آخرین ویرایش:
سلام نطرتون راجع به این ویدئو چیه؟
سلامآدمها گاهی اونقدر دنبال وسیله میگردد که هدف رو فراموش میکند. تنها علتی که دنبال هک هستیم اینه که بتونیم با هزینه کم بازی کنیم حالا بفرض که ادعای این فروشگاه درست باشه میگه سیصد تومن بده چیپ بخر تا با دونه ای سه تومن برات بازی بریزم. خوب همین الانش با 150 تومن میشه اکانت هکی فول گیم کرد بدون دردسر و هنگ و فیکس دیگه چرا سیصد بدیم!!!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
مجدد سلامسلام دوستان
امروز رفتم سراغ این محمد تماشا
می گفت اگر فاکتور داری که من برات هک کردم هر بازی رو برات ۱۰ تومن میریزم
اگر نه که راه نداره باید چیپ بخری (مرد حسابی ۳۰۰ برای بازی خوب میرم اکانت هکی می خرم دیگه مگر ... هستم)
حالا موضوع بعدی
طبق خبر قدیمی زیر
Imaginary Monster: Is there a chance that your simplified method that you showed today in this video with the installation of games through pkg and launch through XMB will work at 5.00?
Flatz: Yes, as I said, the method is based on the standard system functionality except for a number of patches that you need to do to bypass some security restrictions. But again, again, the method works only in conjunction with the kernel exploit and as far as I know, all consoles (including Slim and Pro) to 4.55 inclusive can be hacked (although there is a chance that someone has exploits and under the firmware above).
Let's hope that someone will lay out an exploit for the kernel on 4.xx (or at least 3.xx), I myself can not do it, because I am not the original author of 2.xx + exploits and I do not want to merge someone else's work.
Read more at Custom / Repacked PS4 Package (PKG) Files on Retail v4.55 by Flat_z!
قبلا هکر روس last guardian رو روی فریمور ۱.۷۶ اجرا کرده و Flatz هم تایید کرده این روش روی بریمور های بالاتر هم جواب میده
ای کاش زودتر بیاد همه حال کنیم
موضوع آخر
چرا من هر روشی رو اجرا می کنم نمی تونم بازی رو مستقیم روی هارد دامپ کنم
ممکنه یکی لطف کنه فایل کامل اکسپلویت بهمراه dumper که خودش تست و استفاده می کنه رو آپلود کنه لینک ش رو بذاره بابا جان عزیزتون بذارید من سرویس شدم اینقدر دانلود کردم
فدا مدا
واقعا خوب بود کارتمجدد سلام
خدمت شما عارض م ماژول ۳۰۰ تومنی رو با ۱۷.۵۰۰ می شه ساخت
حالا فقط می مونه پچ pes18 , fifa18 , GOW4 بروی فریمور ۴.۵۵ که باید دید واقعا کار می کنه یا بلوف ه و چقدر آب می خوره
فدا مدا
دوست عزیزواقعا خوب بود کارت
فقد میتونی اموزش ساخت بزاری
پچ هم بعد از دامپ میشه گرفت از بازی
فریمور مورد نظر ۵.۰۵ میخادسلام
دنبال پچ بازیهای فریمور بالا رو ۴.۵۵ هستم
با چه برنامه ی میشه fake pkg نصب شده رو از رو دستگاه بروی هارد dump کرد؟
درصورت علاقه به مشارکت در این کار به تلگرامم پیام بدین
@NEMESirS
---------------------------
دوستان به احتمال ۹۹% فهمیدم داستان چیه
فقط به یکی احتیاج دارم که بهم کمک کنه برای dump بازیهای نصب شده fpkg روی دستگاه بروی اکسترنال
--------------------------
یکی که ۱۰۰% مطمئن ه بگه بازی farcry5 , GOW4 حداقل فریمور چند می خواد یعنی چه فریموری روی دیسک بازی هست
خیلی مهمه برام
فدا
خیلی متشکرم رفیقفریمور مورد نظر ۵.۰۵ میخاد
Sent from my iPhone using Tapatalk
تبریز بودی دیسکو میدادم بهتخیلی متشکرم رفیق
یه مطالبی spoof ۵.۵۰ بروی فریمور ۴.۵۵ خوندم
اما بابد خودم اول تست بگیرم
مشکل من دامپ بازیها بروی هارد اکسترنال هست
کسی هست بتونه کمک کنه برم pes18 بگیرم دامپ کنم
جواب داد آموزش ش رو میذارم
لطفا به تلگرامم پیام بدید
فدا مدا
فدای مرامتتبریز بودی دیسکو میدادم بهت
پشت کارت خوبفدای مرامت
دوستان بالاخره تونستم فریمور جعلی ۵.۵۰ رو روی ۴.۵۵ سوار کنم (البته به لطف دوستان عزیزی که متاسفانه نمی شناسم اما ازشون خیلی متشکرم)
لطف این کار اینه که بصورت موقت فریمور شما رو ۵.۵۰ نشون میده اما درواقع همون ۴.۵۵ هست) و با ریستارت ۴.۵۵ برمیگرده اما قابلیت اجرای debug setting رو داره
فقط میمونه تست کنم ببینم موقع گذاشتن دیسک بازیهای جدید خطا آپدیت میده یا نه
------------------
من update blocker 3.2 رو نصب کردم کسی هست تایید کنه با گذاشتن دیسک آپدیت میشه دستگاه یا نه؟؟؟
الان من 4.72 هستم امیدی بهش هست یا بیخیال شم اپدیت کنم؟