رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2026 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
4JOCFTO68nEIupSulpCC0va9ic8.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یک مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2026 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2026 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. بازیهایی که برای 2026 تایید نشده‌اند مثل: intergalactic ، :(( half-life3 و غیره.
4. بازیهایی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2026:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2026 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نگذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید برای چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2026 اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
1-nioh 3
2-phantom blade zero
3-wolverine
4-gears E day
5-onimusha
6-first light 007
7-tomb raider
8-lords of the fallen 2

البته شايد تا اخر شب يه تغييراتى بدم.
حقيقتا gta ديگه انقد بازى در آوردن از ليستم در اومده.

:D خب همونطور كه گفتم ليستو يه تكونى ميدم

1-nioh3
2-phantom blade zero
3-wolverine
4-gears E day
5-blood of downwalker
6-onimusha
7-lords of the fallen 2
8-first light 007
9-tomb raider
10-RE9

1. Gears of War E-Day
2. 007 First Light
3. Resident Evil Requiem
4. Forza Horizon 6
5. Nioh 3
6. Decrepit
7. Saros
8. Onimusha: Way of the Sword
9. Wolverine
10. The Blood of DawnWalker

Duskblood اگه مولتی پلیر کو آپ نمیبود رتبه ی اول رو به خودش اختصاص میداد ولی الان رتبه 100 ام هم نیست
یادمه وقتی رونمایی شد یه سکته ناقص از خوشحالی زدم ولی بعد فهمیدم داستان چیه یه حال خرابی داشتم برای چند روز:D

1-Wolverine
2-Phantom Blade Zero
3-Gears E Day
4-GTA6
5-Saros
6-Onimusha
7-Tomb Raider Remake
8-Resident Evil Requiem
9-Lords of the Fallen 2
10-First Light 007

بازیهایی مثه Silent Hill Remake یا MaxPyane Remake هم اگر برا سال 2026 قطعی شده بودن، حتما تو لیستم قرار داشتن. ولی چون چیزی تایید نشده نیاوردم تو لیست

.​

آخرین ویرایش:
امسال که گیم های خیلی خوبی داشتیم امیدوارم سال آینده هم از لحاظ گیم و هم چیزای دیگه سال بهتری باشه. واسه هرکدوم از بازی‌ها هم یکم توضیح مینویسم که سال دیگه که میام اینجا نگاه کنم ببینم چرا واسه یه سری بازی‌ها هایپ بودم یا چرا یه سری تو لیستم نبودن :D

1. Wolverine
ترکیب استودیوی مورد علاقه‌ام با سوپرهیرو مورد علاقه‌ام باعث میشه که بی‌نهایت واسه ولورین هایپ باشم. بازی سر جریان لیک شدن ها خیلی ضربه خورد ولی همچنان امیدوارم که اینسامنیاک یه بازی عالی و جذاب از ولورین بده تا با موفق شدنش بعدا شاید سراغ ایکس من هم برن :x

2. Phantom Blade Zero
اولش که نمایش‌های بازی اومدن اصلا جذبش نشدم و خیلی غیرواقعی به نظر میومد ولی هرچی گذشت و تریلرهای بعدی رو دادن بیشتر و بیشتر جذبش شدم تا حدی که الان بعد از ولورین دومین بازیه که واسش هایپ هستم. اکشن تند و تیز بازی به همراه انیمیشن های روونش یه جوریه که انگار شمشیر رو دست جان ویک دادن و میگن از روی دشمنات رد شو و خب چه چیزی از این جذاب‌تر؟ >:)

3. LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight
دوران بچگیم لگو و بازیاش رو خیلی دوست داشتم ولی با وجود اینکه خیلی وقته لگو بازی نکردم لگو بتمن بیشتر شبیه یه نامه عاشقانه برای طرفداران بتمن و به خصوص سری آرکامه، از سیستم گیم پلی بازی که حتی پازل های ریدلر رو آوردن بگیر تا رفرنس های مختلف به لحظات به یاد موندنی و نمادین بتمن. در تمامی تریلرها عشق و علاقه موج میزنه و امیدوارم نتیجه نهایی هم همینقدر خوب باشه و بعد از گندی که راک استدی و وارنر زدن دوباره یه بازی عالی از بتمن داشته باشیم :x

4. Onimusha: Way of the Sword
کپکام در مسیر زنده کردن فرنچایزهای قدیمیش سراغ اونیموشا هم رفته و امیدوارم مثل رزیدنت اویل شاهد یه بازگشت شکوهمندانه باشیم. خوشبختانه برای من بازی سولزلایک نیست و انیمیشن های پری و فینیشرهای بازی خیلی پر زرق و برق از آب در اومدن و منتظرم تا شاهد یه شیطان کشی جانانه باشیم \m/

5. Saros
ریترنال واسم یکی از بهترین تجربه های این نسل بود ولی از بازی بعدی استودیوشون انتظار یه چیز متفاوت‌تر داشتم و این شباهت زیاد به ریترنال باعث شد یکم از هایپم بخوابه. با این حال همچنان قراره شاهد یه نبرد سریع و هیجان انگیز باشیم و اینکه روگ لایت هم شده باعث میشه همچنان واسه بازی هایپ باشم. امیدوارم ایندفعه هم بازی با کیفیتی بسازن و برخلاف ریترنال فروش بالایی کنن.

