رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2026 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
4JOCFTO68nEIupSulpCC0va9ic8.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یک مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2026 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2026 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. بازیهایی که برای 2026 تایید نشده‌اند مثل: intergalactic ، :(( half-life3 و غیره.
4. بازیهایی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2026:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2026 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نگذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید برای چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2026 اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
1. The Blood of Dawnwalker
2. Resident Evil Requiem
3. Tomb Raider Legacy Of Atlantis
4. 007 First Light
5. Clockwork Revolution
6. Onimusha: Way of the Sword
7. Forza Horizon 6
8. Gears of War: E-Day
9. Pragmata
10. Control Resonant
---------------------
لیست رو بر اساس PC گیمر بودن تنظیم کردم، وگرنه بازیهایی مثل GTA و Wolverine جایگاه های مهمی داشتن :D سال بعد :D یک سری بازیها هم هستن که معلوم نیست 2026 هستن یا نه مثل Total War Warhammer 40K، The Expanse: Osiris Reborn, Judas و Warhammer 40,000: Dark Heresy اگر تایید 2026 داشتن قطع وارد تاپ 10 میشدن.

1- CLIVE BARKERS HELLRAISER
2- RESIDENT EVIL REQUEM
3- GTA6
4- MAX PAYNE REMAKE
5- GEARS OF WAR E DAY
6- PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME
7- CONTROL 2
8- WOLVERIN
9- HALO CAMPAIN EVOLVE
10- FIRST LIGHT 007

توی لیستم HALF LIFE 3 و CLOCK WORK و judas رو نیاوردم. اگر حضورشون قطعی بشه لیست رو آپدیت میکنم.

آپدیت: نمیشه لیست ۱۱ تایی باشه؟😁
من ONIMUSHAرو فراموش کردم. اتفاقا جایگاهش خیلی توی لیستم بالا هست ولی از لیست فعلیم هم‌ نمیتونم چیزی رو حذف کنم.

آخرین ویرایش:
1. Grand Theft Auto VI
مثل پارسال باید بگم توضیح خاصی نمی‌خواد! و البته امیدوارم نیازی نباشه که دوباره توی لیست بازی‌های ۲۰۲۷ هم این رو بنویسم! :دی

2. Forza Horizon 6
در حقیقت رتبه اول به طور مشترک به FH6 و GTA VI می‌رسه ولی چون نمی‌شه همچین کاری کرد، چاره‌ای نیست که توی رتبه دوم بذارمش. فقط به خاطر اینکه دو نسخه از FH رو این نسل بازی کردم ولی آخرین تجربه GTA برمی‌گرده به بیشتر از یک دهه قبل.
اگه یه سری تغییرات اساسی توی بازی بدن که خیلی هم عالیه ولی به قدری هسته اصلی بازی خوبه که اگه همون FH5 رو هم با روکشِ ژاپنی منتشر کنن، ۲۰۰ ساعت ازش لذت خواهم برد! :دی

3. Saros
Returnal جزو بهترین‌های این نسل بود و به طرز فجیعی باهاش حال کردم و حالا با تجربه‌ای که سازنده‌های بازی به دست آوردن، می‌شه امید داشت که Saros حتی از اون هم بهتر بشه.

4. Wolverine
اینسامنیاک با سری Spider-Man خیلی خوب کار کرد و حالا نوبت خون و خونریزی با جناب ولورینه! تریلر بازی که جالب بود و امیدوارم گیم‌پلی جذابی داشته باشه و یکی دیگه از بازی‌های کمیکی خوب این سال‌ها رو ببینیم.

5. Control Resonant
نسخه اول Control جزو سورپرایزهای نسل قبل برای من بود. با اینکه از قدیم با رمدی حال می‌کردم، ولی تا قبل از عرضه Control انتظار عجیب و غریبی ازش نداشتم و بازی واقعاً غافلگیرم کرد و لذت زیادی ازش بردم. امیدوارم این یکی هم در همون حد یا حتی بهتر باشه و همچنین امیدوارم خوب بفروشه و رمدی بیچاره بتونه یه نفسی بکشه.

