MyJinx
کاربر سایت
گویا دوتا از بازیای پلاس اکسترا لیک شده.
AC Mirage
Wo Long: Fallen Dynasty
AC Mirage
تا جایی که یادمه دیگه نه تولید نمیشنالان هنوز کد پلاس تولید میشه؟ شنیده بودم قطع شده و به جاش باید گیفت کارت گرفت٬ اما بعضی فروشنده ها دارنچجوریه داستان؟
و در کنار اینا SoulCalibur III برای پرمیومگویا دوتا از بازیای پلاس اکسترا لیک شده.
AC Mirage

الان یه کانال فروش مثل دیجی فکتوری کدش رو داره برای همین برام سوال شد که چیه قضیهتا جایی که یادمه دیگه نه تولید نمیشن
اونایی هم که تو بازار هستن باز تا جایی که میدونم و خوندم باید با فیش خرید و بارکد و ایناش با ساپورت سونی تماس بگیری و اوکیش کنی البته اکر هنوز همینم کار بده
من خودم هم دیدم و تعجب کردمالان یه کانال فروش مثل دیجی فکتوری کدش رو داره برای همین برام سوال شد که چیه قضیه
عجب فاجعه هاییگویا دوتا از بازیای پلاس اکسترا لیک شده.
AC Mirage
پلاس و اخرین بار چند گرفتی خودت؟من خودم هم دیدم و تعجب کردم
حالا البته این کدها و اینا تاریخ انقضا هم دارن، شاید اون بحث ساپورت سونی این بوده باشه ولی سرچ کردن اش خالی از ضرر نیست یا بحث ساپورت شاید هم مربوط به کدهای ps now بوده!!!
مناخرینبار اسنشیال اکانت کامل ترکیه گرفتم فکر کنم حدود پنج تومن به این امید که باز تمدید کنم که حالا کسی گردن نمیگیره شارژش کنه یا قیمت پرت میدن حتی خود اونی که خریدم هم میگه بیا اوکراین بگیرپلاس و اخرین بار چند گرفتی خودت؟
الان پس چجوری آنلاین میزنی؟مناخرینبار اسنشیال اکانت کامل ترکیه گرفتم فکر کنم حدود پنج تومن به این امید که باز تمدید کنم که حالا کسی گردن نمیگیره شارژش کنه یا قیمت پرت میدن حتی خود اونی که خریدم هم میگه بیا اوکراین بگیر
اکانت کامل ترکیه دارم دیگه! اسنشیالالان پس چجوری آنلاین میزنی؟

آها من اول فکر کردم مال قبول بوده تموم شده ٬ البته چیزیم نموندهاکانت کامل ترکیه دارم دیگه! اسنشیال
ظرفیت دو گذاشتم و با اکانت اصلی ایم بازی میکنم فقط الان ۲۰ روز دیگه تموم میشه و نمیتونم تمدیدش کنم![]()
گیفت کارت پلی استیشن ترکیه بزنمناخرینبار اسنشیال اکانت کامل ترکیه گرفتم فکر کنم حدود پنج تومن به این امید که باز تمدید کنم که حالا کسی گردن نمیگیره شارژش کنه یا قیمت پرت میدن حتی خود اونی که خریدم هم میگه بیا اوکراین بگیر
اکانت کامل ترکیه دارم دیگه! اسنشیال
ظرفیت دو گذاشتم و با اکانت اصلی ایم بازی میکنم فقط الان ۲۰ روز دیگه تموم میشه و نمیتونم تمدیدش کنم![]()