اینترنت فیبر نوری (تانوما)

به خدا که یه طویله عادی یه جای دیگه بهتر از این اداره میشه
1000310161.jpg

بسته مناسبتی ویژه که مناسبتش مشخص نیست، سال 1404
شاید بی اهمیت باشه، ولی میگن جایی میرید از تمیزی توالت میفهمید چطور اداره میشه، جریان اینه. واقعا حالم بهم میخوره که مجبورم از اینا سرویس بگیرم

اگه رو وای فای همون سیستم داری ۵۰۰ سرعت میگیری احتمالا مشکل از کابل لن‌ت باشه یه cat6 یا بالاتر بگیر تست کن
منم همین مشکل رو داشتم، با وایفای اوکی بود ولی با لن سرعت پایین بود، مشکل این بود که کارت شبکه بیشتر از 100 رو پشتیبانی نمیکرد، یه کارت شبکه 1g گذاشتم اوکی شد. سیستم من البته قدیمی بود نمیدونم مشکل تو هم همین باشه یا نه.
البته کابل هم خیلی مهمه، حتما دقت کن که cat6 یا بالاتر باشه.
کابل رو هم تعویض کردم ولی فرقی نکرد

دوستان سلام
من یه مودم هواوی مدل HG8245Q2 دارم. وقتی با وای فای به چنل 5Ghz وصل میشم سرعتش تا 500 هم میره ولی وقتی با کابل وصل میشم به مودم تا 80 تا بیشتر سرعت نمیده اندازه چنل 2.4 سرعت میده
مشکل از مودمه یا تنظمیات خاصی داره؟
همه پورت ها رو هم تست کردم همینه وضعش
(قبل از انجام هر کاری اول بک اپ کامل از تنظیمات مودم بگیر و روی کامپیوترت ذخیره کن!!!)

توی تنظیماتش قطعا محدودیت سرعت داری‌. اگر با یوزرنیم روت یا ادمین وصل شدی و حالت عادی گزینه‌ی خاصی نمیبینی واس تغییرات، معمولا هوواوی یه یوزر با دسترسی بالاتر داره. اونایی که میان واس تنظیم و نصب مودم، با این یوزر اطلاعات مربوط به کانکت شدن به isp, رو میزنن. اگر با یوزر عادی نشه، فایل بک‌آپ هم با این یوزر میشه دانلود کرد.

با این یوزر وارد شو،
اولی فکر‌ کنم یوزرنیم بود. دومی پسورد. حروفشم کوچیک.

telecomadmin
admintelecom

قسمت LAN یا WAN رو بگرد، ببین جایی پیدا میشه که سرعت روی پورت‌های LAN رو لیمیت کرده باشه. شاید انرژی سیوینگش فعال باشه، بزن دیزیبلش کن.
مثلا این رو تو سایت هوواوی دیدم. جاهای دیگه‌ش هم باید چیزایی باشه.

Screenshot_20260901_005601_Chrome.jpg

دوستان اینترنت فیبر شما هم از ظهر به بعد تو در و دیواره یا فقط برای من اینجوری شده؟
مخابرات امروز فاجعه است وضعیتش

(قبل از انجام هر کاری اول بک اپ کامل از تنظیمات مودم بگیر و روی کامپیوترت ذخیره کن!!!)

توی تنظیماتش قطعا محدودیت سرعت داری‌. اگر با یوزرنیم روت یا ادمین وصل شدی و حالت عادی گزینه‌ی خاصی نمیبینی واس تغییرات، معمولا هوواوی یه یوزر با دسترسی بالاتر داره. اونایی که میان واس تنظیم و نصب مودم، با این یوزر اطلاعات مربوط به کانکت شدن به isp, رو میزنن. اگر با یوزر عادی نشه، فایل بک‌آپ هم با این یوزر میشه دانلود کرد.

با این یوزر وارد شو،
اولی فکر‌ کنم یوزرنیم بود. دومی پسورد. حروفشم کوچیک.

telecomadmin
admintelecom

قسمت LAN یا WAN رو بگرد، ببین جایی پیدا میشه که سرعت روی پورت‌های LAN رو لیمیت کرده باشه. شاید انرژی سیوینگش فعال باشه، بزن دیزیبلش کن.
مثلا این رو تو سایت هوواوی دیدم. جاهای دیگه‌ش هم باید چیزایی باشه.

View attachment 420492
قبلا چک کرده بودم. همه چیز خاموشه اصلا

• Like
Reactions: Sina54
اینا تا آبان ماه به من وعده دادن حالا من اصلا سرعت برام نیست پایداری مهمه از اونطرفم هر روز دارن گرونترش میکنن خب این الان فرقی با همراه اول نداره که :D خیلیاتونم که فیبر دارید با شلتر و چیزای دیگه دارید بازی میکنید یا تایم اوت دارید این چه نوع فیبری هست که تایم اوت دااره ؟:Lightbulb:

• Like
Reactions: mikami.pro
اینا تا آبان ماه به من وعده دادن حالا من اصلا سرعت برام نیست پایداری مهمه از اونطرفم هر روز دارن گرونترش میکنن خب این الان فرقی با همراه اول نداره که :D خیلیاتونم که فیبر دارید با شلتر و چیزای دیگه دارید بازی میکنید یا تایم اوت دارید این چه نوع فیبری هست که تایم اوت دااره ؟:Lightbulb:
تا زمانی که سیاست کلی در رابطه با اینترنت عوض نشه با بهترین فیبر هم نمیشه ایده آل بازی کرد
چون مشکلاتی که میبینی کاملا عمدی ایجاد شده
اون سیاست ها درست بشه با adsl هم میتونی خوب بازی کنی

• Like
Reactions: SHAYAN1999
تا زمانی که سیاست کلی در رابطه با اینترنت عوض نشه با بهترین فیبر هم نمیشه ایده آل بازی کرد
چون مشکلاتی که میبینی کاملا عمدی ایجاد شده
اون سیاست ها درست بشه با adsl هم میتونی خوب بازی کنی
پس اصلا فایده نداره که فیبر می خوام چیکار ؟ 120 مگ سرعت دارم بسمه ، بسته هاشم گرونه اینطوریه زنگ بزنم پولمو پس بگیرم
Screenshot 2026-09-04 221747.png

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or