Marvel Cinematic Universe

احتمالا هرکدوم سر از یه جهان دیگه درمیارن و اولش غریبی میکنین :D
البته مثل اینکه یه نبردی بین اونجرز و ایکس من شکل میگیره که دکتر دووم اینار‌و میندازه به جون همدیگه‌. حالا اسپایدرمن توبی مگوایر این وسط چیکار میکنه معلوم نیست. نقششم یه کمئو معمولی نیست و مهمه گویا.
ایکس من که نصف بیشترشون پیرن :( باید برای هرکدوم ۲ نفر بیارن زیر بغل اینارو بگیرن واسه راه رفتن

خوشبختانه فصل دوم X-Men 97 هم خیلی خوب شروع شد و فعلاً سه قسمت اولش که واقعاً تماشایی بوده. :دی
یه اتفاق جالبی هم توی تیتراژ قسمت دوم می‌افته که واقعاً سورپرایز باحالیه! توی اسپویلر در مورد پایان فصل اول و تیتراژ S02E02 توضیح می‌دم:

فصل اول در حالی تموم می‌شه که اعضای اصلی X-Men به دلایل ناشناخته‌ای پرتاب می‌شن به گذشته و آینده. نصف‌شون می‌رن به ۵۰۰۰ سال قبل (که آپوکالیپس توی ایام جوونی حضور داره) و نصف دیگه هم منتقل می‌شن به یکی دو هزار سال بعد (که آپوکالیپس دنیا رو به فنا داده و یه حالت آخرالزمانی به وجود اومده). از اونجایی که زمان حال بدون نیروی محافظ مونده، Cable می‌ره سراغ یه سری از اعضای رده دوم X-Men که یه گروه جدید باهاشون تشکیل بده.
تیتراژ قسمت دوم هم در این ارتباط هست و کلاً زدن از اول یه چیز دیگه ساختن! :دی

-----
این هم تیتراژ اصلی که در شرایط معمولی پخش می‌شه:

واقعاً عاشق این خلاقیت‌ها و عشق و علاقه‌ای هستم که توی تولید این سریال وجود داره و مشخصه که خیلی اهل دل هستن و همین‌طوری از سر شکم‌سیری(!) نیومدن یه چیزی بسازن و برن. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or