آخرین ویرایش:
منم روی 4.70 گیر کردم.چند صفحه پیش دوستان نوشتند از 4.70 به اینور سونی اون نقص نرم افزاری رو برطرف کرده.حالا موندم GOW بخرم یا نه.
سلام من هم توانستم 5.50 روی 4.55 سوار کنم ذیسک پس2018 روی دستگاه انداختم هنگامی که دکمه را زدم تصویر بزرک شد(عکس بازی) ولی بازی اجرا نشد. ارور داد.خطای ابدیت برداشته شده بود ولی بازی اجرا نشد. این روش به درد ریختن ابدیت های حدید روی بازیهای بطور مثال ابدیت جدید uncharted 4فدای مرامت
دوستان بالاخره تونستم فریمور جعلی ۵.۵۰ رو روی ۴.۵۵ سوار کنم (البته به لطف دوستان عزیزی که متاسفانه نمی شناسم اما ازشون خیلی متشکرم)
لطف این کار اینه که بصورت موقت فریمور شما رو ۵.۵۰ نشون میده اما درواقع همون ۴.۵۵ هست) و با ریستارت ۴.۵۵ برمیگرده اما قابلیت اجرای debug setting رو داره
فقط میمونه تست کنم ببینم موقع گذاشتن دیسک بازیهای جدید خطا آپدیت میده یا نه
------------------
من update blocker 3.2 رو نصب کردم کسی هست تایید کنه با گذاشتن دیسک آپدیت میشه دستگاه یا نه؟؟؟
سلامسلام من هم توانستم 5.50 روی 4.55 سوار کنم ذیسک پس2018 روی دستگاه انداختم هنگامی که دکمه را زدم تصویر بزرک شد(عکس بازی) ولی بازی اجرا نشد. ارور داد.خطای ابدیت برداشته شده بود ولی بازی اجرا نشد. این روش به درد ریختن ابدیت های حدید روی بازیهای بطور مثال ابدیت جدید uncharted 4
دوست عزیز سلامسلام
من موندم چجوری اپدیت بازیها رو نصب کنم اصلا غیر ممکنه به روش اینساتلی بشه هیچ اپدیت غیر فیکی رو نصب کرد...
حتی بازی داخل کنسولت هم اصلی یا اورج باشه اپدیت هم همین تور باز نمیشه با این روش کاری کرد
تو فیک چرا اپدیت فیک مشکلی نداره
این بدافزار و نرم افزار جاسوسی رو نصب نکنید، حتی برای یکساعت.
دوست عزیز
الان گیریم gow خریدیم اپدیت بازی که کلی مشکلاتش رو برطرف می کنه رو که نمی شه نصب کرد بازم باید از ۵.۰۵ بریم به ۵.۵