Last edited by a moderator:
اف اف 15 اولین فاینال فانتزی زندگیم بود، من واقعا ازش لذت بردم، نیمه اول بازی، جهان باز بودن و داشتن تیم و کرو، ماهیت دوستانه تیم (بمب هسته ای) و خرده کار های نقش افرینی و جاپونی طور، از کمپ زدن تا غذا درست کردن و کار های اینطوری و ساید اکتیویتی ها، روابط بین تیم و شخصیت پردازی، داستان، دنیای فانتزی به شددددت جذاب با بناهای عظیم عجیب غریب و لندسکیپ های سوپر زیبا (اینستنت کلاسیک ویدئوگیم پدیده ای که از قدیم باعث میشد عاشق بازی ها بشم، یعنی چیزی که تو دنیای واقعی نیست یا شدنی نیست هنوز ولی تو بازی هست) موسیقی خارق العاده طراحی هنری عالی، واقعا ازش لذت بردم، نیمه اخر بازی ثلث اخر عملا یکمی شاید جذابیتش کم شد ولی نیمه اول و جهان باز، واقعا عاشقشم، یک بار همون نسل 8 پلتش کردم الانم رویال ادیشن رو دانلود کردم از اول میرم هم پلت میکنم هم به مرور محتوای سینگل رو کامپلیت،توی سالگرد ٩ سالگی Final Fantasy XV اکانت توییتر این بازی اعلام کرد که فعالیتش رو متوقف میکنه.
.قبلا هم طی استریم زنده سالگرد دو سالگی بازی اعلام شده بود که تمام دی ال سی های بازی کنسل و کارگردانش اخراج شده
Square Enix core
الان اتفاقا دیدم بازیش تو استور تخفیف خوبی خوردهاف اف 15 اولین فاینال فانتزی زندگیم بود، من واقعا ازش لذت بردم، نیمه اول بازی، جهان باز بودن و داشتن تیم و کرو، ماهیت دوستانه تیم (بمب هسته ای) و خرده کار های نقش افرینی و جاپونی طور، از کمپ زدن تا غذا درست کردن و کار های اینطوری و ساید اکتیویتی ها، روابط بین تیم و شخصیت پردازی، داستان، دنیای فانتزی به شددددت جذاب با بناهای عظیم عجیب غریب و لندسکیپ های سوپر زیبا (اینستنت کلاسیک ویدئوگیم پدیده ای که از قدیم باعث میشد عاشق بازی ها بشم، یعنی چیزی که تو دنیای واقعی نیست یا شدنی نیست هنوز ولی تو بازی هست) موسیقی خارق العاده طراحی هنری عالی، واقعا ازش لذت بردم، نیمه اخر بازی ثلث اخر عملا یکمی شاید جذابیتش کم شد ولی نیمه اول و جهان باز، واقعا عاشقشم، یک بار همون نسل 8 پلتش کردم الانم رویال ادیشن رو دانلود کردم از اول میرم هم پلت میکنم هم به مرور محتوای سینگل رو کامپلیت،
به نظرم بازی یکجورایی کامل نبود، این رو میشد تو نیمه دوم خیلی خوب حس کرد، بازی انسجام نیمه اول رو در ادامه از دست میده، یک جورایی به نظرم قربانی این مسئله شد، یادمه فن بیس بازی هم زیاد به این موضوع اشاره میکردن، خلاصه به عنوان اولین بازیم از سری، واقعا دوسش دارم مخصوصا نیمه اول رو...
*مشکل بعدی، گیم پلی یا دقیق تر کامبت، کژال و مقوایی هست. چیزی به اسم چالش عملا وجود نداره، این فقط عدم چالش نیست که بده، این سیستم پیشرفت و ساخت بیلد کرکتر رو هم از موضوعیت خارج میکنه و بازی رو عملا کژال میکنه... میتونی "بی دقت" هم پیش ببری حتی رو سخت ترین حالت و حتی پلت کنی، این اصلا خوب نیست.
