آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر فقط این theflow0 همون باگ قبلی که به سونی گزارش کرد مال 7.02 بود که بعد از چند روز کرنل 7.02 رو منتشر کرد انتظار میره این جدیده که گزارش داده مال ورژن های بالاتر مثل 7.55 یا حتی 8 باشه
من امروز میخوام از v9b استفاده کنم، فقط این نکته رو اضافه کنم که بصورت آنلاین و مثل هاستهای قبلی هم قابل استفاده هست. کافیه بعد از اتصال به اینترنت آدرس زیر رو توی مرورگر کنسول وارد کنید.دوستان دو خبر خوب!!!
اول اینکه لیفول هاستهای 9a و 9b و NewStyle و PS-Phwoar که تو 5.05 ازش استفاده میکردیم رو برای 6.72 منتشر کرد و همچنین کد اکسپلویت ورژن 6 خودش رو هم آپدیت کرد!!! البته این نکته رو بگم که اینا به صورت سلف هاست منتشر شدند...
هاست 9a: از کد اکسپلویت قدیمی Sleirsgoevy استفاده کرده(5 آگوست)
هاست 9b: از کد اکسپلویت جدید Sleirsgoevy استفاده کرده(9 اکتبر). نسبت به اکسپلویت قبلی دیرتر لود میشه ولی به نظر ثبات بیشتری داره!
هاست PS-Phwoar: این کاملترین هاستی هست که لیفول تا الآن برای 6.72 منتشر کرد و قالبش هم همون قالبیه که واسه 5.05 منتشر کرده بود.
v6 Mod: همون ورژن 6 هست ولی کد اکسپلوتش به اخرین نسخه آپدیت شد
NewStyle: طرح متفاوتی داره نسبت به هاستهای قبلی و واسه تم و تصویر زمینهش چندتا گزینه برای انتخاب داده.
برای استفاده از هر کدوم از هاستها فایلهای مربوط به هر هاست رو دانلود و از حالت زیپ خارج کرده و سپس Exploit-Host-Server_v1.3.exe رو به صورت run as administrator اجرا کنید بعدش ps4 آدرسی که تو این برنامه میبنید رو تو مرورگر کنسول بزنید.(کنسول و pc باید به یک نتورک متصل باشند)
اینم لینک ویدیو آموزشیش تو یوتیوب
خبر دوم هم اینه که هکری به اسم theflow0 دوباره یه باگ از ps4 پیدا کرد و سونی هم 10,000,000 دلار بابتش پول داد. هنوز معلوم نیست مربوط به چه ورژنی هست ولی احتمال میره که به 7.02 مربوط باشه. به زودی باید خبرهای خوبی در این رابطه بشنویم!!!
منبع خبر
دوستان عزیز رو حرف این بنده خدا حساب نکنید ایشون اصلا دولوپر و هکر نیست و فقط یه طراح هاسته ضمنا الان تمام توییت هاشو حذف کرده و حتی اکانتشم حذف کرده و یه اکانت دیگه با یه اسم دیگه داره که تو اون گفته فقط حدس میزنم برای کریسمس چیز جدیدی بیاد
How about 7.51?
I think you gotta wait for the kernel exploit for 7.51. Since the webkit exploit that is now used in 7.00-7.02 works up until 8.01. Then it was patched in 8.03. So your only missing a kernel exploit which is much more harder to find than a webkit exploit. Unless if the flow discloses the bug he found which i think is a kernel exploit for 7.51 or 8.00
طرف پرسیده از 7.51 چه خبر؟
جواب داده شده:
من فکر می کنم شما باید منتظر بهره برداری هسته برای 7.51 باشید.از آنجا که بهره برداری از وب کیت که اکنون در 7.00-7.02 استفاده می شود تا 8.01 کار می کند.سپس در 8.03 وصله شد. از این رو تنها یک اکسپلویت هسته را از دست می دهید که یافتن آن بسیار دشوارتر از بهره برداری از وب کیت است. مگر اینکه اگر جریان اشکالی را کشف کند که فکر می کنم یک هسته برای 7.51 یا 8.00 است
طبق این پرسش و پاسخ بله...چون سونی حفره باگ رو اپدیت 8.0.3 پچ کرده,بنابراین احتمال زیاد تا فرمویر 8.0.1 امکان هک زیاده منتهای مراتب فعلا فک نکنم هکرا به این زودی برن و رو 8 کار کنن که طبیعی هم به نظر میرسه...درست متوجه شدم یعنی اگه وب کیت اکسپلویت بشه تا ورژن ۸.۰۱ رو ساپورت میکنه ؟