PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان هنوز کد پلاس تولید میشه؟ شنیده بودم قطع شده و به جاش باید گیفت کارت گرفت٬ اما بعضی فروشنده ها دارن :-? چجوریه داستان؟
تا جایی که یادمه دیگه نه تولید نمیشن
اونایی هم که تو بازار هستن باز تا جایی که میدونم و خوندم باید با فیش خرید و‌ بارکد و ایناش با ساپورت سونی تماس بگیری و اوکیش کنی البته اکر هنوز همینم کار بده

• Like
Reactions: Destro
تا جایی که یادمه دیگه نه تولید نمیشن
اونایی هم که تو بازار هستن باز تا جایی که میدونم و خوندم باید با فیش خرید و‌ بارکد و ایناش با ساپورت سونی تماس بگیری و اوکیش کنی البته اکر هنوز همینم کار بده
الان یه کانال فروش مثل دیجی فکتوری کدش رو داره برای همین برام سوال شد که چیه قضیه

الان یه کانال فروش مثل دیجی فکتوری کدش رو داره برای همین برام سوال شد که چیه قضیه
من خودم هم دیدم و تعجب کردم
حالا البته این کدها و اینا تاریخ انقضا هم دارن، شاید اون بحث ساپورت سونی‌ این بوده باشه ولی سرچ کردن اش خالی از ضرر نیست یا بحث ساپورت شاید هم مربوط به کدهای ps now بوده!!!

• Like
Reactions: Destro
من خودم هم دیدم و تعجب کردم
حالا البته این کدها و اینا تاریخ انقضا هم دارن، شاید اون بحث ساپورت سونی‌ این بوده باشه ولی سرچ کردن اش خالی از ضرر نیست یا بحث ساپورت شاید هم مربوط به کدهای ps now بوده!!!
پلاس و اخرین بار چند گرفتی خودت؟

چقدر بازی های خوبی میاد روی اکسترا این ماه ولی به طرز عجیبی برای من بده چون اکثرشون رو بازی کردم.
اساسین میراژ اگه دنبال یه اساسین جم و جور هستید با داستان خوب اصلا از دستش ندید
وولانگ که سولزلایک تیم نینجا خیلی حال میده ولی خب میشه قاطعانه گفت که ضعیف ترین سولزلایک تیم نینجاست.
کت کوئست ۳ هم با اون تم دزد دریایی خوراک کواپ بازی کردنه
و از همه مهمتر برای من گرنبلو فانتزی که تو اون همه بازی ۲۰۲۴ برای من گوتی اون سال بود و بالای ۱۵۰ ساعت براش وقت گذاشتم و پلاتش کردم.
لعنتی همه رو بازی کردم باید بشینم پاو پاترول بازی کنم:D

• Like
Reactions: ezio252 and MyJinx
پلاس و اخرین بار چند گرفتی خودت؟
من‌اخرین‌بار اسنشیال اکانت کامل ترکیه گرفتم فکر کنم حدود پنج تومن به این امید که باز تمدید کنم که حالا کسی گردن نمیگیره شارژش کنه یا قیمت پرت میدن حتی خود اونی که خریدم هم میگه بیا اوکراین بگیر

من‌اخرین‌بار اسنشیال اکانت کامل ترکیه گرفتم فکر کنم حدود پنج تومن به این امید که باز تمدید کنم که حالا کسی گردن نمیگیره شارژش کنه یا قیمت پرت میدن حتی خود اونی که خریدم هم میگه بیا اوکراین بگیر
الان پس چجوری آنلاین میزنی؟

اکانت کامل ترکیه دارم دیگه! اسنشیال
ظرفیت دو گذاشتم و با اکانت اصلی ایم بازی میکنم فقط الان ۲۰ روز دیگه تموم میشه و نمیتونم تمدیدش کنم :|
آها من اول فکر کردم مال قبول بوده تموم شده ٬ البته چیزیم نمونده
من با یکی ازین گیفت فروشیا صحبت میکردم ٬ میگفت داره جمع میکنه بساطش رو ٬ چون گیفت ها فروش نمیرن ٬ بسیار دردناکه و بدتر هم میشه...

• Sad
Reactions: NERO 7
گیفت کارت پلی استیشن ترکیه بزن
داخل ترب جستجو کنید
قیمت مناسب پیدا میشه

• Like
اکانت کامل ترکیه دارم دیگه! اسنشیال
ظرفیت دو گذاشتم و با اکانت اصلی ایم بازی میکنم فقط الان ۲۰ روز دیگه تموم میشه و نمیتونم تمدیدش کنم :|

فك كنم دفعه سومه اينو ميگى و بهت ميگم برو از طريق ايران گت تمديد كن :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or