Milad_HW
کاربر سایت
من بدون آپدیت رفتم خیلی هم لذت برم
با آپدیتا که دیگه وضعیتش بهتره قطعا
من كد رو مي زنم تو قسمت ريديم ولي جلوش علامت تعجب قرمز مياد عمل نمي كنه ! درست هم مي زنم مشكل چيه ؟.نه عزیز من هر کی زودتر بزنه نیست. توی سایتش زده کد رو واسه عموم. یکبار مصرف که نوشته یعنی هر کس توی این تاریخ اعتبار یه هفته ای کد فقط روی یکی از خریداش می تونه استفاده کنه از کد.
یعنی اگه الان 2 تا بازی بگیری و کد تخفیفو استفاده کنی بعد فردا بخوای یه بازی دیگه هم بخری دیگه کد واست کار نمی کنه نه اینکه هر کی زودتر بزنه.
من با آخرین آپدیت بازی کردم مشکل خاصی نداشت کاملا هم ارزش تجربه کردن دارهدوستان بازی AC:Unity با توجه به اپدیت هایی که داده الان ارزش تجربه کردن داره ؟
منظور این بوده که پلاس تخفیفش 10% بیشتر از عضوهای معمولیه با این کد سر جمع 20% تخفیف یبشتر میگیرید !بچه ها من پلاس دارم منتها دیدم شما گفتید برای پلاس ها 20 % میشه کد تخفیفه کدش فرق داره ؟ چون همین که میزنم همون 10 % کم میکنه
الان دو تا کد 10 درصدی داریم که میشه 20 درصد تخفیف یا یکی بالاخره ( 10 درصد ) ؟ ( تو سایت دو تا کد داده هر کدوم 10 درصد )اشتباه نکنید این کدهای تخفیف ۱۰ درصدی که سونی داده از قیمت تخفیف خورده کم میشه یعنی بازی ۶۰ دلاری که تخفیف خورده و شده ۳۰ دلار با این کد ۳ دلار دیگه ازش کم میشه نه ۶ دلار
ی آدمی رو گیر بیار ک کردیت کارت داشته باشه، 6000 تومن بفرست براش 1 دلار بگیریک دلار کم دارم چیکار کنم ؟؟ ارزش نداره کارت ۳ دلاری بخرن
بتل رولیشن رو با تخفیف شد ۲۱ دلار و ۵۹سنت یعنی بخشکی این شانس
حالا بازیش ارزش داره؟
ارزش داره؟طلاستبتل رولیشن رو با تخفیف شد ۲۱ دلار و ۵۹سنت یعنی بخشکی این شانس
حالا بازیش ارزش داره؟
دو تا کد رو که اصلا نمیتونی با هم همزمان استفاده کنی، اجازه نمیدهالان دو تا کد 10 درصدی داریم که میشه 20 درصد تخفیف یا یکی بالاخره ( 10 درصد ) ؟ ( تو سایت دو تا کد داده هر کدوم 10 درصد )