6. Lego Batman: Legacy of the Dark Knight
خیلی اهل بازی‌های لگو نیستم ولی بعضی‌ها رو هم بدم نیومده. این یکی به قیافه‌ش می‌خوره چیز خیلی جالبی از آب دربیاد و پتانسیلش رو داره که به یکی از بهترین بازی‌های بتمن بعد از تریلوژی شاهکار Rocksteady تبدیل بشه. نمایش‌های بازی خیلی خوب بودن و ایده استفاده از شخصیت‌ها و المان‌های نسخه‌های مختلف هم واقعاً عالیه و خیلی جالبه که از بت‌موبیل تا شخصیت‌های خبیث و... هرکدوم از یه جایی اومدن و توی یه بازی کنار هم جمع شدن و می‌شه کلکسیونی از المان‌های فیلم‌های قدیمی و جدید و کمیک‌های مختلف بتمن رو کنار همدیگه دید.

7. Gears of War: E-Day
استودیو The Coalition با وجود تلاش‌هایی که کرده، هنوز نتونسته اعتماد طرفدارهای GeoW رو به طور کامل به دست بیاره (هرچند به شخصه از نسخه پنجم بدم نیومد، با وجود فاصله‌ای که با تریلوژی اصلی داشت). ولی این بازی می‌تونه فرصت خوبی برای جبران باشه و هم با کمک درس‌هایی که گرفتن و هم استفاده از عطر و طعم نسخه‌های قدیمی (با توجه به داستان بازی و شخصیت‌هاش)، انتظارات ازش زیاده.

8. Halo: Campaign Evolved
امید زیادی بهش دارم و یک تیر و دو نشون هم به حساب میاد. هم بازگشت به نسخه اصلی و احیای خاطرات شیرینی که با اون بازی داشتم و هم حس و حال جدیدی که قراره توی گوشه و کنارش ایجاد کنن و شاید یه جور ریبوت نرم باشه.

9. Replaced
این بازی رو چهار سال پیش به خاطر اتمسفر جذاب و نمایش جالبش توی لیستم گذاشته بودم، ولی بعدش مفقودالاثر شد و فکر می‌کردم به جمع مرحومان پیوسته. ولی خوشبختانه دوباره زنده شد و ایشالا این همه صبر و تحمل ارزشش رو داشته باشه.

10. Super Meat Boy 3D
Super Meat Boy جزو اولین آثاری بود که مفهوم «بازی مستقل» رو به شکل مدرن و امروزی به من نشون داد و ده‌ها ساعت ازش لذت بردم. ایده جالبی بوده که این بازی به شدت سخت و دردناک رو سه‌بعدی کنن و نمایش‌هاش هم بد نبوده، ولی هنوز اطمینان کامل به کیفیتش ندارم و با این حال دوست دارم توی لیست ۱۰ تایی باشه. :دی

