BucketHead
کاربر سایت
من با جفت شلتر و فایر آپس دیگه نمیتونم برم داخل لابی ایپکس. یه تفریح این مونده برامون که اونم زهرمار شده.
والا خیلی بازیا که DNS میخواست بدون DNS راحت وصل میشن!من با جفت شلتر و فایر آپس دیگه نمیتونم برم داخل لابی ایپکس. یه تفریح این مونده برامون که اونم زهرمار شده.
بازی های EA اون ارور میدن که ریجن شما بن هستش.والا خیلی بازیا که DNS میخواست بدون DNS راحت وصل میشن!
من به شوخی به دوستم گفتم بدون DNS وصل نشو میخوان آی پی های ایران رو شناسایی کنن همه رو بن کنن! ولی انگار خیلی شوخی نبوده!بازی های EA اون ارور میدن که ریجن شما بن هستش.
منظورتون از دی ان اس ها همون رایگان های عمومی بین المللی هست ؟ یا سرویس های ایرانی ؟؟ چون دی ان اس به هر حال آی پی رو تغییر نمیده خود شرکت بازی ساز میدونه با چه ای پی (که ایران هست) میریممن به شوخی به دوستم گفتم بدون DNS وصل نشو میخوان آی پی های ایران رو شناسایی کنن همه رو بن کنن! ولی انگار خیلی شوخی نبوده!
نه اکانت بن نیست، ما محدودیت دسترسی از سمت EA داریم.من به شوخی به دوستم گفتم بدون DNS وصل نشو میخوان آی پی های ایران رو شناسایی کنن همه رو بن کنن! ولی انگار خیلی شوخی نبوده!
دوست عزیز الان بالاخره راهی هست بشه لاگین کرد؟ چند روزه می خوام لاگین کنم GTA رو بخرم نمیشه اصلااونی که شما میگید مثل قبل نیست مثلا دو سه سال قبل برمگیرده به سیستم امنیتی سونی که تا تونست سرور و ای پی های وی پی ان هارو بلک لیست کرد برا همین نمیشد لاگین شد از طرف دیگه کشور هایی که ساپورت نمیشن مثل ایران هم با ای پی ایران حساس میشه سونی وگرنه شما الان با اینترنت خونگی مثلا فرانسه برو سایت پلی استیشن فرانسه لاگین کن حتی یک درصد هم مشکل پیش نمیاد مثل اب خوردن هست
الان حدود دو هفته ای میشه خود اینترنت ما هم مثل قبل نیست و حدود سه روزی میشه به شدت مختل شده همه صداشون در اومده
خود من راحت با ای پی ایران میرفتم داخل سایت پلی استیشن الان با همون روش بعد سی بار میتونم برم داخل
سلامدوست عزیز الان بالاخره راهی هست بشه لاگین کرد؟ چند روزه می خوام لاگین کنم GTA رو بخرم نمیشه اصلا
من خودم کلا هیچوقت دو مرحله ای رو هیچ اکانتی فعال نمیکنم مگر خودش داشته باشه برای ریستور پسورد مثل جیمیل. بحث اینکه بقیه کار میکنن یا نه نیست یهو از داخل یچیزیو میبندن دیگه گیر میکنی مثل تلگرام که بستندیروز سیستم کامپیوتر جدید بستم.
اولین کارم این بود به همه حساب هام وارد شدم.
از ایمیل تا اینستا تا واتس اپ و تلگرام و و یوتیوب جیمیل و…
نکته مشترکشون این بود همه را من تایید ۲ مرحله ای روی sms گذاشته بودم و بدون استثنا و معطلی همه پیامک هاشون اومد.
نمیدونم چقدر در جریانید ولی هیچ ناشری اندازه اکتیویژن سخت گیری روی اکانت هاش نداره ولی حتی اونم پیامکش اومد برام !
اگر بحث تحریم هست خب اون ها هم تحریم کردن مارو ، اگر بحث فیل*تر هست تنها جایی که تا الان فیل * تر نشده همین psn هست.
چجور ممکنه فقط سونی پیامکش نیاد ! یکجای کار ایراد داره ولی کجا نمیدونم.
من تا الان از هیچکدام از 10 تا بک اپ کدم استفاده نکردم.حتی نمیدونم توی این تقریبا شیش سالی که دو مرحله ایش کردم اصلا هنوز کدها اعتبار دارن یا نه !
فعلا که اکانت به کنسول وارد هست بهتره دست دستش نکنم.ولی اگر درست نشه باید ببینم میتونم از pc با صد مدل ترفند از کار بندازمش یا نه اونم با هزارتا استرس که اکانت از دست نره.
چه بساطی هست درست کرده سونی.از بس اکانت هاش هک شده اومده کاری کرده که میگه کسی حق نداره اکانتی خارج از کشور ساخته شده ازش وارد شه !
حالا اگر درست نشد این google authenticator روی گوشی ایفون کار میکنه یا قراره تحریم باشه ارور بده بهم ؟؟؟