آخرین ویرایش:
Loading PS4 Payload from a Blu-ray (Server-less Option) BD-J
رایت بازی هم
جالب میشه ها .....................
مگه بلوری هک شد
منظورم cd اورجینال هست
کپی کردن روی هارد یه مسئله هست
رایت کردن یه چیزه دیگه
یکی از علایق من تو نسل قبل کالکشن جمع کردن بود.(روی ٣۶٠) یعنی حتی گاهی میشد بازی هایی هم که دوست نداشتم میخریدم صرفا اینکه در کنار بقیه ی بازی هام قرار بگیره! اگه برای این نسل هم اتفاق بیفته که واقعا عالی میشه، بازی های اورجینال سخته از اینکارا یعنی مگه چقدر میشه جمع کرد!! وقتی به اون قفسه ی پر از بازی های نسل قبلم نگاه میکنم با کلی خاطرات شبیه البوم عکس میمونه. خدا کنه برای این نسل هم بتونیم.Loading PS4 Payload from a Blu-ray (Server-less Option) BD-J
رایت بازی هم
بله درسته ماشین هم فقط لامبورگینی! ولی محدودیت های مالی اجازه ی همچین حرکتی رو نمیده. من الان بیش از ٢٠٠ بازی فیزیکی ٣۶٠ دارم که قاعدتا با دیسک اریج نمیشه به همچین تعداد رسیدخوب این که جمع کردن الکیه!کالکشن باید اریج باشه
خوب این که جمع کردن الکیه!کالکشن باید اریج باشهیکی از علایق من تو نسل قبل کالکشن جمع کردن بود.(روی ٣۶٠) یعنی حتی گاهی میشد بازی هایی هم که دوست نداشتم میخریدم صرفا اینکه در کنار بقیه ی بازی هام قرار بگیره! اگه برای این نسل هم اتفاق بیفته که واقعا عالی میشه، بازی های اورجینال سخته از اینکارا یعنی مگه چقدر میشه جمع کرد!! وقتی به اون قفسه ی پر از بازی های نسل قبلم نگاه میکنم با کلی خاطرات شبیه البوم عکس میمونه. خدا کنه برای این نسل هم بتونیم.
این احتمالا به این منظوره که سورس رو دیسک قرار بدن. که در اون صورت حرف من درسته.نه عزیز این نسل
با اینکه دیسک میگیری
خودش چه بخوای و چه نخوای به هارد کپی میکنه
پس لنز با این حالت استفاده انچنانی نمیشه
خوبش این میشه که راحت دیسک رو میتونی از هر جا تهیه کنی
و شاید بشه انلاین هم بازی کرد
به به . چه شودهکر qwertyourp در توییت جدید خود اعلام کرد سونی باگی که در فریمویر 4.7x وجود داشت را برطرف نکرده و همچنان این باگ در فریمویر 5.0x قابل اکسپولیت است و به زودی این باگ انتشار خواهد یافت.
رایت پی لود رو دیسک بلوری اجرای ان رو یps4 ولی با اختیارات کمترLoading PS4 Payload from a Blu-ray (Server-less Option) BD-J
رایت بازی هم
also, the bug comes from freebsd, not sony-specific code, and I didn't really review recent (i.e. non-9) freebsd, so it might even be 0day there. but bpf on systems that don't suck should be root only
اینم پشیمون نشه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk