طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
تنوع جالبی داره . محیط ها مختلف . پیشروی ها متنوعبازی از نظر تنوع در گیم پلی و لول دیزاین چطوره؟ همیشه مراحل یک مدل پیش میرن ؟
تو گیم پلی و لول دیزاین چه تنوعی داره؟ به خاطر اسپویل داخل اسپویل لطفا بگو.تنوع جالبی داره . محیط ها مختلف . پیشروی ها متنوع
در کل عالیه . فراتر از پتانسیل استدیو ساخته شده
دقیقا از چندتا بازی سال پیش یکیش همین بود..حالا که بحث اتمسفر و ... هست حتما حتما Still Wakes the Deep رو بازی کنید اگر تا به حال سراغش نرفتین
یادمه قبلا تاپیک گیم پس فکر کنم بهش پرداخته بودم. اتمسفر، صداگذاری و جو عجیبی که داره واقعا عالیه. من داستانش هم دوست داشتم.
جزو بازیهایی هست که همچنان تو خاطرم مونده و بشدت دوستش داشتم. اینم به همون میزان روند عجیب و مریضی داره وقتی داخل بازی شید خودتون میفهمید
داستانش روی عرشه سکوی نفتی دنبال میشه که رفته رفته سر ماجراهایی که اسپویل نمیکنم خودش مثل جاروبرقی جذبتون میکنه![]()
تو گیم پلی و لول دیزاین چه تنوعی داره؟ به خاطر اسپویل داخل اسپویل لطفا بگو.
تو این سبک هیچ شخصیتی به پای ابهت آیزاک کلارک و شخصیت پردازیش نمی رسه.بازی از نظر من تا اینجا که احتمالا اواسط بازی هستم سخت اصلا نیست (کلا دو بار مردم)، خشاب و... هم اندازه هست انصافا برای یک بازی وحشت بقا بیشتر از این نباید باشه ... نمره من به بازی تا اینجا ۹ به نظرم واقعا عالیه. فقط واقعا نمیشه با کاراکتر اصلی ارتباط گرفت که اون هم منطقی هست با توجه به اینکه در این تم کمونیستی باید کاراکتر هویتش اصلا مهم نباشه! ولی کلا دداسپیس بهتر بود رسما ۱۰ بود.
محیط سازی ، گرافیک و صداگذاری بازی عالی هست تو این 1 ساعتی که بازی کردم
بیشتر شبیه بازی های با متای مثبت 85 هست تا زیر 80