رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2026 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
4JOCFTO68nEIupSulpCC0va9ic8.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یک مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2026 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2026 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. بازیهایی که برای 2026 تایید نشده‌اند مثل: intergalactic ، :(( half-life3 و غیره.
4. بازیهایی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2026:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2026 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نگذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید برای چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2026 اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
1. Resident Evil Requiem
2. Fable
3. Marvel's Wolverine
4. Onimusha: Way of the Sword
5. Control Resonant
6. Tomb Raider: Legacy Of Atlantis
7. Phantom Blade Zero
8. Beast of Reincarnation
9. 007 First Light
10. Crimson Desert

==============
البته صد در صد بازی های مورد انتظار بیشتری برام سال دیگه منتشر میشن منتها هنوز تاریخ عرضه قطعی ندارن. مثل Judas یا Clockwork Revolution.
GTA هم حقیقتش بعد از 4 که به نظرم بهترین GTA حداقل تا اون موقع بود دیگه میلم به بازی کردن فرنچایز کم رنگ شد حتی 5 رو هم در حد یکی دو ساعت بازی کردم. ولی خب شاید منتظر تجربه کردنش نباشم ولی قطعا منتظر دیدنش هستم شاید نظرم کاملا تغییر کرد و دوباره علاقه مند شدم به سری :D

1. Forza Horizon 6
2. Assassin's Creed Black Flag Resynced
3. Ace Combat 8: Wings of Theve
4. Resident Evil Requiem
5. Crimson Desert
6. The Blood of Dawnwalker
7. Fable
8. GTA VI
9. Lords of the Fallen 2
10. Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties
___
Clockwork Revolution و Medieval 3 اگه 2026 بیان قطعا برام‌ مورد انتظارن. Arknights: Endfield هم میاد که شدیدا دوستش دارم ولی دیگه جا نبود. اکسپنشن Lord of Hatred رو هم منتظرشم ولی خب چون بازی جدیدی نیست ننوشتمش وگرنه به اندازه بازیای بالا برام ارزشمنده مخصوصا که کلاس مورد علاقمو به دیابلو‌ 4 اضافه میکنه.
بصورت کلی قطعا بازیای زیاد دیگه ای هم 2026 داره که بزنه رو دست 2025 و نمیشه لیستشون کرد. GTA هم اینقدر تاخیر خورد دیگه لوس شده و حقیقتا نباشه هم از لذت بردنم با این همه گیم جذاب و دوست داشتنی هیچ تفاوتی نمیکنه.
اینم بگم که لگو بتمن تاج سره و اصلا توی این لیست جا نمیگیره و کلاسش فرق میکنه. :D

آخرین ویرایش:
1- Forza Horizon 6
به راحتی و بدون هیچ شک و تردیدی مهم‌ترین بازی سال ۲۰۲۶ برای من FH6 ـه. در این سال‌هایی که نهایتا سالی ۴ تا بازی رو تموم کردم، FH4 و FH5 رو هر دو بالای ۵۰ ساعت انجام دادم که ممکنه به نظرتون عدد کمی باشه اما برای آدمی مثل من بسیار زیاده!

۲- Fable
فیبل توی جایگاه دوم به دو دلیل هست. دلیل اول خاطرات فیبل‌های قدیمی و دلیل دوم هم PG. این که PG غیر ریسینگ‌های شاهکار دردسترس و توی دست چی می‌تون دربیاره برام جالبه. مگر نه خود بازی اون چیزی که ازش نشون دادن در بهترین حالت نگران کننده است تا جذاب.

۳- Replaced
امسال به شدت با Harold Halibut‌ و سبک دستی اون حال کردم (هرچند ممکنه هزار تا ایراد بشه ازش به عنوان بازی گرفت) و Replaced دقیقا همون حال رو داره. تریلرهای جذابی داشته و سبک گرافیکیش برام خیلی توی چشم بوده.

۴- Prince of Persia: The Sands of Time
وضعیت شاهزاده هم مثل فیبل ـه. در واقع خود بازی برای من چیز هیجان‌آوری نداره. خاطرات من با گذشته است که بهم هیجان میده. اگر اون تریلر اولیه اسمش مثلا به‌جای شاهزاده ایران، نخست وزیر هندوستان بود، و این حواشی مدت ساخت هم پیرامونش وجود داشت، الان حتی اسمش هم یادم نبود. ولی تاریخچه‌ای که با بازی داشتم باعث میشه دلم بخواد تجربه‌اش کنم.

