همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS4 صحبت میشه.
تاپیکی قبلی که به لطف فروشندگان کنسول و دلال ها قفل شد،قرار بر این شد تا تاپیک جدیدی برای این مبحث باز شود.
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید ). متاسفانه اگر این تاپیک به عاقبت تاپیک قبلی دچار بشه دیگر تاپیکی با این نام مشاهده نمی کنید !! پس لطفاً همکاری کنید :
قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )
در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
در رابطه به موضوعات زیر اگر سوال دارید در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
راهنمای خرید پلی استیشن 4
خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای PS4
سوالات متداول در مورد PS4
مشکلات و خرابیهای PS4/PS4 Pro
لوازم جانبی پلی استیشن 4
مرسی از همکاریتون
تاپیکی قبلی که به لطف فروشندگان کنسول و دلال ها قفل شد،قرار بر این شد تا تاپیک جدیدی برای این مبحث باز شود.
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید ). متاسفانه اگر این تاپیک به عاقبت تاپیک قبلی دچار بشه دیگر تاپیکی با این نام مشاهده نمی کنید !! پس لطفاً همکاری کنید :
قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )
- از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
- باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من خوام PS4 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته فیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
- صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. )، صحبت در مورد ارز ( دلار، درهم، دینار و .. ) ممنوع.
- بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
- از نقد و بررسی شرایط بازار و بالا پایین رفتن قیمت خودداری کنید .
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.
شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !
شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !
در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
در رابطه به موضوعات زیر اگر سوال دارید در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
راهنمای خرید پلی استیشن 4
خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای PS4
سوالات متداول در مورد PS4
مشکلات و خرابیهای PS4/PS4 Pro
لوازم جانبی پلی استیشن 4
مرسی از همکاریتون