genaveh
کاربر سایت
میرور اج رو چندسال پیش با 360 بازی کردم چندان جالب نبود. فک کنم بیشتر برای طرفدارهای پارکور جذاب باشه!!نه داداشبا ۱۰ دلار برو یک میررور اج بگیر بازی کن بگو ببینم منم بگیرمش یا نه؟
پیشنهاد بهتر از این؟
میرور اج رو چندسال پیش با 360 بازی کردم چندان جالب نبود. فک کنم بیشتر برای طرفدارهای پارکور جذاب باشه!!نه داداشبا ۱۰ دلار برو یک میررور اج بگیر بازی کن بگو ببینم منم بگیرمش یا نه؟
پیشنهاد بهتر از این؟
عالی نیست ولی متوسطه رو به خوبه. بنظرم ارزش 5 دلار رو داره چون هم در نقش پلیس و هم راننده فراری بازی میکنی.سلام دوستان nfs rivals بازیش خوبه؟
چهار تا سبک مختلفن.دوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
خوب کلا پس نمیگیرمش حیف ۵ دلارمیرور اج رو چندسال پیش با 360 بازی کردم چندان جالب نبود. فک کنم بیشتر برای طرفدارهای پارکور جذاب باشه!!
به نظر من اصلا bastion و unravel رو از دست نده درسته bastion یکم قدیمی شده ولی واقعا شاهکارهدوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
دوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
دوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
با توجه به قیمت 4700 دلار الان بازی ها کمتر از 75 درصد تخفیف بخورن اصلا دیگه ارزش خرید ندارنپارسال سونی یه فلش سیل درست بعد تعطیلات داشت که بازی های زیر ۵ دلار بود. یه عالمه بازی خفن تخفیف خورد خیلی انتظار داشتم امسال هم همینطور باشه که نشد...... این فلش سیل زیر ۵ دلار امسال بازی ها تقریبا همون پارسالی هاس با این تفاوت که تنها یه بخشی کوچیکی از اون بازی ها!
سرور های این بازی به همراه استدیو سازنده ماه پیش بسته شد.این بازی مارول اومگا برای ما فیلتره؟؟
marvel omega
پیشنهاد من 100% ترانزیستوره! فوق العادست این بازی!دوستان بین bastion...transistor...unravel...oxenfree کدوم رو پیشنهاد میدین؟
Batle field hard line
Mirrors edge catalyst
Unravel
Order 1886
رو خریدم سر جمع ۲۰ دلار
ایا به نظرتون ارزش داره؟؟
در کل این فلش سل هایی که میزارن خوبه؟؟