آخرین ویرایش:
بلاخره یه خبر درست درمون اومد... البته این باز هک و روش جدید از یه سایت معتبر...
Installing an ESP8266 Inside a 10xx, 11xx and 12xx Series PS4
یکی بیاد ترجمه کنه ببینیم چیه داستان
تا اونحایی که متوجه شدم در مورد اپدیت بازیها با یه اسکریپت پایتونو میگه ربطی به هک 5.55 ندارهیه خبر جدید... اینو یکی ترجمه کنه از دوستان... PS4Updates.py by Zer0xFF and PS4 Title Update Checker by PoSsvkey
پایینش تاریخ انتشار ورژن ۶ رو نوشته.چیه این دوست من؟ توضیحات لطفا
در واقع همون "webkit exploit"هست که بدون کرنل اصلا بدرد نمیخوره.View attachment 92917 View attachment 92918
Webkit و bypass روی ورژن ۵.۵۵ تست شده و کار کرده. من زیاد سردر نمیارم دوستان اهل فن بهتره توضیح بدن ولی مثل اینکه برای جیلبریک به یک همچون ابزاری لازمه درنتیجه قدم خوبیه. درضمن نمیدونم این کاربر چقدر معتبره! البته گفته به صورت عمومی اینو انتشار نمیدم چون بدرد یوزرهای معمولی نمیخوره.
یعنی این کاری که انجام داده اصلا به هیچ دردی نمیخوره؟ نمیشه گفت نصف راهو رفته یا یه همچون چیزی؟در واقع همون "webkit exploit"هست که بدون کرنل اصلا بدرد نمیخوره.
fully exploited in privateFirmware 5.5x: fully exploited in private.
Webkit + Kernel Exploits.
این چیزیه که تو سایت darksoftware نوشته فک نمیکنم سایت از این معتبر تر باشه در این زمینه .
خیلی ها وب کیت این نسخه رو مثلا منتشر کردند اما کرنل اکسپلویت که مهم ترین هست به این سادگی ها بدست نمیاد.یعنی این کاری که انجام داده اصلا به هیچ دردی نمیخوره؟ نمیشه گفت نصف راهو رفته یا یه همچون چیزی؟
ترجمه کنید چی گفته؟احتمالا راست میگه , توی سایت psxhax جزو افرادیه که معتبره
اگه جز افراد psxhax پس حرفش راسته فقط چی گفته؟احتمالا راست میگه , توی سایت psxhax جزو افرادیه که معتبره