آخرین ویرایش:
ولی چون بازی های واقعا با ارزشی هستند و خب داستانشون هم مهم هست، حداقل یک ریمستر نسل جدید با امکانات و مد های گرافیکی جدید (بشه بین گرافیک مدرن و رترو سوییچ کرد مثل هیلو عالی میشه) اگه بیاد واقعا عالی میشه...آخه میدونی چیه؟ نسخه های ۱ و ۲ رو ریمیک کنن اصلا دیگه نیازی به نسخه ۳ نیست. اینقدر اون دو نسخه فوق العادس همین الان ریمیک بشه خودش استاندارد جدیده
![]()
ولی چون بازی های واقعا با ارزشی هستند و خب داستانشون هم مهم هست، حداقل یک ریمستر نسل جدید با امکانات و مد های گرافیکی جدید (بشه بین گرافیک مدرن و رترو سوییچ کرد مثل هیلو عالی میشه) اگه بیاد واقعا عالی میشه...
لول دیزاین آقا، لول دیزاین!ریمستر برای بازی 4...5 سال پیش مناسبه.این سوویچ گرافیک رو هم خیلی نمی پسندم.....HL پلیر وقت پرداختن به چسی بازی رو نداره....گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا میخواد
برای بازیهایی که این همه از انتشارشون گذشته فقط باید بصورت ریمیک عرضه بشه. نگاه نکن مثلا ماها میریم بازی 15 سال پیشو بازی میکنیم و لذت میبریمنسل جدید حوصله این کهته بازیها رو نداره. طبیعی هم هست البته چون هیچ نوع حس نوستالژی نداره که اون انیمیشن و گیم پلی و گرافیک داغون رو تحمل کنه(حالا باز HL2 بد نیس، شماره یک رو که خود من هم دیگه نمیتونم با اون گرافیک تحملش کنم
)
.
هف لایف 2 از نظر لول دیزاین همین الان هم از بسیاری از گیم های حال حاضر، به روز تر هستشلول دیزاین آقا، لول دیزاین!واقعا من گرافیک رو هرچقدرم داغون باشه میتونم تحمل کنم ولی لول دیزاین منسوخ رو نه واقعا. کلا تمام بازیای قبل نسل 8 دیگه باید ریمیک بشن چون اصلا دیگه مناسب استاندارد الان نیستن.
برای لذت بردن از بازی همونطور که گفتی گرافیک و... لازم نیستن ، بازی رو جذابتر میکنن ولی مثل 70-60 درصد بازیهایی که امروز میاد این قابلیت رو دارن که بعد یکی دو ساعت بزاریشون کنار و دیگه سمتشون هم نری.لول دیزاین آقا، لول دیزاین!واقعا من گرافیک رو هرچقدرم داغون باشه میتونم تحمل کنم ولی لول دیزاین منسوخ رو نه واقعا. کلا تمام بازیای قبل نسل 8 دیگه باید ریمیک بشن چون اصلا دیگه مناسب استاندارد الان نیستن.

واقعا انگار جادو توشه لامصب. یه مود commentary هم داره که سازنده هاش میان جاهای مختلف بازی توضیح میدن، اصلاً کلاس درسه.دیگه به افسانه ای بودن طراحی مراحل HL2 اشاره نکنیم.
هف لایف 2 از نظر لول دیزاین همین الان هم از بسیاری از گیم های حال حاضر، به روز تر هستشکاملا جدی میگم!
صد در صد که هف لایف 2 منظورم نبوده کلا یه سری استثنا هستن همیشه دیگه شاید تو نسل 5 هم پیدا شهبرای لذت بردن از بازی همونطور که گفتی گرافیک و... لازم نیستن ، بازی رو جذابتر میکنن ولی مثل 70-60 درصد بازیهایی که امروز میاد این قابلیت رو دارن که بعد یکی دو ساعت بزاریشون کنار و دیگه سمتشون هم نری.
اما لول دیزاین مقوله ایه که اتفاقا از نسل 6 و 7 هم بازیهای خیلی خوبی داریم که عالی عمر کردن.
از بازیهای ریسینگ نسل 6 یا 7 بگذریم که قبل نسل هشت اومدن و کاملا قابل بازی کردن و حتی به روز هستن ، مثل GTها ، FM ها ، NFS و Burnoutها...
اما از بازیهای غیر ریسینگ هم کلی بازی داریم که اصلا به خاطر همین طراحی مراحلشونه که امروزه قابل بازی هستن.
خیلی زیاد داریم کهبایوشاک نسل هفته ، Wind Waker نسل ششمیه.
دیگه به افسانه ای بودن طراحی مراحل HL2 اشاره نکنیم.
تو تاپیک HL باشیم و از ضعف لول دیزاین بازیهای قبل از نسل 8 صحبت بشه؟
ناامیدم کردی![]()
در مورد ریسمتر VS ریمیک حتما همینطوره.صد در صد که هف لایف 2 منظورم نبوده کلا یه سری استثنا هستن همیشه دیگه شاید تو نسل 5 هم پیدا شهولی عموما دیگه قبل نسل 8 اکثر بازیا لول دیزاین قابل تحملی ندارن. نمیگم نمیشه لذت بردا اگر قبلا بازی کرده باشی خب با یه نگاه نوستالژی میری سمتشون حالم میکنی.
یکمم شاید باید تکمیل کنم نظرمو. مثلا هف لایف 2 اگه با همین شرایط ریمستر شه هیشکی اون ارزش واقعی بازی رو وقتی که تازه ریلیز شده بود نمیفهمه. نهایت شاید بگه ایول عجب بازی خوبی. یا مثلا صرفا بچسبه بهش.
مثلا evil 4 هنوزم به نظرم بازی خوبیه نسخه اورجینالش. ولی کسی که واسه اولین بار بره سراغش نهایت بتونه یه ساعت بازیو تحمل کنه چون همه چیش منسوخ شدس. ولی ریمیکش با اینکه اونقدرا کلنگ نخورده بود وسط ولی عمیقا خوش ساخت و زیبا شده بود.
در کل بستگی داره کمپانی چه دسته از مخاطبی رو در نظر گرفته. اگه مخاطبای قدیمی مدنظرشه که خب ریمستر خیلی عقلانی تر و کم هزینه تره. ولی اگه تصمیم به گسترش فن بس و مخاطب داره و تارگت اصلیش مخاطب جدیده خب قطعا باید اون بازی ریمیک شه. مثل تصمیمی که مثلا سونی در قبال GOW گرفته و داره ریمیکش میکنه جای ریمستر. اون موقع بازی شاهکاری بود ولی الان به کسی پولم بدی نمیشینه بازیش کنه واسه بار اول![]()
خب گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا سر جاشهاین سوویچ گرافیک رو هم خیلی نمی پسندم.....HL پلیر وقت پرداختن به چسی بازی رو نداره....گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا میخواد![]()
کاش برای نسخه 2 بین سه حالت اصلی و مدرن وخب گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا سر جاشهاون برای دیدن روند تکامل هست و خیلی حل میده چسی چیه
گوشه کنار بازی بین گرافیک اصلی و مدرن سوییچ میکنی که روند تکامل رو ببینی
![]()