آخرین ویرایش:
نه. امنیتps3 رو توی آپدیت ترین نسخه نابود کردببخشید یه سوال برام پیش اومده.
هکرای ps3 هم دست اورداشون رو 4 ماه پرایوت میکردند؟
برای اجرای هوم برو هست ربطی به هک ندارهسلام
اهل فن یک نفر بگه قضیه این چیه
SHM: Sony Homebrew Manager for PS4, PS Vita and PS3 by MRGhidini
برای اجرای هوم برو هست ربطی به هک نداره
اتفاقا من اینو دیدم! پایینش نوشته بودن فیکه! خود این کاربر هم که البته چند وقت پیش توییتش رو اینجا گذاشتم نمیدونم چقدر قابل اعتماده! از یه طرف هیچ کدوم از هکرها مثل specterdev alzif یا qwertyoruiopz فالوش نکردن! و این اصلیا یه گروه دیگن بنظر.سلام البته این خبر مربوط به دو روز گذشته هست، و البته میتونه بیانگر این باشه که دوستان هکر روی آپدیت 6 تمرکز کردند. بازم بنظرم زمان انتشار کرنل اکسپلویت 5.55 میتونه 27 سپتامبر باشه تا ببینیم ...
KtioszDev just released a webkit exploit for 6.00
KtioszDev فقط یک وب کیت اکسپلویت را برای 6.00 منتشر کرد.
PS4 WebKit for 6.00
اینجا just به معنی به تازگی یا همین الان هست، معنی فقط نمیدهسلام البته این خبر مربوط به دو روز گذشته هست، و البته میتونه بیانگر این باشه که دوستان هکر روی آپدیت 6 تمرکز کردند. بازم بنظرم زمان انتشار کرنل اکسپلویت 5.55 میتونه 27 سپتامبر باشه تا ببینیم ...
KtioszDev just released a webkit exploit for 6.00
KtioszDev فقط یک وب کیت اکسپلویت را برای 6.00 منتشر کرد.
PS4 WebKit for 6.00
چیز خاصی نیست. یکی ادعا کرده اینا هکو دارند (حتی 6 رو هم جیلبریک کردن) بعد منتشر نکردن تا از سونی پول بگیرند. که خب اونا هم رد کردند و بعضا شوخی کردند که با این پول جت شخصی خریدندو اینا!سلام دوستان دعوت میکنم دو توییت از aka رو ببینید.(دوستانی که به زبان انگلیسی مهارت دارند لطفا ترجمه کنن.)
اینطور که متوجه شدم مثلا گفته بود با پولی که از سونی بابت عدم عمومی سازی(public release) گرفتم یه جت شخصی خریدم.!سلام دوستان دعوت میکنم دو توییت از aka رو ببینید.(دوستانی که به زبان انگلیسی مهارت دارند لطفا ترجمه کنن.)
دوستان به نظر میرسه احتمال دادن جیلبرک 5.55 همچنان روی 6.00 کار کنه و این دلیلیه بر منتشر نکردن آن و نگه داشتن آن به صورت خصوصی تا زمان انتشار آپدیتی که منجر به پچ شدن این ورژن جیلبرک بشه