all4u
Loyal Member
مفته بگیر بازیش کندوستان The Order پنج دلار ارزش داره یا نه؟
من هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونم چرا انقدر نقد بد دادن به گیم پلی بازی و فقط از گرافیکش تعریف شده اکثر جاهادوستان The Order پنج دلار ارزش داره یا نه؟
من یکبار این بازی رو انجام دادم به حرات میتونم بگم شاهکار بودهمن هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونم چرا انقدر نقد بد دادن به گیم پلی بازی و فقط از گرافیکش تعریف شده اکثر جاها
من هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونم چرا انقدر نقد بد دادن به گیم پلی بازی و فقط از گرافیکش تعریف شده اکثر جاها
نه داداشسلام
دوستان 10 دلار دارم راهی نداره GTA III یا Vice City رو بگیرم ؟![]()
خیر خیر خیررررردوستان این بازی hidden agenda ارزش داره ؟ توی Utube پنج دقیقش رو دیدم بنظرم جالب اومده.(تخفیف خورده شده 5 دلار مثکه)
به جرات میتونم بگم این بازی یکی از مظلوم واقع شده ترین بازی های تاریخه!من هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونم چرا انقدر نقد بد دادن به گیم پلی بازی و فقط از گرافیکش تعریف شده اکثر جاها
میرور اج با این قیمت ۱۰۰ درصد ارزش خرید داره حتما بگیرنه داداشبا ۱۰ دلار برو یک میررور اج بگیر بازی کن بگو ببینم منم بگیرمش یا نه؟
پیشنهاد بهتر از این؟
open world? یعنی قراره علاف شم؟اگه تو محیط چرخیدنش زیاده نگیرم؟به جرات میتونم بگم این بازی یکی از مظلوم واقع شده ترین بازی های تاریخه!
همه چیزش عالیه شاید تنها مشکلش کوتاه بودن نسبی بازیه که اونم با این قیمت کاملا ارزششو داره ۱۰۰ درصد پیشنهاد میشه
میرور اج با این قیمت ۱۰۰ درصد ارزش خرید داره حتما بگیر
من فقط open world شدن بازی رو دوست نداشتم از سایر لحاظ عالیه
آره تو محیط چرخیدنش یه مقدار زیاده برای انجام ماموریت های بازی گاهی وقتا مجبوری از این سر مپ بری اون سرopen world? یعنی قراره علاف شم؟اگه تو محیط چرخیدنش زیاده نگیرم؟
حقیقتش زیاد open world بودن رو دوست ندارن اعصابم نمیکشه
سلام دوستان کسی thief بازی کرده ارزش داره ۳ دلار برایش خرج کنی؟