مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهتر از ۵۰۶۰ هستن از هر نظر . خیلی قوی ترن

شیر شیره گرچه پیره

ایشون گفت تا ۱۰۰ میلیون

۴۰۶۰ و ۹۰۶۰ هم ضعیف تر هستن

تو رزولوشن های مختلف
من کاری به قدرت خام اون ها ندارم. دارم میگم با این قیمت و طول عمری که دارن ارزش خرید ندارن. از نظر فناوری، طول عمر و قیمت تمام شده ارزش خرید با این قیمت رو ندارن.

در کل نخریدن جامعه عظیم گیمری با توجه به کرایه های سنگین مغازه ها .

قیمت ها رو تعدیل نکنه ولی باعث بسته شدن ۸۰ ۹۰ درصد مغازه ها می شود .

این خودش می تونه جرقه اعت...راضات صنف کامپیوتر دارها و ... بشه

نتیجه نهایی به نفع گیمرها هست ولی خب صبر و تحمل می خواهد .

راه دیگه نیستش

روزی می رسه که یک واتر کولر عادی هم نشه خرید

• Like
Reactions: mjmk and masoud101
همین الان استعلام کردم بالای ۳۰ م

مشهد

دیپ کول سه فن

سیستم خنک کننده آبی دیپ کول مدل MYSTIQUE 360 ARGB
از مشهد نگو که دود از سر آدم بلند میشه، کسی از آترین کالا یا اگزو گیم خرید اینترنت داشته؟ چطوریه اوکی؟

• Sad
Reactions: Thundersky
درود دوستان AMD 9900X دارم با برد گیگا Aorus x870 elite wifi
دست دوم تمیز چند میتونم بفروشم؟
و اینکه گرافیکم 5080 هست 9950x3d و برد rog x870e-E بگیرم ابدیت خوبی هست؟
هدف از این ارتقا چی هست؟ برای گیم 9800X3D پردازنده بهتری هست از هر دو. با اینکه 9950X3D کش بالاتری داره و هسته بیشتری هم داره، نحوه قرار گیری کش اضافی و همچنین هسته های بیشتر تاثیر چندانی روی خروجی بهتر اون CPU برای بازی نداره.(بعضی جاها اتفاقا خروجی پایینتری هم 9950X3D نسبت به 9800X3D) به جز این پردازنده های نسل 10000 هم قرار هست رو همین چیپ AM5 قرار داشته باشند و شاید هزینه برای اونا منطقی تر باشه. (شایعه افزایش 20 درصدی بازده)
ارتقای مادربورد به نظر کاملا غیر ضروری هست. و حقیقت شک دارم کاربری باشید که براش فرقی بکنه این آپگرید مادربورد.
تو این رده گرافیک به نظرم شما یا 1440p بازی می‌کنید یا 4K و در اینجا پول بابات 5090/4090 بدید خروجی رو خیلی بیشتر حس می‌کنید تا آپگرید CPU. هم خودتون رو از محدود 16 گیگ 5080 رها می‌کنید هم گرافیک قوی تری خواهید داشت که تو بازم تو رزولوشن بالا تاثیرش خیلی بیشتر حس میشه.

سلام. بروزرسانی خوبی هست ولی به نظرم ارزش پرداخت با این مبالغ رو نداره. اگه حتما قصد ارتقا رو دارید برید سراغ پردازنده 9950xd2 که شده پرچمدار دنیای پردازنده ها توی تک هسته و چند هسته. ولی باز هم خیلی گرونه و ارزش ارتقا رو نداره.

