آخرین ویرایش:
به حرف این نمیشه اصلا اعتماد کرد، حتی یکی از این dev ها گفته بود که این هیچی حالیش نمیشه. developer های ps4 کلا دوسته هستن گروه اول مثل آل آزیف یا اسلیوری افراد قابل اعتمادن، گروه دیگه آدمایی مثل موگیوارا (ciss84) یا محمد فید یا حتی همین نایت کینگ بیشتر کپیکارن تا منبع. اینم به نظر میاد جزو گروه دوم باشه!اگر از sleirsgoevy و Synaktiv پیروی می کنید ، همه می دانید که من به شما دروغ نگفتم! من همچنین هرگز نگفتم که این سو had استفاده را داشته ام (اما سعی کردم به آن دست یابم و حتی اگر ابتدا sleirsgoevy آن را بدست آورد) ادامه خواهم داد. همگی موفق باشید!!
بازیاش کی میان؟؟
در حال حاضر sleirsgoevy داره تمام تلاشش رو میکنه که هک 7.02 رو بدون مشکل منتشر کنه.حتی بقیه هکرها مثل Al Azif بهش کمک نمیکنن.(توی اسکرین چت زیر بهش اشاره شده.)جدا چطور ممنون میشم پیگیر بشید ۲ ساله منتظر چنین روزی هستم یه توضیح کوچولو راجبش بگید
منظورم خود sleirsgoevy بود که این پست رو از پیجش حذف کرده.(ممکنه مشکل رو رفع کرده باشه)تو اجرا میرا متاسفانه مشکل خوردن...ای بابا ای بابا
(حذف نکردم پست رو متاسفانه نتم با مشکل بود که رفع شد.)
7.02 netcat 9020 payload: https://sleirsgoevy.github.io/ps4jb/netcat702.html…
sleirsgoevy از کسانی که روی فریم 7.02 هست خواسته که برن توی لینک بالا تا بتونه نتیجه ها رو ببینه.