لعنت به روند کار با بهره برداری 7.0.2 ممکن است بتوانم منوی میزبان را تا پایان آخر هفته کامل کنم !! من هنوز منتظر میرا هستم و روی چندpayloads متفاوت,بار دیگر کار می کنم !! البته من کار می کنم بنابراین خواهیم دید که چقدر وقت دارم !!
مثل اینکه میرا حل شد، sleirsgoevy گفته دلیل کار نکردن میرا اشتباهیه که تو کدنویسی انجام داده. یه کلمه رو اشتباه تایپ کرد(یادش رفت پرانتز بزاره) برای همین خطا میداده. الآن داره homebrew رو تست میکنه تا ببینه اجرا میشه یا نه.
طبق گفته آل آزیف پیلودها احتمالا رو 7.02 اجرا میشند ولی debug settings هنوز مشکل داره!! و طبق گفته sleirsgoevy اجرای برنامه و بازی باعث کرنل پنیک میشه.
نتیجه: میرا اجرا میشه پیلودها هم اجرا میشند ولی homebrew (همون قسمت مربوط به debug settings و اجرای برنامهها یا بازیها) فعلا مشکل داره!
andrew2007 که به نظر با sleirsgoevy در ارتباطه گفته که: "مطمئن نیستم که چقدر ایدهم درست باشه ولی فکر میکنم که تستکیت من روی 7.55 قابلیت خواندن و نوشتن داشته باشه. برای همین به sleirsgoevy پیشنهاد دادم تا از طریق نرمافزار teamveiwer روش کار کنه.(برای اونایی که نمیدونن، نرمافزار تیمویور نرمافزاریه که قابلیت دسترسی از راه دور میده) اونوقت شاید جیلبریک 7.55 سریعتر بدستمون برسه." البته تو قسمت کامنتها گفته که sleirsgoevy داره رو 7.02 کار میکنه برای همین فعلا وقت نکرده که بیاد رو این کار کنه.
ایشون یکی از قدیمی های مود و جیلبریک هستن خصوصا اموزش های کاربردی واسه انواع کنسول تو یوتیوب به اشتراک گذاشتن که همشون مفید و ارزشمند بوده از جمله اموزش برنامه ریزی ایکس باکس جیتگ با جزییات دقیق و بسیاری دیگر..تو اواخر این فیلم هم اشاره به این میکنه که(گزارش شده است که وبکیت تاکنون تا 7.55 کار می کند اما 8.00 کار نمی کند و اشاره میکنه که این خیلی خوبه و...)
فایل hen بلاخره ساخته شد و فقط باید توی هاست های که گفتم از قبل ساخته شدن و منتظر این فایل هستن, قرار داده بشن تا بتونید بازی ها رو نصب کنید.
خوشحال شدم که این خبر نهایی رو بهتون دادم و امیدوارم خبر هک های فریم های بعدی رو بقیه دوستان بهتون بدن.
موفق باشید و از هک لذت ببرید?
مهم: دوستانی که روی 5.05 یا 6.72 هستن به هیچ عنوان آپدیت نکنن که دردسر های شدیدی خواهند داشت! صبر کنید بازی ها یا آپدیت ها همگی با Backport اضافه میشه برای هر دو فریم ور و الکی اعصاب و هارد کنسول خودتون رو با کرنل پنیک های بی خودی اذیت نکنید. الان روی 6.72 و HEN 2.3.3 من تقریبا از هر 30 بار یه بار پنیک دارم که اونم بزارم روی Rest Mode همه چی حل میشه. پس صبر کنید بازی ها و آپدیت ها میان و سایت ها هم دارن آپلود میکنن بازی ها رو.
دوستان Al Azif اعلام کرده که هفته پیش تصادف کرده و بینایی یکی از چشم هاش رو از دست داده و چشمش دیگه ش هم توانایی اصلی رو نداره و وقتی به نمایشگر نگاه میکنه چشمش درد میگیره، میگه دکترم مطمئن نیست که بینایی چشم دیگه ام بر میگرده یا نه اما من با عشق به شما روی پروژه کار میکنم و اگه نیاز به استراحت داشته باشم میرم استراحت میکنم. براش دعا کنید دوستان ، واقعا این شخص بدون هیچ چشم داشتی از همون اول کنار ما پلیر ها بوده و هنوزم هست...
هاست اندروید برای 7.02 توسط Saad Alareqi تو قسمت wolf Menu اضافه شد.
هاست نایت کینگ، 7.02 اضافه شد.
هاست hakkuraifu برای 7.02
پ.ن: دوستانی که ورژنهای 6.72 به پایین هستند به 7.02 آپدیت نکنید چون هنوز ثبات کافی نداره، این هاستها رو کسایی استفاده کنند که ورژن 7 به بالا هستند و میخوان تست کنن!!!