آخرین ویرایش:
اولی مربوط به دیباگ منوی اپن سورس هسPS4 Debugger: Open Source PlayStation 4 Debugging by TheRealCain532
LibLuaPS4, PS4 Debug Module and LibHB Updates by CFWProphet
دو خبر جدید
یکی ترجمعه کنه ببینیم راهی پیدا کردن
این شخص همونی هست که ادعا میکرد هکرها جیلبریک 5.55 رو برای سونی فروختن!
مطمئنی؟اخه تو یه توییتش نوشته که ما موفق به دستیابی به فول اکسپلویت شدیم و به زودی منتشرش میکنیم.اینم صفحه github او است.View attachment 94068
این آقا انگار امروز یه خبرایی رو میخواد منتشر کنه!!
ولی این آقا فقط رو webkit exploit کار میکنه نه فول جیلبریک.
نه فول جلبریک مثلا میخواد بده بیرون وب کیت ۶ و۵.۵۵ رو خیلی وقته منتشر کردهView attachment 94068
این آقا انگار امروز یه خبرایی رو میخواد منتشر کنه!!
ولی این آقا فقط رو webkit exploit کار میکنه نه فول جیلبریک.
مطمئنی؟اخه تو یه توییتش نوشته که ما موفق به دستیابی به فول اکسپلویت شدیم و به زودی منتشرش میکنیم.اینم صفحه github او است.
ktiOSz/5.55-exploit
ول کنید این طرف رو! تا وقتی کاری نکرده صرفا نقل قول هاشو بیخیال شید بنظرم! منم دنبالش میکردم ولی متوجه شدم بیشتر حرف میزنه تا اهل عمل باشه!. اگه از من میشنوید زیاد تحویلش نگیرید.I never talked about jailbreak, we’ll release an exploit and at the moment spoof are for devs
این جمله اقای KtioszDev گفته یعنی کارشون جلبریک نیست فقط spoof هست پس الکی ذوق زده نشید.
من فکر میکنم بیشتر از فیفا الان اسپایدر من برای سونی مهم هست چون بازی اختصاصی سونی هست و خیلی روش مانور داده و فکر میکنم هنوز اسپایدر من با افت فروش مواجه نشده قشنگ تا 1 ماه دیگه که میخواد افت فروش داشته باشه هک میاد و سونی نهایت سود خودش رو کرده و خیالش دیگه راحته
همیشه همینه...و بوده و هست ..اینجوری صدای سونی هم در نمیاد... فعالیت های پشت پرده هم مخفی میمونه. به هر حال امیدوارم اینجوری باشه و هر چه سریعتر این هک بیاد دستگاه من که ۶ماه خوابیده.تو این گرونی واقعا بریدیمدقیقا. سر گاد آف وار هم همینجوری شد.اول فروشش رو کرد از استارت افت فروش گاد آف وار یهو هک شد.