
گیم پلی،گرافیک هنری،آهنگ هاش و داستان!:x خیلییی خوبه کلا:x

بعدش هم Bastion ، اینم از همون سازنده ـست،تقریبا همون موارد بالایی رو شامل میشه،ولی از نظر من در حد پایین تریه:-"
Pyre هم کار اخیرشونه،ببینم کی قسمت میشه برم طرفش! ولی مطمئنم اونم چیز شاخی خواهد بود:دی کلا استودیو کار درستین:دی

Batle field hard line
Mirrors edge catalyst
Unravel
Order 1886
رو خریدم سر جمع ۲۰ دلار
ایا به نظرتون ارزش داره؟؟
در کل این فلش سل هایی که میزارن خوبه؟؟

همون هاردلاین و اوردر که من بازی کردم از جفتش کلی لذت بردم.
قطعن ارزش داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or