۵- Onimusha: Way of the Sword
خیلی خیلی بعیده بتونم ایشون و حتی بازی‌های بعدی لیست رو انجام بدم. اصلا زمانش نیست. ولی سبک اکشن این مدلی اونیموشا رو از همون نسخه دوم و سوم دوست داشتم و کاش شرایط طور دیگه‌ای بود و می‌تونستم سر فرصت سراغ ایشون هم برم.

6- Halo: Campaign Evolved
در این روزگار اشباع انواع و اقسام شوترهای آن‌لاین، یک عدد شوتر کلاسیک که از قضا فضایی مضایی هم باشه و Lore خفنی هم در طی سالیان متوالی براش ساخته شده باشه، به شدت جذابه و حالا بهترین چیزی که می‌تونه با این ویژگی‌ها باشه داره منتشر میشه.

7- Deus Ex Remastered
امید زیادی ندارم چیز خوبی از بازی دربیاد. اما اکس دیوث همون زمانی که حالی‌مون نبود ایمرسیم سیم با شوتر چه فرقی داره و RPG اونی نیست که باهاش تانک می‌زنن، چیز جالبی بود.

8- Star Wars: Galactic Racer
دیشب تریلرش رو دیدم و چیز باحالی بود:دی همین. من ذوب استار وارز هم هستم و هر آشغالی از استاروارز رو دوست دارم:دی

9- Final Fantasy VII Remake Intergrade
امکان نداره بتونم فف۷ رو بازی کنم. هنوز دو قسمت قبلی رو هم انجام ندادم. ولی به هر حال وصف العیش، نصف العیش:دی

10- Stupid Never Dies
چیز باحالی به نظر میومد. برای لیستی که روی 9 تا درجا می‌زد و نمی‌دونستم با چی ۱۰ تا بکنمش عنوان کاملا شایسته‌ای بود:>

------
عناوین شایسته ذکر:

GTA VI
من هیچ وقت طرفدار GTA نبودم و روی هم کل شماره‌های اصلی و فرعی رو ۱۰۰ ساعت هم بازی نکردم ولی دلیل نمیشه آدم نخواد بزرگترین بازی سال‌های اخیر رو بازی نکنه. دلیل نبودش توی لیست ۱۰ تایی اینه که روی پلتفرمی که من نمی‌تونم بازی کنم نیست.

Marvel's Wolverine
من از بازی‌های اینسونیاک خوشم میاد. به شدت با اسپایدرمن‌هاشون هم حال کردم و جزو بازی‌هایی بودن که توی این سال‌ها تموم کردم که باید به این افتخار کنن:>
ولی وولورین روی پلتفرمی که من بهش دسترسی دارم نیست
هرسالی که اومد روی PC، میره توی لیست ۱۰ تایی اون سال.

۲- Fable
فیبل توی جایگاه دوم به دو دلیل هست. دلیل اول خاطرات فیبل‌های قدیمی و دلیل دوم هم PG. این که PG غیر ریسینگ‌های شاهکار دردسترس و توی دست چی می‌تون دربیاره برام جالبه. مگر نه خود بازی اون چیزی که ازش نشون دادن در بهترین حالت نگران کننده است تا جذاب.
دقیقا به نظر منم فیبل یه شانس خیلی بالایی داره که یه چیز غم انگیزی دراومده باشه :D ولی باز واقعا واسه من مورد انتظار ترینه تقریبا. بین این همه دارک فانتزی، یه های فانتزی خاص مثل فیبل خیلی میچسبه :D

راستش حواسم نبود The Blood of Dawnwalker سال دیگه میاد. شاید با Crimson Desert عوضش کنم.

1- GTA VI (اگه دوباره تاخیر نخوره)
2- Marvel's Wolverine
3- Resident Evil Requiem
4- 007 First Light
5- Saros
6- Forza Horizon 6
7- Control Resonant
8- Gears of War : E-Day
9- Tomb Raider: Legacy Of Atlantis
10- Phantom Blade Zero

چقدر بازی خوب داریم توی ۲۰۲۶ این لیست میتونه کلی ادامه داشته باشه

آخرین ویرایش: