Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

نکته آخر چجوری نقطه ضعف محسوب میشه؟ :دی

آره کامبت AC های قدیمی اون زمان جدید و جذاب بود ولی هرجور حساب کنی واسه الان بشدت پوسیده هست، کل کامبتش حمله بود و صبر برای دفاع که با یه دکمه هم فینیشر میزد یه ارتشو میشد تک نفره از پا دراورد.
به شخصه اگه همونو میخواستن دوباره بدن ریمیکش بی خاصیت میشد برام.
---

موندم یوبیسافت که پول خیلی دوس داره چرا دیگه سیکوئل نمیسازه برا اینا؟
مثلا Black Flag 2 اگه به همین سبک تولید بشه صددرصد میفروشه اصلا شکی ندارم :دی وقتی همچین ریمیک تمیزی ساختن ینی بلدن هنوز AC خوب بسازن خودشون نمیخوان :-"

آره کامبت AC های قدیمی اون زمان جدید و جذاب بود ولی هرجور حساب کنی واسه الان بشدت پوسیده هست، کل کامبتش حمله بود و صبر برای دفاع که با یه دکمه هم فینیشر میزد یه ارتشو میشد تک نفره از پا دراورد.
به شخصه اگه همونو میخواستن دوباره بدن ریمیکش بی خاصیت میشد برام.
---

موندم یوبیسافت که پول خیلی دوس داره چرا دیگه سیکوئل نمیسازه برا اینا؟
مثلا Black Flag 2 اگه به همین سبک تولید بشه صددرصد میفروشه اصلا شکی ندارم :دی وقتی همچین ریمیک تمیزی ساختن ینی بلدن هنوز AC خوب بسازن خودشون نمیخوان :-"
خیلی سادس چون نمی تون این بازی تغییر خاصی توش ندادن به غیر از بحث فنی یوبیسافت 2013 خیلی وقته مرده .

حتی نمیشه گفت بحث سلیقس چون کاملا بر پایه همون سیستم ارتقا پیدا کرده :D

کلا بازیای بقیه کمپانیا بر مبنای نقاط قوتشون نمره میگیره. سر بازی های یوبیسافت و بعضی وقتا سونی با ذره بین میفتن به جونش بلکه 4 تا ضعف پیدا کنن 2 تا 2 تا نمره بیارن پایین. نینتندو هم که بازیاش جادو (؟!) داره دیفالتش 100 ـه مگر ایرادات ساختاری از توش دربیارن که اون موقع میشه 89-90.

منظورمم اصلا فقط این نقد و بازیسنتر نیست کلی میگم. مثلا گیم اسپات گفته یه نیم قدم با شاهکار فاصله داشت نمره 7! نمیدونم منتقدش گشاد بوده یا چی که نیم قدمش 30 درصد کل نمره بوده.

من فکر میکنم این Resynced حاصل کار یه گروه کوچیک تو یوبیسافت بوده که هنوز عاشق کارشون و اساسینز کریدهای کلاسیک هستن. در راستای اهداف تجاری نسخه های اصلی نبوده. کیفیت میباره از این بازی که به گروه خونی یوبیسافت جدید نمیخوره.
۱۵تا از استودیوهای یوبی‌سافت روش کار کردن :D

حالا ماها و همه به UBI گیر میدیم.
ولی انصافا اگه UBI نباشه کی این بازیها رو میسازه؟
شما یه کمپانی دیگه اسم ببر که یه بازی مثل گوست ریکان ، دیویژن ، Crew ، همین اساسینزکرید ، واچداگز ، اسپلینترسل ، فارکرای و... بسازه؟
اینها همشون بازیهایی هستن که میشه کلی ازشون نقص و ایراد گرفت ولی ویژگیهایی دارن که غیر از یوبی هیچکس جرات نمیکنه که حتی سمتشون بره ، چه برسه اینکه بخواد بسازه.

