AI Center

برای دوستانی که از 3 بعدی سر رشته ندارن راهی پیدا کردم که دیگه انیمیشن هم خود کلاد براتون بسازه

تو صفحه دانلود پلاگین هیگزفیلد برای بلندر که گذاشتم، یکم برید پایین صفحه اونجا 3 مرحله رو نشون داده که اولش یه لینک هست.اینو کپی کنید و داخل کلاد برید تو تنظیمات و این کاستوم کانکتور بهش بدید.فقط توجه کنید اگه کلاد نسخه رایگان دارید یدونه کاستوم کانکتور بیشتر نمیشه بهش داد و اگه قبلا چیزی بهش کانکت کردید باید پاکش کنید

بعد از اینکه کلاد و هیگزفیلد کانکت شدن میتونید بهش بگید از طریق هیگزفیلد مثلا یه پیست و چندتا ماشین رو بلاک اوت کنه(تو هیگزفیلد رایگان فقط میشه بلاک اوت کرد)بعد که ساخت و راضی بودید میتونید بگید حالا انیمتشون هم بکن و دوربین هم مثلا سینمایی باشه

این دیگه همه کار رو خودش میکنه و شما فقط رندر میگیرد.البته رندر هم میتونید بگید خودش بگیره.

تمام این کارها رو بدون هیگزفیلد هم میشه کرد.یعنی هم وصل کردن کلاد به بلندر.

آپدیت:الان یه چیزی تست کردم که مدل رو دانلود کنیم بذاریم تو صحنه بعد خود کلاد میتونه اینا رو بر اساس پرامپت ما بچینه و انیمیت کنه

میتونید افزونه بلندر کیت رو نصب کنید بعد داخل همون بلندر سرچ کنید و مدل رو همونجا با متریال بهتون تحویل میده.البته من اشتراکش رو دارم ولی ورژن رایگانش هم خیلی مدل داره.اینطوری دیگه نیاز به بلاک اوت ساده هم نیست و میتونید دقیقا آبجکتی که میخواید رو تو فیلمتون داشته باشید

Blender Asset Library – 140,000+ Free & Paid 3D Assets | Blendkit

آخرین ویرایش:
یه عکس از خودم و بابام دارم هرکاری میکنم کیفیت ببره بالا هوش مصنوعی چهره هارو بهم میریزه
با جمنای تست کردم
راهی هست بشه چهره ها بهم نریزد؟
بهش پرامپت هم نمیدم همینجوری فارسی میگم

یه عکس از خودم و بابام دارم هرکاری میکنم کیفیت ببره بالا هوش مصنوعی چهره هارو بهم میریزه
با جمنای تست کردم
راهی هست بشه چهره ها بهم نریزد؟
بهش پرامپت هم نمیدم همینجوری فارسی میگم
Treat every uploaded reference image as the permanent identity anchor. Reproduce the exact same person with maximum fidelity. Preserve all defining facial features, proportions, skin tone, texture, asymmetries, and distinctive characteristics. Maintain the same apparent age, ethnicity, and gender presentation unless explicitly instructed otherwise. Only change pose, expression, clothing, accessories, hairstyle (if requested), lighting, camera angle, lens, background, or environment. Identity preservation always takes priority. Never generate a lookalike or alter the person’s identity.

اینو تو Instructions چت جی پی تی بده

ارزش داره از اینا برا ساخت پست و ریلز اینستا استفاده کنیم؟ از نظر بالا اومدن و فروش نتیجه ای میده یا نه من راحت ده ساله مغازم پیج داره هزار بار روش وقت گذاشتیم به جایی نرسید ولش کردیم :Dکلا علاقه ای به پیج اینا ندارم هیچوقت نتیجه نگرفتم همیشه سنتی و افلاین کار میکنم البته بیشتر از همه استمرار و ماتحت تنگ ندارم عکس گرفتن و پست ریلز درست کردن هم خیلی خسته کننده و مزخرف بود الان یکی دو روزه به فکر افتادم دیدم با یه عکس داغون میشه با جمنای ریلز و پست نسبتا خوب درست کرد ارزش داره وقت بذارم روش یا ول کنم همون ردیت گردیمو ادامه بدم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or