آخرین ویرایش:
?دنوو در همکاری با سونی تکنولوژی ضد تقلب خود را برای پلی استیشن ۵ در دسترس قرار میدهد. این تکنولوژی امنیتی در اختیار بازیسازهایی قرار می گیرد که بازیهای خود را برای پلی استیشن ۵ عرضه میکنند.
همینو کم داشتیم :/
بعیده دوست من دیگه بیخیال بشن اره دارن بهش فشار میارن ولی تا اینجا اومده و تا تهش میره ایشالا در ضمن گفته شد که تو سه فریمور مشکلاتی از قبیل KP وجود دارن ولی با این وجود بازم تو این هفته نتیجه میگیرن,فقط تا اینجا که صبر داشتین یه ریزه دیگه هم صبوری کنین تمومه به امید خدا قال قضیه کنده میشه.دارن تلاش میکنن ولی با کرنل پینک یا ارور مموری مواجه میشن
اسلیرزم گفته ال ازیف به نظر نمی رسدpayloadsرا برطرف کند.همش هم واسه این اسلیرز دارن جو سازی میکنن و تهدید که خدا کنه اخرش بیخیال نشه و ادامه بده با ال ازیف و تمومش کنن.
بعیده دوست من دیگه بیخیال بشن اره دارن بهش فشار میارن ولی تا اینجا اومده و تا تهش میره ایشالا در ضمن گفته شد که تو سه فریمور مشکلاتی از قبیل KP وجود دارن ولی با این وجود بازم تو این هفته نتیجه میگیرن,فقط تا اینجا که صبر داشتین یه ریزه دیگه هم صبوری کنین تمومه به امید خدا قال قضیه کنده میشه.
بنده خدا ال ازیف تازه اومده و گفته انگار قبل از من دیگران زودتر به نتیجه میرسن.
به نظر میرسه باید تبریک بگیم به همه و کار تمومهخیلی خوشحالم واسه همه رفقام که اخرم رو 7.55 این داستان تموم شد.