از مشهد نگو که دود از سر آدم بلند میشه، کسی از آترین کالا یا اگزو گیم خرید اینترنت داشته؟ چطوریه اوکی؟
استارت گرونی تو بازار رو همیشه اگزو میزنه:دی
هر چی خواستی اول قیمتو از همه جا چک کن بعضی وقت ها حتی دیجیکالا وقتی فروشنده خودش باشه قیمتش کمتر از بازاره.
تو ترب هم هرکی ضمانت ترب داره یا سابقه چند ساله داره قابل اعتماده.من خودم شهرستانم همه خریدهامو ار ترب انجام میدم و مشکلی نداشتم تا الان.
ولی باز تو شرایط بحرانی مثل الان نمیشه به هیچکس اعتماد کرد و احتمال کلاه برداری زیاده
مادربرد که خوبه و راحت برا9950x3dجوابه vrmو هیتسینک های خوبی داره مگر اینکه دنبال ظاهر یا امکانات خاصی باشی.
قیمت 9900xهم نو بین 85تا100تومنه ولی اصلا ارزش این قیمت رو نداره فکر نکم 70.80 دست دومم خریدار داشته باشه. چون تو رده قیمت نه برا گیم نه رندر چیز خاصی نداره.برا گیم در حد9700xبرا رندر هم در حد 265kکه قیمتش نصف اینه.
اگه دنبال فریم بالا هستی و گیم های سی پی محور میزنی خریدار داشت رد کن بره یه 9800x3dیا 9850بگیر اگه 2kیا4kبا تنظيمات بالا میزنی که همینو نگه دار چون در این حالت فرق انچنانی بینشون نیست

بعضی وقت ها حتی دیجیکالا وقتی فروشنده خودش باشه قیمتش کمتر از بازاره.
دیجیکالا تبدیل به ویترین مجازی شده، فقط تصویر کالاها رو داره و خود کالاها همیشه ناموجودن. اندک آیتم های موجود هم مال خودش نیستن، فروشندش یکی دیگست. دیجی یه زمانی حداقل به درد قیمت گرفتن میخورد ولی الان به همون درد هم نمیخوره، حتی تاریخچه قیمتا رو هم دیگه نمیزاره.

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: Thundersky
دیجیکالا تبدیل به ویترین مجازی شده، فقط تصویر کالاها رو داره و خود کالاها همیشه ناموجودن. اندک آیتم های موجود هم مال خودش نیستن، فروشندش یکی دیگست. دیجی یه زمانی حداقل به درد قیمت گرفتن میخورد ولی الان به همون درد هم نمیخوره، حتی تاریخچه قیمتا رو هم دیگه نمیزاره.
من گفتم بعضی وقت ها نه همیشه. اینکه معلومه قیمت دیجی همیشه از بازار بالاتره ولی بعضی وقت ها که خودش فروشندس قیمت خوب میذاره الان این دوتا سی پی یو اینتل تو دیجی قیمتشون ازبازار پایین تره.
مثلا اگزو گیم این دوتارو گذاشته 38و 59
1000074028.jpg

Intel Core Ultra 5 245K قیمتش نسبت به قدرتش خوبه
سبک ترین مادربردی که ساپورت کنه چی هستش و چه قیمت هستش؟
موقع عرضه بدترین سی پی یو بازار بود قیمت بالا و پیشرفت کم نسبت به نسل قبل ولی الان میشه گفت بهترین سی پی یو بازاره نسبت به قیمت:دی
برا گیم نسبت به قیمت خوبه و عملکرد انچنانی نداره ولی برا رندر رقیب نداره تا50تومن.
خیلم خنک و کم مصرفه با یه کولر بادی خوب مثلag500 راحت خنک میشه.
گرافیک داخلی هم نسبت به قبل دو برابر قوی تر شده و در حد amdالان.
ولی مشکل اصلی همون مادربرد که قیمتشون به طرز عجیبی تو ایران دو برابر بقیه دنیاست
مشکل دیگه اینه دیگه جای ارتقا زیادی نداره و نسل بعد اینتل سوکت عوض میشه.
Amdاز این نظر خیلی بهتره ارزش خرید بالاتری داره.
ارزون ترین مادربرد هاش میشه h810 که الان حدود30تومنه نمیدونم جواب بده یا نه چون سریhهمیشه برا cpuهای 60وات مناسب بوده.
B860 که مناسبه هم ارزونترینش از 45شروع میشه.
در کل خود سی پی یو ها ارزش خرید بالایی دارن ولی قیمت مادربرد و ارتقاپذیری در نظر بگیری ارزش خرید ندارن وamdبهتره.
البته برا ارتقا بعدا 270k پلاس داره ولی باید مادربرد خوب بگیری براش.
270پلاس قیمت دلاریش باورنکردنی خوبه ولی حیف تو ایران گرون درمیاد
مثلا تو امازون ترکیب 270پلاس با z890میشه حدود88تومن به پول ما
1000074052.jpg
همین ترکیب تو ایران 173تومن در میاد یعنی دو برابر😐
1000074057.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or