اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

خودتم می تونی کاری نداره
بیرون شاید 2 3تومن بگیرن
gta حالا حالا قابل هک نیست
چه خبره 2 یا 3 م ت ... نهایت 100 تا 300 ت ... اونم اگر طرف منصف باشد .
تبریز قیمت گرفتم هفتصد الی هشتصد هزینه کپی خور کردن دستگاه هست بازی ها هم صد الی دویست یارو میگفت بازی های جدید مثل جی تی هم قابل اجراس

• Like
Reactions: hhoushmand
تبریز قیمت گرفتم هفتصد الی هشتصد هزینه کپی خور کردن دستگاه هست بازی ها هم صد الی دویست یارو میگفت بازی های جدید مثل جی تی هم قابل اجراس
700 یا 800 خیلی زیاده ... نهایت 200 ت . وجدان برای چیه !!!!!!!!!!!!!!

درود و احترام
ببینید اشتباه نشه ...ماجرای ps3 تو زمان خودش فعلا خاطره شده...کاستوم فریمور با این فرق میکنه...
بزار مثال کوتاه بزنم:
اگر دوستانی ک ایفون داشتن برگردن ب زمان مدل محبوب 3gs ..اون زمان حتی تا الان همه جیل ها یا هک های در خصوصشون بصورت Tethered یا همون وابسته بودن یعنی بعد از هر بار خاموشی باید با نرم افزارهای در خصوص زمانه خودشون از طریق pc میومدیم و اینارو دوباره جیل میزدیم
اما برای 3gs اون زمان یک توییک جالب بود ک با نصبش جیلو انتتر میکرد ب عبارتی بعد از هر بار خاموشی دیگه مجبور ب جیلبریک مجدد نبود...
الان برای این ps5 هم یکجورایی شاید ب همینگونه بشه ب این صورت ک از طریق داخلی
فایل‌ها و کدهای هک یک‌بار درون خود حافظه یا کش سیستم جاگیر می‌شوند. در نتیجه، برای فعال‌سازی مجدد هک پس از روشن شدن کنسول، دیگر نیازی به ارسال پین از کامپیوتر، گذاشتن دیسک بلوری یا اتصال به اینترنت نیست و همه‌چیز مستقیماً و به صورت آفلاین از داخل خود لایه‌های سیستم‌عامل PS5 فعال می‌شود.
شما فرض کن کنسولو روشن میکنی بدون نیاز ب ذره ای استرس یا مراحل دیگه پیلودای هک و کاربردی برات لود میشن و تمام...
اینطور ک مشخصه فعلا تا فریمور 5.50 جوابه و داره روش کار میکنه برای فریمورای بالاتر...

اون جدول وضعیت هک کنسول ps5 رو هم همینجا ویرایش میکنم...
View attachment 418421

ویرایش;
جدول وضعیت هک کنسول ps5 تا 6 Aug
آخرین پیشرفت ps5 jb
1. WebKit تا 13.60
2. Bd-jb تا 13.42
3. لینوکس تا 7.61)
4.کرنل خصوصی و kstuff تا آخرین(لطفا نپرسید پس کجاسو چرا نیومده , دلیلشو عرض کردم)

توجه: هر چه هسته خصوصی (منظور کرنل هست) بیشتر خصوصی بماند، بهتره، زیرا بازی‌های جدیدتر قابل اجرا و دامپ خواهند بود...
View attachment 418427
به زودی یک جیلبریک جدید در آخرین نسخه های سیستم عامل PS4/PS5 خواهیم داشت.
ایشال ک بشه , منتهای مراتب نمیدونم چرا هر بار اینو میگن بدن همه ب لرزه میوفته...

جردی;
«من ۲ باگ از نوع UAF (استفاده پس از آزادسازی حافظه) را به هکر‌وان (HackerOne) گزارش کرده‌ام؛ یکی از آن‌ها تکراری است و روی آخرین نسخه سخت‌افزار (فریمور) کار می‌کند. به‌روزرسانی نکنید، این یکی به‌زودی منتشر می‌شود.»

PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

وضعیت جیلبریک ✅
The leaks are:
Fws تا 13.60 باید در ماه های آینده جیلبریک شود
دیسک های فیزیکی برای جیلبریک مورد نیاز نیست، همه چیز به صورت دیجیتالی انجام می شود
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان توی دیسک جلبریک برا دستگاه های درایو دار ورژن۱.۲.۳ و ورژن دیگه ای که دیسکش اومده فکر کنم ورژن ۱.۴ هست کسی میدونه چه تفاوتی داره؟من با نسخه ۱.۲.۳ کپی خور کردم ورژن ۱۲ درایو دار رو لازمه این ۱.۴ رو بخرم دیسکش رو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or