آخرین ویرایش:
فت ها همگی فریمور کارخونه ای که داشتن زیر 3.55 بوده واگر الان 4.82 Offical Frimware روشون باشه خیلی راحت بدون دردسر دانگرید سخت افزاری میتونن Custom Frimware بریزن !فت ها (PS3)همه باید پایینتر از 3.56 باشند درسته؟
راضیم از هکرافت ها همگی فریمور کارخونه ای که داشتن زیر 3.55 بوده واگر الان 4.82 Offical Frimware روشون باشه خیلی راحت بدون دردسر دانگرید سخت افزاری میتونن Custom Frimware بریزن !
در این مورد سرچ کردم و متاسفانه چیزی شخصا پیدا نکردم و گویا متدی در این زمینه منتشر نشده،ولی امیدوار باشین.دوستان الان دامپ بازي ها را از روي ديسكشون ميگيرن؟
يعني با اين حساب نميشه اميدي به هك شدن بازي هايي كه فقط به صورت ديجيتالي اومدن داشت؟
جوابش خيلي لازمه. ممنون
این سایت همه چیزش فیک هستمیگن یه راه حل برای اونایی که فریمور دستگاهشون از 4.05 گذشته هست که ورژن رو به 1.76 برمیگردونه و بعدش میشه اون رو به 4.05 اپدیت کرد
مهندسین عزیز یه چک کنید ببینید واقعیه یا فیکه،تا همه استفاده کنن
PS4 5.03 Downgrade to 1.76 or 4.05 Official
این سایت همه چیزش فیک هست
ظاهرا @XVortex نسخه جدیدی که بجای PKG Kitchen داده بیرون بنام GenGP4 طبق گفته خودش روی عناوین دیجیتال هم میتونه کار کنه، فعلا که باگ داره تا باگ هاش بگیره به احتمال خیلی زیاد بزودی بشه.در این مورد سرچ کردم و متاسفانه چیزی شخصا پیدا نکردم و گویا متدی در این زمینه منتشر نشده،ولی امیدوار باشین.
ظاهرا @XVortex نسخه جدیدی که بجای PKG Kitchen داده بیرون بنام GenGP4 طبق گفته خودش روی عناوین دیجیتال هم میتونه کار کنه، فعلا که باگ داره تا باگ هاش بگیره به احتمال خیلی زیاد بزودی بشه.
من یه راه حل دارم برای اونایی که ورژن فریمور کنسولشون از 4.05 بالاتره
اگر هارد اضافه دارن که با اون اینکار رو انجام بدن اگه نه که با هارد خودشون هم میتونن این روش رو انجام بدن
اگر هارد اضافه برای انجام اینکار ندارن هارد رو از کنسول جدا کنید و به سیستم وصلش کنید و تمام اطلاعاتش رو بریزین داخل سیستم تا در صورت جواب نگرفتن بتونید دوباره اطلاعات بازی هاتون رو برگردونید داخل کنسول
بعد طبق این لینک مراحل رو انجام بدید ولی بجای اینکه از آپدیت های دیگه استفاده کنید ورژن 4.05 رو بریزید روی فلش مموری و هارد
آموزش تعویض هارد
سیستم عامل ps4 روی هاردش نصب شده و اگر این روش رو انجام داد باعث میشه سیستم دانگرید بشه
بازم تکرار میکنم در صورت نداشتن هارد دیسک اضافی و در صورتی که خواستید از هارد خود کنسول استفاده کنید حتما ازش یه کپی توی سیستم بگیرید
و باید ورژن 4.05 ریکاوری رو هم دانلود کنید
عزیز پی اس 4 ناند داره و کل اطلاعات لازمش داخل اون هستمن یه راه حل دارم برای اونایی که ورژن فریمور کنسولشون از 4.05 بالاتره
اگر هارد اضافه دارن که با اون اینکار رو انجام بدن اگه نه که با هارد خودشون هم میتونن این روش رو انجام بدن
اگر هارد اضافه برای انجام اینکار ندارن هارد رو از کنسول جدا کنید و به سیستم وصلش کنید و تمام اطلاعاتش رو بریزین داخل سیستم تا در صورت جواب نگرفتن بتونید دوباره اطلاعات بازی هاتون رو برگردونید داخل کنسول
بعد طبق این لینک مراحل رو انجام بدید ولی بجای اینکه از آپدیت های دیگه استفاده کنید ورژن 4.05 رو بریزید روی فلش مموری و هارد
آموزش تعویض هارد
سیستم عامل ps4 روی هاردش نصب شده و اگر این روش رو انجام داد باعث میشه سیستم دانگرید بشه
بازم تکرار میکنم در صورت نداشتن هارد دیسک اضافی و در صورتی که خواستید از هارد خود کنسول استفاده کنید حتما ازش یه کپی توی سیستم بگیرید
و باید ورژن 4.05 ریکاوری رو هم دانلود کنید