6. Control Resonant
کنترل نسخه اول با وجود تمام ایراداتی که داشت برای من یه تجربه خاص بود. داستان و فضاسازی‌ای که رمدی بهمون میده رو کمتر جایی میشه مثلش رو پیدا کرد و خیلی دوست داشتم نسخه دوم کنترل بیاد... ولی این کنترل خیلی فرق کرده و حتی شمشیر و سلاح سرد گذاشتن به جای تفنگ... ایشالا که خیره و ناامید نشم :D

7. Resident Evil Requiem
رزیدنت اویله دیگه... نیازی به توضیح نیست :-"

شکر زئوس سال آینده سال پرباریه...
تعارف نداریم ۲۰۲۵ در برابر سال خفن آینده کویر لوت به حساب میاد:دی

اینم لیست عبد حقیر:
1.Persona 4 Revival
2.Dragon Quest VII: Reimagined
3.Silent Hill Remake
4.Bravely Default HD
5.Resident Evil: Requiem
6.Ys X: Proud Nordics
7.Code Vein II
8.The Adventures of Elliot: The Millennium Tales
9.Fire Emblem Fortune's Weave
10.GTA VI

توضیح: GTA VI رو اندازه رتبه اول لیستم یعنی شاهکار Persona 4 دوست دارم
ولی از اونجایی که JRPG بازم و سال آینده سال JRPG های کله گنده س این حرکتو زدم...

توضیح۲: Bravely Default منظورم پورتش هست چون تا الان انحصاری سوییچ بود
این شاهکار رو به هیچ وجه از دست ندید!
خب مام یه توضیح درمورد لیستمون بدیم:

1-Persona 4 Revival
من کلا پرسونا ۳ و ۴ رو خیلی دیر بازی کردم. ۳ رو که ریمیکشو تموم کردم و ۴ هم پورت PC ش. بازم بعد سالها شدن جزو تاپ تنم.
این دو تا از نظر بازی نیستن، زندگین، لحظات تلخ و شیرین، کمدی، هیجان انگیز و... صدها ایونت و سوشیال لینک، خط اصلی داستان بسیار جذاب، دانجنهای خدا، واقعا خدا که اصلا بعضی انمیها و شیاطین رو میبینی میگی سازنده چطور طراحی این دشمن به ذهنش رسیده یا فلان دیمن که بکگراندشو‌ میخونی زده مثلا خدای بومیای استرالیا بوده و بعد میری ویکی رو سرچ میکنی و کلی اطلاعات کسب میکنی lol دیگه بگم وایفوها! وایفوها... چه کرد ایجیس تو پرسونا۳ باهام... تو ۴ اما ناناکو که وایفو نبود خواهر کوچیکتر که بهش وابسته میشدی... البته تو ۳ هم ایجیس... بگذریم اسپویل نکنم
که آهان! موسیقی! اصلا تو هیچ بازی دیگه اینهمه به آهنگهاش گوش نمیدم نمیدونم این برای من فقط تو یه لول دیگه س؟!
تم صفحه اصلی و آهنگ Heartbreat, Heartbreak ش رو همیشه گوش میدم...
نمیتونم واقعا برای برگشتن به اینابا، این شهرستان خلوت که گاهی ابری و گاهی بارونی صبر کنم...
امیدوارم اتلوس از لحاظ گرافیکیم بهبودش بده بره برای متای ۹۵... سر جدت رو سفیدمون کن!

2-Dragon Quest VII Reimagined
خب این بازی رو روی 3DS نشد تجربه کنم البته رو اونم باز ریمیکش بود
الان دیگه بهترین فرصته. تم کلی بازی، شخصیتها که برگرفته از انیمه مورد علاقه م دراگون بال هستن، آهنگش حتی گرافیکش همه چیش دیوونه م میکنه. اینم از لحاظ عمق گیم پلی و همه چی جوریه متای بالاش تضمین شده س.

