کامبتش برای من چیزی نبود بدم بیادبستگی داره با کامبتش راه بیای یا نه چون کامبت نسخه اورجینال اون بخش ریل تایم رو نداره که هیچ، نمیتونی تو حالت ترن بیسد هم هرجا دلت خواست جایگیری کنی. از طرفی توضیحات پیچیده بازی هم تو ریمیک سادهتر شدن تا برای پلیرهای جدید و اون افرادی که (احتمالا) حوصلهی خوندن ندارن، سر راست تر باشه. بهنظرم اگه با اورجینال نتونستی ارتباط برقرار کنی، بهتره صبر کنی تا ریمیک بیاد![]()
کامبتش برای من چیزی نبود بدم بیاد
ولی انمی ها زیاد بودن اکثرا می پیچوندمشون
حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟
ممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریماین بازی خوبی زیاد داری یک خوبیش اینه که واقعا گرایند نمی خواد ، همون مراحل اصلی بازی رو بری برای اتمام کفایت می کنه فقط باید تاکتیک های مبارزه رو خوب بچینی و بدرستی جادوها، اسلحه ها، غذاها رو آپدیت یا درست کنی. با چندین لول پایین تر هم می تونی به خوبی اگر درست تاکتیک ها رو بری به راحتی برد داشته باشی
حتی اورجینال هم آنچنان چیزی تحت عنوان گرایند نداشت. نهایتا اگه جایی هم اذیت کرد، میتونی با باف/دیباف یا آیتمهای مختلف ردیفش کنی.کامبتش برای من چیزی نبود بدم بیاد
ولی انمی ها زیاد بودن اکثرا می پیچوندمشون
حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟
اره من روی pc رفتم... من به این بازی خیلی گارد داشتم عاشقش شدم، ان شاالله تجربه کنیممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریم
شما بازی رو روی چه پلتفرمی می رید؟
PC؟
فک کنم اکثر بچه ها رو به PC اوردن
رسما صد تا کانال و سایت رو گشتم اصلا موجود نیست نسخه PS5 ش
داداش شاید باورت نشه من نسل هفت چند بار خواب بازی کردن ورسوس رو دیدم انقد هایپش بودمامروز بحث بین فن های FFXV و FF16 رو توی توییتر دیدم
واقعا خداروشکر که از این فرانچایز دست کشیدم و اعصاب و روانم سالم تره