سایر عزیزان:
Reanimal: استودیو Tarsier کارش درسته و این بازی می‌ترکونه! حیف که بیشتر از ۱۰ تا جا توی لیست نداشتم.
Nioh 3: دو نسخه قبلی واقعاً گیم‌پلی و دنیاهای جالبی داشتن و جزو بهترین‌های سبک خودشون به حساب می‌اومدن. گویا این یکی هم چیز خوبی از آب در اومده و می‌شه بهش امید زیادی داشت.
Pragmata: چیز جالب و متفاوتی به نظر می‌رسه و از اتمسفر و حضور یه دخترک معصوم و بی‌دفاع در کنار آدمی توی سنگین‌ترین زره ممکن خوشم اومده و گیم‌پلی بازی هم به نظر می‌رسه ایده‌های جالبی داره.
Ace Combat 8: سری AC همچنان کیفیت خودش رو حفظ کرده و نسخه هفتم هم واقعاً لذت‌بخش بود و ببینیم این دفعه چه می‌کنن. با اینکه این سری از قدیم با داستان و شخصیت‌های مختلف همراه بوده، ولی هیچ‌وقت به این بخش از بازی‌ها توجه نکردم! ولی حس می‌کنم سازنده‌های بازی این دفعه می‌خوان امثال من رو هم جذب داستانش کنن و تمرکز بیشتری روی این قضیه بذارن.
Fable: سال‌هاست منتظر این بازی هستم و توی لیست قبلی هم رتبه پنجم رو داشت، ولی راستش اندکی دلواپس هستم نسبت به سرنوشت بازی و آخرین نمایشش پایین‌تر از سطح انتظارم بود. ایشالا نگرانی بیهوده باشه و بالاخره بعد از سال‌ها بیاد و کلی لذت ببریم، چون دنیایی مثل Albion واقعاً کم داریم.
Mewgenics: ادموند مک‌میلن یه زمانی جزو غول‌های مستقل بود و از Super Meat Boy تا The Binding of Isaac، واقعاً کارش حرف نداشت. Mewgenics جزو قدیمی‌ترین بازی‌های عرضه‌نشده هست و اولین بار سال ۲۰۱۲ اسمش مطرح شد، یعنی زمانی که هنوز GTA V نیومده بود و دوران PS4 و X1 هم شروع نشده بود! :دی اگه اتفاق عجیبی نیفته، قراره بالاخره بعد از سال‌ها بازی رو ببینیم ولی با اینکه عاشق خیلی از آثار مک‌میلن هستم، هنوز در مورد این یکی شک دارم و یه چیزهایی توش هست که شاید با سلیقه‌م جور نباشه. ولی به هر حال حتماً امتحانش می‌کنم.
Tomb Raider: Legacy Of Atlantis: زیاد Tomb Raiderباز نیستم و حتی یه نسخه از این مجموعه رو هم تموم نکردم! :دی از نسخه‌های کلاسیک که فقط یکی دوتاشون رو بازی کردم (از جمله The Angel of Darkness که کلی فحش خورده بود!) و توی تریلوژی جدید هم نسخه‌های اول و سوم رو چند ساعت بازی کردم و تمومشون نکردم. ولی این یکی رو دوست دارم امتحان کنم و از اونجایی که نسخه اول رو بازی نکردم، می‌تونه به عنوان یه بازی کاملاً جدید برای من به حساب بیاد.
High on Life 2: نسخه اولش رو دوست داشتم و از سطح انتظارم بالاتر بود، از ویژگی‌های طنزش تا حتی گیم‌پلی که فکر نمی‌کردم زیاد جالب باشه ولی در حد و اندازه‌های خودش بد نبود. با اینکه زیاد در مورد نسخه دوم مطمئن نیستم و یه حسی بهم می‌گه هول‌هولکی ساختنش، ولی به هر حال منتظرش هستم و امیدوارم چیز خوبی باشه.
Crimson Desert: همچنان با بیم و امید در انتظار به سر می‌بریم! :دی

آخر و عاقبت بازی‌های لیست پارسال:
1. Death Stranding 2
عاقبت به خیر شد. :دی

2. Grand Theft Auto VI
رفت مسافرت! :دی

3. Doom: The Dark Ages
یکی از عجیب‌ترین بازی‌های این نسل برای من. از این جهت که به عنوان فن قدیمی Doom، نتونستم اون‌طور که باید و شاید در حد نسخه‌های قبلی ازش لذت ببرم، با اینکه وقتی به ویژگی‌های مختلف بازی نگاه می‌کنم واقعاً در حد خیلی خوب هستن ولی پکیج کلی یه حالتی داشت که در حدی که انتظار داشتم جذبم نکرد.

4. Ghost of Yotei
این هم عاقبت به خیر شد!

5. Fable
تأخیر خورد.

6. Ninja Gaiden: Ragebound
از چیزی که فکر می‌کردم هم بهتر بود. البته Shinobi: Art of Vengeance رو بیشتر دوست داشتم.

7. South of Midnight
با وجود مشکلاتی که داشت و مخصوصاً تکراری شدن مبارزات، بازی لذت‌بخشی بود.

8. Assassin's Creed Shadows
یه بازی خوب که می‌تونست با کمی تغییرات بهتر هم بشه، مخصوصاً در زمینه داستان و پایان‌بندی.

9. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
انتظاراتم ازش پایین بود و یه جورایی غافلگیرم کرد! با اینکه جای کار برای بهتر شدن داشت، ولی در مجموع خوب تونسته بودن یه اثر نوستالژیک رو با شکل و شمایل جدید ارائه بدن.