3-Silent Hill Remake
با ذکر انسان ساز F... Konami توضیحمو شروع میکنم:دی بلوبر استدیویی بود که استعداد ساخت بازی ترسناک رو داشت و دیگه تلاششم کرد حتی تونست نظر من که مخالف ترین هم بودم جذب کنه. این واقعا شایسته تحسینه... دیگه اینکه ریمیکاشون تغییر گسترده هم نداره باز مهم نیست کارگردانی خیلی مهمه تو سکانسها خوب انجام دادن برخلاف ریمیک آبکی MGS3
من بهشون اعتماد کردم دیگه کونامیه یه بازیو میده دست بد یه بازیو دست خوب، اینا خوبه ن! امیدوارم اصل توانشونو سر این ریمیک مهم بذارن-از ریمیک سایلنت هیل۳ هم مهمتر هست. بشخصه خودمم بچه نوجوان بودم سایلنت هیل۱ رو تموم کردم واقعا چیز زیادی یادم نمونده جز کلیاتش داهلیا شریل سیبل آلیسا شخصیتهاش...یا کلا چه محیطهایی بود مثلا مدرسه کلیسا بیمارستان... اصلا نمیتونم خلاصه براش صبر کنم...

4.Bravely Default HD
اینم روی 3DS از دست دادیم بس هکرا خبر مرگشون دیر هکش کردن. دیگه همیشه تو‌ حسرت این شاهکار بودم تا الان... خدا رو صد هزار مرتبه شکر داره از انحصار نینتندو‌ خارج میشه.

5.Resident Evil: Requiem
کپکام واقعا قابل تقدیر و‌ تحسینه بابت احترام به هواداراش. به خوبی هم مهمترین فرانچایزش که همین رزیدنت اویله هم ادامه داد هم براش ریمیک ساخت. اینم شک ندارم موفق میشه. واقعا شرمنده م ریمیکاشو‌ پایرت کردم فعلا علی الحساب ۲ و ۳ رو خریدم تا بعد...

6.Ys X: Proud Nordics
شناختم کلا از سری Ys زیاد نیس و‌ تجربه م... اما این واقعا چشمم رو گرفت با کشتی سواریش، سوای ربطش به نورث! و منو یاد Skies of Arcadia انداخت... جریان نمراتشو مطمئن نیستم که اومدن یا نه! اپن نمرات ورژن ژاپنیشو زده و‌ ورژن غربیشم که ۲۰۲۶ تازه میاد امیدوارم منتقدای بیشتری اضافه شن بکشوننش بالاتر حیفه! البته بقیه Ys ها هم تو همین اوایل ۸۰ سیر میکنه اکثرا متاهاشون...
ولی این قطعا نبردهای دریاییش چیز بدیعی هست تو این ژانر و‌ قابل توجه کسایی که میگن این سبک در حد چی تغییر ناپذیر و کپی پیسته باید قرار بگیره که البته فقط این یه بازیم اینطور نیس و‌ بگذریم

7. Code Vein II
تعریف شماره یکشو شنیدم ولی ترس از عنصر سولز لایک در ترکیب با JRPG نذاشت نزدیکش شم... علیرغم جذابیتش
این در کل ظاهرش جذاب ترم هست امیدوارم جزو سورپرایزهای امسال باشه و خودمم تجربه ش کنم

8.The Adventures of Elliot: The Millennium Tales
این برام از Octopath Traveler هم جذاب تر بوده تا الان
فقط امیدوارم خیلی سنتی عمل کنه و چیزی بشه برای گیمرهای قدیمی... برای جدیدا بازی زیاده

9.Fire Emblem Fortune's Weave

اگه ازم بپرسن کدوم فرانچایز JRPG حقش نافرم خورده شده قطعا میگم فایر امبلم! من تازه از تری هاوسز کشفش کردم ولی بعد دیگه بیخیال بازی موبایلشم نشدم! عناوین سوییچش به نظرم تا حدی گیر محدودیت فنی سوییچ بودن گرافیک مثلا رسما تو نسل۶ سیر میکرد که برای من اصلا مهم نیس ولی تاثیر رو جنبه های مختلف گیم پلی میذاشت، اینا قطعا با سوییچ۲ کاری میکنن کارستون و بشدت حواستون به این بازی باشه ممکنه GotY شه اصلا.

10.GTA VI
خب یه عمره منتظرشم به عنوان یه گیمر ژاپنی پرست فقط ساخته های راک استار و‌ ND و معدودی دیگه رو میزنم سالهاست
بعد تموم کردن V فکر میکردم اول نسل هشت میبینمش که دیدم زهی خیال باطل!
شاید باورتون نشه پسرخاله م متولد دهه اواخر دهه ۸۰ بزرگ شد مدام از اول تا اخرشو براش رد میکردم lol با انلاینم میونه ندارم و انلاینشم نزدم کلا و پیر شدم در انتظار ادامه ش...
برام نوتیف میاد بخش جدید انلاینش گهگداری و تو دلم میگن لامروتا آفلاین داستانی بدید...
امیدوارم فقط اینهمه انتظار ارزششو داشته باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or