من خودم جزو همین غرزنها هستم ولی انصافا اگه UBI نبود بخش زیادی از همین بازیهای خفنی که تو چندسال اخیر بازی کردیم هم نبودن.
قبل از ساخت نسخه اصلی هم توسعش شروع شده :D

آخرین ویرایش:
حالا واقعا نمیدونم چند نفر روش کار کردن ولی مگه یوبی ۱۵ تا استودیو داره؟؟
پس از هر استودیو یه نفر کار میکرده :دی
کلا یوبی‌سفات اینجوریه که همه استودیوهاشو درگیر پروژه میکنه ولی همه اعضای هر استودیو درگیر نمیشن
دوست دارم یوبی‌سافت برگرده به اوجش بشه بوبی‌سافت خودم =((

حالا ماها و همه به UBI گیر میدیم.
ولی انصافا اگه UBI نباشه کی این بازیها رو میسازه؟
شما یه کمپانی دیگه اسم ببر که یه بازی مثل گوست ریکان ، دیویژن ، Crew ، همین اساسینزکرید ، واچداگز ، اسپلینترسل ، فارکرای و... بسازه؟
اینها همشون بازیهایی هستن که میشه کلی ازشون نقص و ایراد گرفت ولی ویژگیهایی دارن که غیر از یوبی هیچکس جرات نمیکنه که حتی سمتشون بره ، چه برسه اینکه بخواد بسازه.

من خودم جزو همین غرزنها هستم ولی انصافا اگه UBI نبود بخش زیادی از همین بازیهای خفنی که تو چندسال اخیر بازی کردیم هم نبودن.

قبل از ساخت نسخه اصلی هم توسعش شروع شده :D
یوبیسافت مظلوم ترین کمپانی صنعت ویدیوگیمه. تمام بازیاشون حداقل استاندارد رو دارن لاقل. پرکار هم هست سر هر نسخه یه آی پی 5-6 سال وقفه نمیندازه. منتها خودش سر یه سری کاراش خودشو بی ارزش کرده و یه کاری کرده همه بهش گیر بدن. واقعا بولی میشه بین گیمرا :D

دقیقا :دی یه ارجاعی به اون هم داشتم ولی خب چون مشغول Crimson desert بودی بیشتر منظورم واقعا سرابی بود که در بیابان از دور میبینیش ولی وقتی نزدیکش میشی چیزی نصیبت نمیشه .
بلک فلگ ریمیک رو میگی چیزی نسیبم نمیشه؟ چرا؟
من نسخه اصلی رو پلی ندادم، چیز خوبی هستش ، اگه به همون سراب که میگی نزدیک باشه :دی

برای بچه‌هایی که رو XBOX گیم رو گرفتن و به هر شکل نمیتونستن تا الان پریلود کنن، از طریق اپ XBOX این کار رو انجام بدن ظاهرا بعد قضایای دانلود جلوتر Lego Batman و 007First Light باگ شده بوده برای یه سری‌ها مثل خود من.
حجم پریلود هم حدود 64 گیگ هست.

photo_2026-07-08_20-57-17.jpg

بلک فلگ ریمیک رو میگی چیزی نسیبم نمیشه؟ چرا؟
من نسخه اصلی رو پلی ندادم، چیز خوبی هستش ، اگه به همون سراب که میگی نزدیک باشه :دی
خب اگه نسخه اصلیو پلی ندادی قطعا تجربه جذابیه برات .
شخصا برای من ( که در مجموع بیشتر از ۴۰۰ ساعت پلی دادم نسخه اورجینال رو ) جذابیت آنچنانی ای نداره و چیز جدیدی برام نداره . حذفیات گیم پلی Resynced هم کم نیست ، مولتی پلیرشم گذاشتن کنار.
البته قیمت دلار و ترافیک انتشار بازیهای امسال هم در اسکیپ شدن این بازی در این مرحله بی تاثیر نیست :D .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or