متاسفانه فعلا به دلیل مشکلات و عدم پایداری امکان جیل رو ورژن 7.50 و51 با مشکلاتی همراهه,تجربه خوده من در انجام مراحل جیلبریک در ورژن 7.51 کاملا بدون کرنل پینک و خاموشی بود و تونستم با موفقیت همون بار اول جیل کنم ولی مشکل اونجا هست که وقتی fpkg نصب میکنم حالا من تم ریختم که حجمش کمتره,کاملا با موفقیت نصب میشه ولی هنگام انتخاب با قفل همراهه,اینو کاربران دیگه هم گزارش کردن و ال ازیف هم طی توییتی اشاره به این داشته یا اپدیت کنید به 7.55 که انگار با میرا وضعیت بهتری رو داره...یا صبر کنید جهت رفع مشکلات,به نظرم چند روزی رو دست نگه دارید تا کاملا نتیجه مشخص بشه و بعد اگر قرار به اپدیت به 7.55 بود اونموقع کنسولتون رو اپدیت کنید.
پ.ن:دوستانی که رو فریمورهای 7.02 به پایین هستن به هیج وجه اپدیت نکنید به 7.55 و رو همون فریمور خودتون فوقش اگر با بک پورتم که جواب نده بازی های جدید بمونید چون جیلبریک رو اون فریمورها تا حد نسبتا قابل قبولی بدون مشکل تر هستن.رفقایی که رو 7.50و51 هستن هم به فریمور 7.55 فعلا اپدیت نکنید تا اطلاع رسانی هکرها و دولوپرها.در اخرم بازم انتخاب با شماست که تصمیم گیری کنید.
تست موفقیت امیز جیلبریک از 7.50 با اپدیت به 7.55 با تست بازی بدون قفل و اجرای اون.