آخرین ویرایش:
سلامدوستان فکر کنم برنامه جدید دادن.میشه بازی ها رو اپدیدت کرد
نگاه کنید.من درست متوجه نشدم
PS4 PKG Repackager to Repackage Fake Updates by Duxa (Chrushev)
اگر شما بازی رو دامپ کرده باشی یا دانلود کرده باشی برای اجرا روی کنسول هک شده الان یه فایل pkg از بازی داری که نمیشه اپدیتش کرد با این برنامه میتونی فایل اپدیت رو جدا دانلود کنی و به بازی اضافه کنیسلام
میشه یکی این توضیح بده چی هست
من هرکاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
ممنوناگر شما بازی رو دامپ کرده باشی یا دانلود کرده باشی برای اجرا روی کنسول هک شده الان یه فایل pkg از بازی داری که نمیشه اپدیتش کرد با این برنامه میتونی فایل اپدیت رو جدا دانلود کنی و به بازی اضافه کنی
اگر شما بازی رو دامپ کرده باشی یا دانلود کرده باشی برای اجرا روی کنسول هک شده الان یه فایل pkg از بازی داری که نمیشه اپدیتش کرد با این برنامه میتونی فایل اپدیت رو جدا دانلود کنی و به بازی اضافه کنی
PS4 System Software / Firmware 5.53 Released, Don't Update!
5.53 هم منتشر شد ولی خبری از جیلبریک نشد
منو بگو دستگاهم روی 4.50 بود قبل اینکه هک اینا بیاد نگه داشته بودم روی 4.50 رفیقم اومد خونم رفتم شام بگیرم بدو بدو وصلش کرده بود نت آپدیت کرده بود الان روی 4.70 هستش عدل همون 4.70 به بعد گفتن باگ بسته شده هنوز موندم ولی واقعا دیگه امید نیست.
داداش این یعن چی من هرچی خواندم نفهمیدمسلا دوستان عزیز
البته کامل ترش اینه
قبل از دامپ بازی از گزینه package installer آپدیت ش می کنی
بعدش دامپ ش می کنی که آپدیت هم پک بشه
حالا اگر شما ۲ تا بازی پک شده با ی ریجن داشته باشی ولی آپدیت شدش روی دستگاه تو پک نشده باشه روی دستگاه تو اجرا نمی شه پس با این برنامه فایل آپدیت رو به فایل دامپ شده خودت می چسبانی
امیدوارم مفید باشه