آخرین ویرایش:
ظاهرا مربوط به جلوگیری از تقلب توی بازیای آنلاین میشه. رو جیلبریک فکر نکنم تاثیر داشته باشه?دنوو در همکاری با سونی تکنولوژی ضد تقلب خود را برای پلی استیشن ۵ در دسترس قرار میدهد. این تکنولوژی امنیتی در اختیار بازیسازهایی قرار می گیرد که بازیهای خود را برای پلی استیشن ۵ عرضه میکنند.
همینو کم داشتیم :/
اتمام پیاده سازی 7.50 توسط اسلیرز چند دقیقه پیش توییت زده شد ولی هنوز hen آماده نیست. ۷.۵۵ هم اعلام کرده تا چند روز آینده احتمالا آماده بشه.سلام دوستان استریم امشب چی شد
عزیز گوست فقط رو 7.51 قابل اجراس و فقط لست رو میشه رو 7.50 اجراش کرد.میشه گفت مهم ترین مرحله انجام شده و فقط نیازمند هاست و میرا یا هن هستیم و اینکه من دیدم دامپر ها هم گفته بودن بزودی میرن تو کار لست و...
من همچنان روی 6.72 موندم و با بک پورت احساس امنیت بیشتری میکنم.
اگه یادتون باشه al Azif چند ماه پیش پیلود هارو تا 7.55 آماده کرده بود و الان فقط کافیه اون کد ها برای این نسخه به اصطلاح تبدیل بشن.
خوبیش اینه بازی های گوست و لست اینقدر کامل و بی مشکل هستن ک بدون آپدیت هم بدون مشکل اجرا بشن.
پ.ن: ال ازیف الان توییت زد یکیو میخواد ک توی دیباگ کردن 7.50 بهش کمک کنه و چند نفر از کسایی ک روی این فریمور بودن اعلام آمادگی کردن.