10. Crimson Desert
خبری ازش نشد.

1.gta 6 بهترین بازی سال بهترین بازی نسل بهترین بازی دهه شایدم 2 دهه .واقعا مگه میشه تو لیست این بازی اول نباشه واقعا صنعت گیم به دو دسته قبل و بعد از این بازی تقسیم میشه البته امیدوارم برای بار سوم تاخیر نخوره .
2.nioh 3 واقعا براش هایپم اولین بازی بزرگ 2026 برام هست و مدت هاست تو psn پیش خریدش کردم بازی حالت نیمه جهان باز هم پیدا کرده تو تاپیکشم گفتم الدن رینگ تیم نینجا خواهد بود
3. phantom blade zero این بازی قاعدتا تو لیستم جاهای اخر رو داشت ولی با این تریلر اخری خوب کشید بالا واقعا برای اینم خیلی هایپم کاشکی فقط زودتر میومد.
4. onimusha way of the sword فوق العاده است برید چنتا گیم پلی ازش ببینید تا متوجه بشید با چه عجوبه ای طرف هستیم البته بعید نیست عقب بیوفته بره 2027
5.saros با اینکه روگ لایک جزو 3 4 تا ژانر اول مورد علاقم نیست ولی مگه میشه منتظرش نبود با اون گیم پلی بی نظیرش فقط امیدوارم هوای ما پیرمردها را داشته باشن یکم از ریترنال اسون تر باشه
6.crismon desert تو تاپیکش هم گفتم از اون بازی های صفر یا 100 هستش امیدوارم بترکونه و تاریخ عرضه اش هم شب عید هست قشنگ عید را باهاش حال کنیم
7.forza horizon 6 ps5 ver ما که یه گوشه نشسته بودیم نون و ماستمون را میخوردیم با پلی استیشن دوست داشتنیمون حال میکردیم این سیاست جدید مایکروسافت مارو هم قلقلک داد اومدیم سمت بازی های اینور همه به کنار فورزا هورایزن یه چیز دیگه بود اگه مطمئن بودم نسخه ps5 توی 2026 میاد قطعا تو لیستم خیلی بالاتر بود .حالا این مایکروسافت هم تمام بازی های جدیدش مثل هیلو و گیرز را همزمان روی ps5 هم میده نمیدونم چرا برای این راست کرده گفته بعدا عرضه میکنیم امیدوارم بیشتر از 3 4 ماه نشه
8.marvel wolverine از اینسامنیاک عزیز اخیرا نشستم دوباره یه دور اسپایدر من 1 و 2 و مایلز مورالس را تا اخر رفتم خیلی حال داد امیدوارم بازی اوپن ورلد باشه اینجوری بیشتر بهم حال میده چون تجربه خطی زود تموم میشه دوست دارم 50 ساعت تو دنیاش ول بخورم
9.resident evil 9 نمایش لیان تو tga امسال با اینکه قبلا لیک شده بود از معدود لحظاتی بود که ادرنالین خونم زد بالا بازی تاریخ نزدیکی هم داره و خیلی منتظرشم به نظر میاد یه حالت نیمچه اوپن ورلدی هم داره با ماشین لیان این ور و اون ور میریم ماموریت انجام میدیم کاشکی کل بازی با لیان بود
10.tomb raider legacy of atlantis نوستالژی محز قیافه بانو هم با اینکه شبیه به هندیا شده اما زیباست.

یکسری بازی 2026 دیگه هم هست که خب منتظرشونم ولی به علت محدودیت لیست نمیشه جا کرد

dragon quest 7 remake
fatal frame 2 remake
007
pragmata
Lords of the Fallen 2
نسخه ریمیک پرنس و اساسین بلک فلگ
monster hunter stories 3

The Adventures of Elliot: The Millennium Tales
gears e day

1. Mouse: P.I. For Hire
اگه اشتباه نکنم، یه بارم تاخیر خورده بود، ولی بین‌ بازی های ۲۰۲۶ که تاریخ عرضه دارن، این برام اوله.
2. Marvel's Wolverine
3. Prince of Persia: The Sands of Time Remake
4. Forza Horizon 6
5. Fable 2026
6. 007 First Light
مشتاقم ببینم کاری که دن هوسر گفت نمیشد انجام داد رو سازنده های هیتمن چطوری از پسش بر اومدن.
7. Resident Evil Requiem
8. Fatal Fram 2 Remake
9. Reanimal
10. High On Life 2

بازی های افتخاری که جا نشدن تو لیست یا تاریخ عرضه ندارن:
Romeo is a Dead Man
Darwin's Paradox
Atomic Heart 2
و در نهایت مورد انتظار ترین بازیم،
Clockwork Revolution

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