دمشگرم، اونوقت من ۵،۶ ساله میخوام برای بار دوم اینبار روی pc و ۶۰ فریم بازی کنم میگم حوصله ندارماین خبر جدید نیست. ولی وقتی شنیدم، اونقدر جالب بود که گفتم بذارم اینجا برای کسانی که نشنیدن.
یه مرد 65 ساله، 30 بار کمپین رد دد 2 رو تموم کرده.
ویدئو گیم به فعال کردن مغز و مقابله با دیمنشیا و آلزایمر و ...کمک زیادی میکنه که در پیری خطر این بیماری ها بیشتره.
View attachment 402577
صفحه یوتیوب ایشون:
MojaveD
65-year-old Red Dead Redemption 2 player completes game 30+ times
رد دد عشقه.دمشگرم، اونوقت من ۵،۶ ساله میخوام برای بار دوم اینبار روی pc و ۶۰ فریم بازی کنم میگم حوصله ندارم

۱۶ اصلا حس فاینال نداره به نظرم همون ۱۵ با همه ناقصی که داشت بیشتر فاینال بود.۱۶ در گیم پلی هم بیشتر حالت سینمایی و ظاهر قشنگ داره تا یک گیم پلی جذاب و عمیق و بعد از مدت کمی گیم پلیش حالت تکراری و خسته کننده پیدا میکنهالان اتفاقا دیدم بازیش تو استور تخفیف خوبی خورده
۱۱ دلار شده ورژن کاملش
ولی باز اصلا انگیزه ای برای خریدش ندارم
بدم پای FF XVI که هنوز بازیش نکردم بهتره
یه بارم روی پلی۴ گرفتمش ولی نرفتم که بماند.
16 یک عدد واکینگ سیمه که باسفایتهای نسبتا جذابی داره که از لحاظ ویژوال واقعا زیباست ولی همون رو هم دوست نداری دوباره تجربه کنی.۱۶ اصلا حس فاینال نداره به نظرم همون ۱۵ با همه ناقصی که داشت بیشتر فاینال بود.۱۶ در گیم پلی هم بشتر حالت سینمایی و ظاهر قشنگ داره تا یک گیم پلی جذاب و عمیق و بعد از مدتی کمی گیم پلیش حالت تکراری و خسته کننده پیدا میکنه
ممنون. بین 15 و 16 کدوم رو ترجیح میدی؟ تا الان جفتشونو اسکیپ کرده بودم.16 یک عدد واکینگ سیمه که باسفایتهای نسبتا جذابی داره که از لحاظ ویژوال واقعا زیباست ولی همون رو هم دوست نداری دوباره تجربه کنی.
اگه همین باسفایتها رو نداشت واقعا دیگه هیچی برای ارائه نداشت چون سایدکوئستهاش که 100 رحمت به فچ کوئست ها (از فچ کوئستهای XIV برداشتن این رو).
حتی تو ماموریتهای اصلی هم این طراحی ضعیف فچ کوئست طوری میبینی.
@Zack.Fair
اگه خواستی بازی کنی یه ضرب ماموریتهای اصلی رو برو ، غیر از این بازی هیچ چیزی برای ارائه نداره.
با یه بازی سوپر خطی طرفی.
فقط برای داستان بازی کن که از اون لحاظ راضی کنندست و بازی خوبیه.
خیلی سخته این مقایسه.ممنون. بین 15 و 16 کدوم رو ترجیح میدی؟ تا الان جفتشونو اسکیپ کرده بودم.
خدایی سازنده های ریبرث/ریمیک کار بزرگی کردن در برابر اینا. الان بعضی ساید کوئستهای ریبرث رو میرم توشون نکات داستانی مهم هست.
یه قائده کلی داریم از ١٠ به بعد هر فاینال فانتزي سری اصلی جدیدی بدتر از قبلی بودهممنون. بین 15 و 16 کدوم رو ترجیح میدی؟ تا الان جفتشونو اسکیپ کرده بودم.
خدایی سازنده های ریبرث/ریمیک کار بزرگی کردن در برابر اینا. الان بعضی ساید کوئستهای ریبرث رو میرم توشون نکات داستانی مهم هست.